shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
τζάμπα κόπος και χρόνος για να τα κονομάνε οι αλλοιΕιδικά αν δεν έχεις κάποιο όφελος.
τζάμπα κόπος και χρόνος για να τα κονομάνε οι αλλοιΕιδικά αν δεν έχεις κάποιο όφελος.
Έχεις μερικώς δίκιο αλλά.....φανατικος για ποιον? εσυ μου λες πως ο μαλακας ο κουλης θα ειναι ισοβειος προωθυπουργος μεχρι το 2030 ! εγω σου εγραψα πως ο κοσμος ειναι πολυ απογοητευμενος απο αυτα τα αρχιδια η το αμφισβητεις κ αυτο? και ειναι απροβλεπτο τι θα ψηφισει ο καθενας οταν μπει στο παραβαν !που βλεπεις το φανατικο?
αλεξούκος = ο κουβάς που αγαπάμεΣιγουρα το 26 και το 30?Οπως ηταν και το 23 πριν λιγους μηνες?Οπως ηταν το 2007-2009 ή οπως η τετραετια του Γαπ
Το θέμα με τον Καμμένο είναι πως δεν υπάρχουν άλλες στολές να βάλει.Ο Τσακαλωτος σημερα θυμηθηκε τον Βαρουφακη.
Ο Καμμενος ειναι διαθεσιμος ή τωρα που αδυνατισε δεν μάς κανει?
συμφωνω απολυτως με τα γραφομενα σου.αλλωστε κ εγω δεν εγραψα κατι διαφορετικο .υπαρχει μεγαλη δυσαρεσκεια και κανεις δεν ξερει αυτη η δυσαρεσκεια που και ποτε θα εκφραστει.Έχεις μερικώς δίκιο αλλά.....
Η προρατα είναι η εταιρεία που κάνει δημοσκόπηση για την εφημερίδα συντακτών που μέρος της δημοσιεύει ηΑυγή
Στην τελευταία του Ιουνίου στην ερώτηση είσαστε ευχαριστημένοι με τα μέτρα της κυβέρνησης 73% όχι 27% ναι
ΑΛΛΑ
Πιστεύετε ότι αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ οικονομική σας κατάσταση θα ήταν καλύτερη χειρότερη 43% χειρότερη 26% καλύτερη
Δηλαδή ναι μεν ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά όταν σκέφτεται ότι θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Τρεμει
Και για αυτό σε αυτή τη δημοσκόπηση του Ιουνίου η διαφορά που είναι η μικρότερη από ότι δίνουν όλες οι εταιρείες είναι 6% από 5,5 που ήταν στην προηγούμενη
Δε στο τέλος του κειμένου όλη τη δημοσκόπηση
Και εγώ αναρωτιέμαι τι άλλο να δώσει η ελληνική κυβέρνηση στον ανικανοποίητο έλληνα. Ναι ξέρω... 2000 ευρώ επίδομα εφ΄ όρου ζωής και δωρεάν φραπέ. Θα τρελαθούμε με αυτή τη ράτσα...συμφωνω απολυτως με τα γραφομενα σου.αλλωστε κ εγω δεν εγραψα κατι διαφορετικο .υπαρχει μεγαλη δυσαρεσκεια και κανεις δεν ξερει αυτη η δυσαρεσκεια που και ποτε θα εκφραστει.
καλη σου μερα φιλαρακι και αφου εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τον Κουλη και τη παρεα του να τον ψηφισεις στις ερχομενες εκλογες δικαιωμα σουΚαι εγώ αναρωτιέμαι τι άλλο να δώσει η ελληνική κυβέρνηση στον ανικανοποίητο έλληνα. Ναι ξέρω... 2000 ευρώ επίδομα εφ΄ όρου ζωής και δωρεάν φραπέ. Θα τρελαθούμε με αυτή τη ράτσα...
sescula βάλε σε παρακαλώ μια τάξη στα πολιτικά...όλο σφαγές βλέπω.δυο ειναι τα χειρότερα να εχεις πωρωση με τα πολιτικα και τα αθλητικά
Δεν το ξεπουλησαν αυτό ακόμα?Το νερο θα ειναι η επομενη μεγαλη μπιζνα, της αναπτυξης.
Άλλο σε ρώτησε. Αν έχεις απάντηση δώστη και άσε τους εξυπνακισμούς.
Πες μου πως έχεις μήνυμα κονσέρβα γραμμένο, ώστε να μην γράφεις συνεχώς το ίδιο...Άντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα με σε σκεπάσει μαύρο χώμα σαν το γλάσκο.
Φίλε μου δεν τον είχα ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές. Θα τον ψηφίσω όμως τώρα, γιατί δείχνει πως πρέπει να ενεργεί και να σκέφτεται σε όλους τους τομείς ένας ΠΘ για το καλό της χώρας και των συμπατριωτών του. Ελπίζω και εύχομαι να βάλουν λίγο μυαλό και οι προηγούμενοι, βλέποντας και μαθαίνοντας, σταματώντας να έχουν και να ζουν με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις...καλη σου μερα φιλαρακι και αφου εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τον Κουλη και τη παρεα του να τον ψηφισεις στις ερχομενες εκλογες δικαιωμα σου
Mπραβο φιλε μου. Ετσι πρεπει. Τα λες πολυ σωστα!!!Φίλε μου δεν τον είχα ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές. Θα τον ψηφίσω όμως τώρα, γιατί δείχνει πως πρέπει να ενεργεί και να σκέφτεται σε όλους τους τομείς ένας ΠΘ για το καλό της χώρας και των συμπατριωτών του. Ελπίζω και εύχομαι να βάλουν λίγο μυαλό και οι προηγούμενοι, βλέποντας και μαθαίνοντας, σταματώντας να έχουν και να ζουν με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις...
Σοβαρά τώρα;Κατι διαβασα για αναπτυξη και τουρισμο. Ειναι πολυ νωρις ακομα, αλλα αυτον τον Ιουνιο κλαινε μανουλες.
Απάντησα για να κρατήσω το ποστ του και να επανέλθω το φθινόπωρο.Όπως έγραφε ότι θα πέθαινε κόσμος από τα εμβόλια.
Συνεπής με το νικ του.
Τι δυναμικη εχουν αυτα τα 15 ξενοδοχεια? 200 στο συνολο? 400? 500? Δεν υπαρχουν 500 οικογενειες δλδ?Σοβαρά τώρα;
Σε 15 ξε43νοδοχεία που ξέρω σε νησιά Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, είναι fully booked μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και όχι μόνο αυτοί βέβαια, αλλά ΟΛΑ τα ξενοδοχεία της περιοχής.
Για σένα βέβαια θα κλάψουνε μανούλες.
εγω παλι ειχα ψηφισει ΝΔ αλλα επειδη τον κρινω απαραδεχτο,τυχοδιωχτη και κακο πρωθυπουργο δεν προκειται να τον ξαναψηφισωΦίλε μου δεν τον είχα ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές. Θα τον ψηφίσω όμως τώρα, γιατί δείχνει πως πρέπει να ενεργεί και να σκέφτεται σε όλους τους τομείς ένας ΠΘ για το καλό της χώρας και των συμπατριωτών του. Ελπίζω και εύχομαι να βάλουν λίγο μυαλό και οι προηγούμενοι, βλέποντας και μαθαίνοντας, σταματώντας να έχουν και να ζουν με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις...