Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μόνο χοντρός...Πρεπει να γυρισει Καμμενος
Μόνο χοντρός...Πρεπει να γυρισει Καμμενος
μοντελακι ειναιΜόνο χοντρός...
ασοβαροι ολοιΕιναι συνηθες το φαινομενο,ολοι στην Ελλαδα νομιζουν οτι ειναι μεσαια ταξη
Λες και έπαθε καρκίνο είναι ο μαλάκας...να φάει να κάνει παρέα και με τον νέο Πρωθυπουργό...μοντελακι ειναι
τα καλυτερα τρωει τωραΛες και έπαθε καρκίνο είναι ο μαλάκας...να φάει να κάνει παρέα και με τον νέο Πρωθυπουργό...
Έχασε την αρχοντιά του, σαν τους σουρβιβορ της Γαύδου έγινε...τα καλυτερα τρωει τωρα
μεσα στα λουσα
Όλοι οι καλοί χωράνε....! Θα δεις κ άλλους να προχωρούν προς ΝΔΕ πηραν Μακη,Σπυρετο και Τανουλη,ποσους να χωρεσουν δηλαδη?Ποσους?
Kατι τετοια λες και σε χαιρομαιετοιμαστειτε κατι διγραμμα λαμογια να φανε αλλη μια τετραετια Μητσοτακη και μεχρι τοτε ας κανουν πουστιες μπας και παρουν επιδομα αττικης οδου και καυσιμου
Ο Ζαν πάντως το 200ρι του ΚΕΑ δεν το χάνει!ετοιμαστειτε κατι διγραμμα λαμογια να φανε αλλη μια τετραετια Μητσοτακη και μεχρι τοτε ας κανουν πουστιες μπας και παρουν επιδομα αττικης οδου και καυσιμου
ναι ο απατεωνισκος της επαρχιας..εντωμεταξυ σε ολη μου την ζωη ενα επιδομα δεν εχω παρει παρα μονο το σαρανταρι της βενζινης..και ας ειχα ατομο που το ειχα εγω σπιτι μου αναπηρο κλπ...Ο Ζαν πάντως το 200ρι του ΚΕΑ δεν το χάνει!
Καπως ετσι το λενε τα κομμουνια"Οταν ο ταξικος σου εχθρος,σου δινει συγχαρητηρια,καπου εχεις κανει μαλακια"ναι ο απατεωνισκος της επαρχιας..εντωμεταξυ σε ολη μου την ζωη ενα επιδομα δεν εχω παρει παρα μονο το σαρανταρι της βενζινης..και ας ειχα ατομο που το ειχα εγω σπιτι μου αναπηρο κλπ...
ποιος ειναι ο ταξικος μου εχθρος;Καπως ετσι το λενε τα κομμουνια"Οταν ο ταξικος σου εχθρος σου δινει συγχαρητηρια,καπου εχεις κανει μαλακια"
Ο Λενιν το ειχε πει. "Οταν σε χειροκροτάει ο εχθρος σου, ψαξε να βρεις το λαθος σου"Καπως ετσι το λενε τα κομμουνια"Οταν ο ταξικος σου εχθρος σου δινει συγχαρητηρια,καπου εχεις κανει μαλακια"
Ελα, το΄καψεςΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΓΙΑ ΚΟΘΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ
και ομως θα ηταν το μεγιστο καλο...βανταμας να σπαει πετρες και να τρωει ψωμι και αλατιΕλα, το΄καψες
Δεν χρειαζομαστε βασιλιαδες.και ομως θα ηταν το μεγιστο καλο...
μια χαρα ειναι η Αγγλια..Δεν χρειαζομαστε βασιλιαδες.
Και η Γαλλια, η Γερμανια, οι ΗΠΑ, η Ιταλια το ιδιομια χαρα ειναι η Αγγλια..
πες μου την διαφορα που θα ειχαμε με Βασιλευομενη Δημοκρατια σε σχεση με αυτο που εχουμε τωρα...εγω λεω θα ειμαστε πολυ καλυτερα,πρεστιζ κλπΚαι η Γαλλια, η Γερμανια, οι ΗΠΑ, η Ιταλια το ιδιο