Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τελικά πλάκα-πλακα μόνο ο Κυριακουλας μείωσε φόρους.
Αυτούς μπορείς να τους βάλεις εσύΒάλε κ τους φορους του ΓΑΠ και μετά του Σαμαρά
Ε όχι εσύ βάλτους. Φοβάσαι μην κοπεί το μεροκάματο??Αυτούς μπορείς να τους βάλεις εσύ
Ε όχι εσύ βάλτους. Φοβάσαι μην κοπεί το μεροκάματο??
Οσο ο Κουλης σκεφτεται τι θα κάνει εσυ θα πληρώνεις ...Συμφωνησα με εναν ιδιωτη, τον Ηρων στην συγκεκριμενη περιπτωση , να αγορασω το προιον του σε μια συγκεκριμενη τιμη. Το καταναλωσα με τον οποιο τροπο το καταναλωσα, και ερχεται εκ των υστερων και μου ζητα αναδρομικα για το προιον που ηδη καταναλωσα. Αν δεν του δωσω τα αναδρομικα, και του δωσω μονο τα αρχικα συμφωνηθεντα, τι μπορει να μου κανει;
Α, ρε Αλεξ, για σας τους δικηγορους δουλευουν ολοι.
Nαι αλλα τσιμπας επιδομα αμα χασεις ενα χεριΟσο ο Κουλης σκεφτεται τι θα κάνει εσυ θα πληρώνεις ...
δεν εχει ξαναγινει αυτο , να τρεχουν οι λογαριασμοι και ο αλλος να λεει , θα δουμε τι θα κανουμε , περιμένουμε και τους άλλους και αν αργησουν θα κανουμε κατι μονοι μας .. αλλα εσυ θα πληρωνεις μέχρι τότε ..
Κατι μου λεει οποια αποφαση και να παρει δεν θα εχει αναδρομική ισχυ , οποτε θα σου πει παλι καλα που εκανα κατι και σταματησα να πληρωνεις τ αντερα σου .. άλλο αν εσυ μεχρι τοτε εχεις δωσει κανα 5ληρο χιλιαδες στο ρευμα.
Και θα βγει και ο αλλος εδω και θα πει .. αν δεν θελετε τις μειωσεις που έκανε να πληρωνετε οπως παλιά ..
Το γνωστό κολπο θες να σου κοψουμε και τα 2 χέρια ή μονο το ένα ? και να λες παλι καλα που μου έκοψαν το ενα ...
Ποιά είναι η πλατφόρμα να πιάσω δουλειά με το πριόνι;;Nαι αλλα τσιμπας επιδομα αμα χασεις ενα χερι
Ναι αλλα «Ο λαός να ξέρει ότι ο Στάσσης του έκανε μεγάλο καλό»
Είναι που την έχουν απομονωμένη την Τουρκία και τη "γαμάνε" 24/7
Μιλάτε ρε εσείς