Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 3.936
Δεν ειμαι υπερ του πολεμου. Απλα οι καουμπουδες να αποσυρουν την μαριονετα που εχουν μπροστα για να εξυπηρετει το σοου τους. Βασικη αιτια που σκοτωνεται κοσμος και απο τις δυο πλευρεςΚαλώς το πουτινάκι το ζουμπουρλούδικο.
Τι έγινε παιδιά? Βγήκε καμία δημοσκόπηση η ακόμα??
Το ΝΑΤΟ δεν θα στείλει βοήθεια στον Ζελένσκι, ο Ζελένσκι έχασε το ενδιαφέρον του για το ΝΑΤΟ, η Ουκρανία αιματοκυλίστηκε, η Ευρώπη αυξάνει τα κονδύλια για εξοπλισμούς, και όλοι οι πολίτες της θα πληρώσουμε τις συνέπειες απ' τις κυρώσεις στην Ρωσία...
παλι κοτες ποσταρεις ρε κλεφτοκοτα ?
Όλως τυχαία βγήκε μια σήμερα στον άλφα. Μαντέψτε ποια εταιρία την έκανε???Το παιχνιδι ειναι στημενο, με μονο πραγματικα κερδισμενο, την Αμερικη...
Και μετά τι? Εξαλείφθηκε το πρόβλημα?Τελικα εχει και τα καλα του να εισαι ψεκας.....
Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Ήταν ανεμβολίαστος
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της...www.fosonline.gr
Μπα, μόλις ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι τότε θα αρχίσει να καθαρίζει λίγο ο τόπος από τα ναζίδια.Και μετά τι? Εξαλείφθηκε το πρόβλημα?
Η 《Abacus》.Τοσο γουχαρισμα εφαγαν την προηγουμενη. Μυαλο δεν εβαλαν. Το βιολι βιολακι τους.. Ξυπνησαν οι σκλαβοι Αντωνακηη..(σροιτερ)Όλως τυχαία βγήκε μια σήμερα στον άλφα. Μαντέψτε ποια εταιρία την έκανε???
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΕΞΩ
Η αγορά πλέον είναι θύμα κερδοσκοπίας. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόταση μου η τιμή έχει πέσει κατά 50%, αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη πως η αγορά δεν λειτουργεί κανονικά.
ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
Δηλωση δικια του ειναι...δεν τα λενε διαφορα παπαγαλακια.Οτι μολις εκανα τη προταση μου επεσαν οι τιμες 50% στο φυσικο αεριο.Ο ανθρωπος ειναι τερμα ψυχοπαθης κομπλεξικος....ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΕΞΩ
To ξερω.Δηλωση δικια του ειναι...δεν τα λενε διαφορα παπαγαλακια.Οτι μολις εκανα τη προταση μου επεσαν οι τιμες 50% στο φυσικο αεριο.Ο ανθρωπος ειναι τερμα ψυχοπαθης κομπλεξικος....
Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση στην οποία η διαφορά είναι 11% υπέρ της Νέας Δημοκρατίας αλλά η Νέα Δημοκρατία έπεσε δύο και ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε 3 έναντι της προηγούμενης δημοσκόπησης ίδιας εταιρείαςΗ 《Abacus》.Τοσο γουχαρισμα εφαγαν την προηγουμενη. Μυαλο δεν εβαλαν. Το βιολι βιολακι τους.. Ξυπνησαν οι σκλαβοι Αντωνακηη..(σροιτερ)