alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα, η τριτη θεση ειναι κονταΕιναι πολυ νωρίς για προβλέψεις, έχει πολύ ψωμί ακόμα το παιχνίδι.
Σωστα, η τριτη θεση ειναι κονταΕιναι πολυ νωρίς για προβλέψεις, έχει πολύ ψωμί ακόμα το παιχνίδι.
Όντως, και η παραίτηση του Κουλη από την προεδρία.Σωστα, η τριτη θεση ειναι κοντα
Μόνο που ηταν διαφορετικος ο εκλογικος νόμος. Ετσι οπως είναι τωρα, δε νοείται να χαθεί καμια ψήφος αν δε θέλει να πάει σε κυβέρνηση συνεργασίας. Είναι πολύ δυσκολη η αυτοδυναμία.Και το 2019 ηταν απεναντι. Εντελως αδιαφορο.
Δεν μπορώ... έχω χόμπι να ξεφτυλίζω τα σκουπίδια του InternetΜην τον αποθαρρυνεις, ασε τον να μας διασκεδαζει
Για τα 500 ευρα του Αβραμόπουλου ειπαν τπτ?Ελα Αλεξ ανοιξε η θεσουλα....
Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ
Ψηφίστηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ με 157 «Ναι» έναντι 141 «Όχι».www.fosonline.gr
Ειπα και στη δικια μου μελλοντικη πεθερα να μου καταθεσει 100.000 ευρω σε 500ευρα και η απαντηση ηταν "δεν πας να γαμηθεις παιδακι μου;"....Για τα 500 ευρα του Αβραμόπουλου ειπαν τπτ?
Εμένα μου είπε εντάξει. Όταν βρω δουλειά με 360.000 το χρόνο ( Διευθύνων στην ΔΕΗ). Λες να έχω ελπίδες?Ειπα και στη δικια μου μελλοντικη πεθερα να μου καταθεσει 100.000 ευρω σε 500ευρα και η απαντηση ηταν "δεν πας να γαμηθεις παιδακι μου;"....
Απομονώνεις μια φράση που σε βολεύει και χάνεις όλη την υπόλοιπη ουσία.Υπάρχει δηλαδή και αριστερό μνημόνιο... τύπου Κούβας και Βενεζουέλας? Γιατί δεν πας εκεί? Σου κάνω τα εισιτήρια!
Μήπως γιατί είναι η πραγματικότητα; Και όχι το φαντασιακό παραμυθάκι των παρλάντζων πολιτικών; Οι συνθήκες όταν μας βολεύουν είναι καλές. Αν έχουν και κανένα αρθράκι που δε μας βολεύει την κάνουμε γαργάρα. Έχουμε παντού Ελληνισμό ( χριστιανική και καλά ομογένεια), και όταν οι άλλοι μας λένε για ομόθρησκούς τους κατοίκους της χώρας την κάνουμε γαργάρα και λέμε παπάντζες για μειονότητες και λοιπά.Αλλά ΓΙΑΤΙ να το πεις αυτο δημοσιως ως πολιτικος? Για ποιον λογο?
μετά περιμένουμε να κυνηγήσουν κάνα κλεφτρόνι...Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στους αστυνομικούς που ζήτησαν να μην μηνυθεί η ηλικιωμένη του σούπερ μάρκετ
Μήνυση υποβλήθηκε από τους υπεύθυνους του καταστήματος στο Ίλιον - Η ηλικιωμένη, επηρεασμένη από δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα, επιχείρησε να κλέψει κάποια τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, το απόγευμα του Σαββάτουwww.protothema.gr
Η φτηνή πολιτική συνεχίζεται
Αντί να σκύψει στο.προβλημμα της φτώχειας επαινεί τους αστυνομικούς που στο κάτω κάτω τελικά έστω κ αργά ήταν στο χέρι του σούπερ μάρκετ
Αηδία μικροπολιτικη
Όντως από τα δικαστήριαμετά περιμένουμε να κυνηγήσουν κάνα κλεφτρόνι...
αφού συγχαρητήρια λαμβάνουν όταν αποτρέπουν τα θύματα από το να ζητήσουν την εφαρμογή του νόμου.
η απαλλαγή για κλοπή πράγματος μικρής αξίας για άμεση κατανάλωση κρίνεται από το δικαστήριο και δεν τιμωρείται,
όχι από τον θεοδωρικάκο και τον βαριεστημένο αστυνόμο
Τι λε ρε μ@υνι πρωι πρωι. Τελειωμενη κουδουνιστρα των 6 σεντς το ποστ. Αρα π@σοκ δεν εισαι. Αφου σιγονταρεις τον αυτισμο. Φαινεται αλλωστε οτι ασπεργκεριζειςΠάλι ανεβάζεις