Τι εννοείς? Ποιών φόρων?
μειωση φορου στο πετρελαιο
Άρα να ωφεληθούν οι πλούσιοι, σωστά? Διότι αν κάνει οριζόντια μείωση, τότε θα πάρουν και την μείωση εκείνοι που τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αυξήσει τις καταθέσεις τους κατά 45 δις. Που φυσικά δεν είναι όλοι, είναι οι λίγοι. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα με αυτό. Εσύ?
Επίσης, αν μειώσεις οριζόντια ένα φόρο που αποτελεί ένα από τα κύρια έσοδα του κράτους, άκου να δεις τι θα γίνει: Θα αυξηθούν τα επιτόκια! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ότι όσοι έχουν στεγαστικά, καταναλωτικά, επαγγελματικά, επιχειρησιακά δάνεια θα φάνε μια αύξηση στην δόση τους που θα είναι πολύ παραπάνω από αυτά που πληρώνουν τώρα! Εγώ δεν έχω δάνεια, άρα δεν έχω πρόβλημα ούτε με αυτό. Εσύ?
καταργηση του ακαταδιωκτου οσο αφορα τους εμβολιασμους ωστε να καθονται στο εδωλειο του κατηγορουμενου οσοι γιατροι και πασης φυσεως ασχολουμενοι με τα θεματα υγειας να "πληρωνουν την νυφη" για καθε ειδους επιπλοκες η και για επιπλοκες υγειας αλλων ασθενειων οι οποιες δυστυχως μεχρι στιγμης καταγραφονται ως κοβιντ
Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κι ούτε θα γίνει ποτέ. Σου έχω κι ένα ερώτημα:
Εσύ αν ήσουν γιατρός και σου λέγανε ότι "κοιτα να δεις μεγάλε, ΑΝ κάποιος έχει παρενέργειες από το εμβόλιο, τότε θα πληρώσεις", θα το έκανες? Εγώ όχι! Εσύ?
αμεση αποκατασταση του ορυκτου πλουτου της χωρας συμπεριλαμβανομενου του πετρελαιου και του φυσικου αεριου που υπαρχουν διασπαρτα σε ολο τον ελλαδικο χωρο ξηρας και θαλλασας ωστε η ελαδδα να αποκτησει αποθεμα και να πουλαει απο αυτα σε αλλες προηγμενες χωρες
Αυτό είναι κάτι που συζητείται επί 30-40 χρόνια. Από τον αντρίκο μέχρι τον Κούλη δεν το έχει κάνει κανείς. Κι εσύ πιστεύεις ότι θα το κάνει ο βελό? Εγώ πιστεύω όχι. Εσύ?
Έλα πες κι άλλα, έχω οίστρο (και χρόνο) σήμερα
απλα πραγματακια
θα πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι και να διεκδικησουμε τα αυτονοητα απο τους γερμανους τους αμερικανους και λοιπους
Αυτό με τις Γερμανικές αποζημιώσεις ε? Αυτό είναι κάτι που συζητείται 50-60 χρόνια. Δεν το έχει κάνει κανείς. Πιστεύεις ότι θα το κάνει ο βελό? Εγώ όχι. Εσύ?
Όσο για τους Αμερικανούς... ποιες αποζημιώσεις? Του σχεδίου Μάρσαλ που ουσιαστικά μας έσωσε? Εκείνοι μας χάρισαν χρήμα, όχι εμείς. Τι θα πάει να ζητήσει ο βελό? Για να ακούσω!
Οι λοιποί ποιοι είναι?
με την τωρινη φαση η διακυβερνηση κομματων απο 2 η 3 η σπανιοτατα 4 κομματων δεν θα φερει αποτελεσμα
θελουν στα στρωσουν κωλο τα κομματα ? ας κανουν μια συσκεψη ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειχε γινει με τον καραμανλη αρχες του 90 περι εθνικων θεματων τοτε αλλα και γενικων θεματων του σημερα
Ναι σωστά... ενθυμούμαι επίσης την τελευταία "συνεννόηση" που είχαν τα κόμματα το 2009 όπου ενώ ο γαπ είπε ότι θα βάλει πλάτη, βγήκε καπάκι από την "συνεννόηση" κι είπε λεφτά υπάρχουν! Φοβερή συνεννόηση ε? Κι εσύ θεωρείς π.χ. ότι θα συννενοηθεί ο Κούλης με τον νικόλα, τον βελό και ποιον άλλον? Τον αλεξέγιεφ?
ειδδαλλως οποιο κομμα βγει με η χωρις συνεργασια αλλων κομματων δεν θα φερει λυσει με τα στερεοτυπα που ισχιουν μεχρι στιγμης και τα εχουμε δει για πανω απο εικοσαετια
Όχι, δεν είναι στερεοτυπικό η μείωση 18 φόρων. Από πότε έχεις να το δεις? Θυμάσαι? Εγώ όχι
Επίσης, στερεοτυπικό δεν είναι το ότι η χώρα έχει ρίξει τα περισσότερα λεφτά στην ΕΕ για την πανδημία.
Παρομοίως, εγώ δεν είχα δει ποτέ στον Έβρο να οργανώνονται έτσι το καλοκαίρι του '19. Και τα τείχη ήταν ρημαδιό... για πάνω από 30 χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτα που βλέπεις να γίνονται τα έχεις δει στην τελευταία 20ετία. Εγώ δεν τα έχω δει. Αν εσύ τα έχεις δει, να μου τα θυμίσεις κι εμένα