μήπως γνωρίζει καλύτερα ο Μπαλτάκος ?Πώς παει ο Ηλιας στη φυλακη τύπε? Αντεχει?
ή ο στενός συγγενής σου που τον ψήφιζε ?
μήπως γνωρίζει καλύτερα ο Μπαλτάκος ?Πώς παει ο Ηλιας στη φυλακη τύπε? Αντεχει?
Εγω το λεω ευθεως οτι στηριζω ΝΔ. Κομματοσκυλο δεν ξερω τι εννοεις, εγω ξερω οτι κομματοσκυλα ειναι μελη του κομματος που ζουν απο αυτο. Δεν ανηκω σε αυτη τη συνομοταξια. Εσυ γιατι ντρεπεσαι να πεις οτι στηριζεις Συριζα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς παει ο Ηλιας στη φυλακη τύπε? Αντεχει?
θυμίζει λιγάκι β.κορέα είναι η αλήθειαΤο προβλημα με αυτους ειναι οτι μετα εχουν το θρασος να βγαινουν να κουνανε το δαχτυλο και να λενε ολα καλα τα καναμε
αν ανοιξεις τηλεοραση θα νομιζεις οτι ζεις στα εμιρατα τοσο καλα παμε...καμια εαφη με την κοινωνια
είναι αυτόφωτος ο αλεξούκος μας ,Έχει σημασία τί ψηφίζω; Τί σε καίει; Σημασία έχει τί γράφω.
Σημασία έχει ότι εσύ αναμασάς τις κοτσάνες του Άδωνι που ΄μόνο κακό κάνουν κι εγώ τις αντικρούω.
Στην τελική μπορεί να ψηφίζω και ΝΔ... πού ξέρεις.
είναι αυτόφωτος ο αλεξούκος μας ,
με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω,
παίζω τη "κανονικότητα" τραμπολίνο
Όπως είπε κάποιο κοντινό του από το οικογενειακό περιβάλλον του ψήφισε Χ.Α. Όχι απλά γελοίος αλλά πολιτικά επικίνδυνα ασταθήςΔε το πιστεύω... φώτοσοπ είναι αυτό.
Ο alex71 το αγαπάει ΠΑΣΟΚ. Πήγε και ψήφισε και για εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ
... ο γελοίος!
πάλι κουβά πήγεΔε το πιστεύω... φώτοσοπ είναι αυτό.
... ο γελοίος!
Aς μην κανουμε χαρακτηρισμους. Μπορει σε πολλα να διαφωνω με Αλεξ αλλα ειναι παντα κοσμιος και συζητησιμος σε σχεση με αλλους που μονιμως βριζουν χωρις κανενα επιχειρημα.Όπως είπε κάποιο κοντινό του από το οικογενειακό περιβάλλον του ψήφισε Χ.Α. Όχι απλά γελοίος αλλά επικίνδυνα ασταθής
Πολιτικά ασταθής. Έχεις δίκιο συγνώμη. Το διόρθωσαAς μην κανουμε χαρακτηρισμους. Μπορει σε πολλα να διαφωνω με Αλεξ αλλα ειναι παντα κοσμιος και συζητησιμος σε σχεση με αλλους που μονιμως βριζουν χωρις κανενα επιχειρημα.
αφου του κόψανε τη σύνταξη,αγανάκτησε ?Όπως είπε κάποιο κοντινό του από το οικογενειακό περιβάλλον του ψήφισε Χ.Α. Όχι απλά γελοίος αλλά επικίνδυνα ασταθής
A βλεπω εχει ανοιξει σχολη ο ΚοντολαγνοςΈχει σημασία τί ψηφίζω; Τί σε καίει; Σημασία έχει τί γράφω.
Σημασία έχει ότι εσύ αναμασάς τις κοτσάνες του Άδωνι που ΄μόνο κακό κάνουν κι εγώ τις αντικρούω.
Στην τελική μπορεί να ψηφίζω και ΝΔ... πού ξέρεις.
Ναι, στενος μου συγγενης τον ψηφισε. Θελεις να πεις κατι με αυτο?μήπως γνωρίζει καλύτερα ο Μπαλτάκος ?
ή ο στενός συγγενής σου που τον ψήφιζε ?
δεν είμαι ο στενός σου συγγενής,Ναι, στενος μου συγγενης τον ψηφισε. Θελεις να πεις κατι με αυτο?
Τι να συζητησουμε?δεν είμαι ο στενός σου συγγενής,
αυτός τι σου λέει ?
να το συζητήσουμε
το δηλωσε ο αλεξΔε το πιστεύω... φώτοσοπ είναι αυτό.
... ο γελοίος!
σε επηρεάζουν, τους επηρεάζεις ?Τι να συζητησουμε?
Πολύς κοσμος γυρω μου, μη εξαιρουμενου του στενου μου περιβαλλοντος, κάνει μαλακισμενες πολιτικες επιλογες. Σε πληροφορω οτι η συζυγος στενου συγγενη μου, ηταν υποψηφια με τον Βαρουφακη. Και αν την δεις, η κοπελα ειναι για το ψυχιατρειο. Κι ομως βρεθηκαν μερικες εκατονταδες ατομα που της εβαλαν σταυρο. Τι να κανω, να βαλω μυαλο σε ολο τον κοσμο?
Γιατι, τι ειναι μια οικογενεια, κομματικο μπλοκ? Σε τι περιβαλλον εχετε μεγαλωσει μερικοι και σας φαινονται καποια πραγματα δυσερμήνευτα?σε επηρεάζουν, τους επηρεάζεις ?
χαίρονταν όταν άλλαζες κόμματα ?
Ζητημα χρονου ειναιτο δηλωσε ο αλεξ
το κριτικατσι θα γινει αντιπολιτευση
γιατί το λες αυτό ? συμφωνούμε, τι πιο φυσιολογικό να ψηφίζεις ότι κόμμα υπάρχει ?Γιατι, τι ειναι μια οικογενεια, κομματικο μπλοκ? Σε τι περιβαλλον εχετε μεγαλωσει μερικοι και σας φαινονται καποια πραγματα δυσερμήνευτα?
Πού τον ειδες τον φανατισμο? Εγω εχω ψηφισει διαφορα κομματα κατα καιρους. Αλλά δεν μπορω να μην δοξαζω τον Θεο που αυτην την περιοδο μας κυβερναει η ΝΔ και οχι οι αγυρτες κατσαπλιαδες του Συριζα. Αν αυτο με κάνει φανατικο, ειμαι φανατικος. Εγω θεωρω οτι απλως ακολουθω την κοινη λογικηγιατί το λες αυτό ? συμφωνούμε, τι πιο φυσιολογικό να ψηφίζεις ότι κόμμα υπάρχει ?
σαν τις γκόμενες που αλλάζουμε ένα πράμα.
Προς τι λοιπόν ο γενικότερος φανατισμός,
εξου κ το "κομματόσκυλο" συνήθως ο λεχρίτης που περιμένει απο το κόμμα πισωστήριγμα
και τα πάντα όλα τα κομματικά τα βλέπει άριστα