★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Tony xx, θα συμφωνήσω με τον Saul. Πάντως έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε έναν διαγωνισμό ποια πλευρά είναι πιο ανίκανη. Φωτιες-χιονια πέρσι και φέτος οι τωρινοι, μάτι και μάνδρα με νεκρούς οι προηγούμενοι. Ότι είναι ανικανοι το ξέραμε. Ότι όμως είναι παράγοντας της πολιτικής ζωής του τόπου ο μενιος, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Και μάλιστα τους κρατάει και τους δύο. Ρε αλεξη, πες μας επιτέλους τι αφορούσαν τα μηνύματα να μάθουμε κι εμείς και μην το
Ο Τσίπρας δεν εχει σηκώσει κανενα γάντι ακόμα, και πολυ καλα κανει, διότι ο Φουρθιώτης συνεχίζει να χορεύει στο ταψί ολα τα στελέχη της κυβέρνησης με τη σειρά.Ο συριζα κάλεσε τον κουλη να δώσει απαντήσεις για τα sms μενιου-γεραπετριτη.
Μετά από αυτό, ο μενιος κάλεσε δημοσιως τον αλεξη και του λέει "καλεσε με κύριε τσιπρα να σου πω ποιους και τι αφορούσαν τα μηνύματα". Ο αλεξης δεν σήκωσε ακόμα το γάντι. Αυτό λέω, είναι ενδιαφέρον για μένα. Έχει ψωμί η υπόθεση, δεν έχει;
Σήμερα, αν πληροφορήθηκες, ο Φουρθιώτης έβγαλε στη φόρα κι άλλα μηνύματα.
Τώρα το αν εσυ κάθεσαι και πιστευεις οτι ο Φουρθιώτης εχει παρε δωσε με τον Τσιπρα ειναι άτοπο και άκυρο.
Ο Φουρθιώτης επικαλείται και καλα τον Τσιπρα για να προκαλεσει και να απειλεισει τα στελέχη της κυβέρνησης.
Το συμπέρασμα σου σε αυτή την ιστορία μου θυμίζει την φράση "εγω σου δείχνω το φεγγάρι και εσυ κοιτάς το δάχτυλό μου"