Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Όντως τους μπέρδεψε. Θα ψάχνουν να βρουν ποιός Νέστορας είναι αυτός και αν συνυπήρξε με τον Ηλιού ή τον Κύρκο.ρε άλεξ τους μπέρδεψες τώρα...
Όντως τους μπέρδεψε. Θα ψάχνουν να βρουν ποιός Νέστορας είναι αυτός και αν συνυπήρξε με τον Ηλιού ή τον Κύρκο.ρε άλεξ τους μπέρδεψες τώρα...
Ο Νεστορας ο αρχαιος δεν ειναι;Όντως τους μπέρδεψε. Θα ψάχνουν να βρουν ποιός Νέστορας είναι αυτός και αν συνυπήρξε με τον Ηλιού ή τον Κύρκο.
Εγω με τους ΚΚΕδες δεν εχω προβλημα. Εχω φιλους ΚΚΕδες και μιλαμε μισα χαρα, εστω κι αν διαφωνουμε. ΑκροΑριστεροι, πχ Βαρουφακης και κομματα Εξωκοινουβελευτικης Αριστερας, αυτοι κι αν ειναι στο κοσμο τους. Καμια συνεννοηση.πάντα οι αριστεροί ήταν φασίστες.
καμία διαφορά με τους δεξιούς φασίστες.
απλώς τον αριστερό φασισμό τον έχουμε ονομάσει κομμουνισμό, έτσι για το γαμώτο...
Ναι ΟΚ, αλλά δεν μας απάντησες στην ερώτηση για το αν κάλεσες την αστυνομία ή όχι, τη στιγμή που ήσουν μάρτυρας τέτοιου γεγονότος. Σιγή ιχθύος είδα…Εγω με τους ΚΚΕδες δεν εχω προβλημα. Εχω φιλους ΚΚΕδες και μιλαμε μισα χαρα, εστω κι αν διαφωνουμε. ΑκροΑριστεροι, πχ Βαρουφακης και κομματα Εξωκοινουβελευτικης Αριστερας, αυτοι κι αν ειναι στο κοσμο τους. Καμια συνεννοηση.
Καλα κανανε και καταργηθηκαν αυτα. Και αυτα που βλεπαμε στις παλιες ελληνικες ταινιες, η τιμη του κοριτσιου που θα επρεπε να φροντισει η οικογενεια και ο αδερφος, μεχρι και φονοι τιμης.Και το ματωμένο σεντόνι τη νύχτα του γάμου θεωρούνταν θεσμικό.
Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι αλλά ζούμε πλέον στο έτος 2022 μετά Χριστόν.
Ετσι ειθισται. Και επι ΠΑΣΟΚ γινονταν αυτα. Θεωρειται κατι θεσμικο που ακολουθειται απο ολες τις κυβερνησεις.
Αστα αυτα τα υποκριτικα για τον Ζαν. Ολο του τη λεγατε, γι αυτο εχει καιρο να βαλει καμια κρυφη δημοσκοπηση, τωρα που την εχουμε πιο πολυ αναγκη.Κι εγω έχω αριστερούς φίλους (οχι μόνο τον ζαν ? ), αλλά πιστευω ειναι εξαιρεσεις...
Ξεροχύνουμε για κρυφές δημοσκοπήσεις ΖανΑστα αυτα τα υποκριτικα για τον Ζαν. Ολο του τη λεγατε, γι αυτο εχει καιρο να βαλει καμια κρυφη δημοσκοπηση, τωρα που την εχουμε πιο πολυ αναγκη.
Δεν το δειχνετε ομως. Ολο τον αποπαιρνετε. Και μετα αμα λειπει...κροκοδειλια δακρυα.Ξεροχύνουμε για κρυφές δημοσκοπήσεις Ζαν
Όαση η παρουσία του ανάμεσά μας, εμείς έχουμε αιτηθεί να μην τυχόν ξαναμπαναριστεί ΠΟΤΕ.Δεν το δειχνετε ομως. Ολο τον αποπαιρνετε. Και μετα αμα λειπει...κροκοδειλια δακρυα.
ο ζαν θα βαλει σημαια του συριζα στο μεγαρο μαξιμου και στο προεδρικο μεγαρο οπως ακριβως οι κουμουνιστες στο ραιχνστανγκ το 1945Ξεροχύνουμε για κρυφές δημοσκοπήσεις Ζαν
Μόνο μη μπερδευτεί και βάλει το κοντάρι στον κώλο του, η συνήθεια που έγινε λατρεία.ο ζαν θα βαλει σημαια του συριζα στο μεγαρο μαξιμου και στο προεδρικο μεγαρο οπως ακριβως οι κουμουνιστες στο ραιχνστανγκ το 1945
ταμα στο ευαγγελειο εχει κανει
απο τις εκλογες του 19 το εχει ως ταμαΜόνο μη μπερδευτεί και βάλει το κοντάρι στον κώλο του, η συνήθεια που έγινε λατρεία.
Σοβαρα μιλας η ετσι το λες; Μηπως εχει παει καμια βολτα στη πλατεια στα Εξαρχεια;Παίδες πολύ φοβάμαι ότι ο ζανούκος αποδήμησε πάλι...
Ποιος παπάρας?
Έξαλλος είμαι...
Γιατι; Η καθε χωρα εχει τις παραδοσεις της.Τι συγκρίσεις είναι αυτές ρε τύπε;
Η βασίλισσα της Αγγλίας στο ίδιο τσουβάλι με το ελληνικό παπαδαριό;
Μόνο που η βασίλισσα είναι με βάση το σύνταγμα η επικεφαλής του κράτους.
Το παπαδαριό εδώ ποιά ακριβώς κοσμική εξουσία έχει και επιβάλλεται να χώνει τη μύτη του παντού;
Εβλεπα στο καινουριο σηριαλ της ΕΡΤ "Κρισιμες στιγμες" για την Κατοχη, με τον Ακη Σακαλλαριου, Τανια Τρυπη. Και παει να μπει η Τρυπη στην εκκλησια, και ακριβως απ εξω ειναι ενας νεαρος που εχει πεσει κατω απο την πεινα. Και πιανει η Τρυπη τον παπα και του λεει να βοηθησει, να οργανωσει συσσιτια, οπως σε αλλες ενοριες. Κι εκεινος ειναι αρνητικος, λεγοντας Τι να κανουμε, αυτα ειναι απο τον Θεο.Ποιός είπε ότι τους πάνε με το ζόρι; Άλλο που δεν ήθελαν οι τράγοι από το να θυμίζουν στο πόπολο ότι είναι κώλος και βρακί με την πολιτική εξουσία. Και αυτό ακριβώς είναι ο πρόβλημα.
Καλα. Αμα δειτε κανα καινουριο νικ με αβαταρ Βανταμ ειδοποιατε.Μπααα τον χάσαμε πάλι
ασε και κανα αλλο παρασιτο ρε παλιολεχριτη μονοφαγαΗ εκκλησία δεν έχει καμία δουλειά να είναι κοντά στο κράτος, μονο εμεις τα κολοπασοκια εχουμε δικαιωμα να μασουλαμε απο το κράτος