jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ναι μεγαλο πονο.ποσο σουργελο εισαι ρε θειτσο να πετας αρλουμπες.Τρώνε βιασμό κάθε μέρα, άστους στον πόνο τους
Ναι μεγαλο πονο.ποσο σουργελο εισαι ρε θειτσο να πετας αρλουμπες.Τρώνε βιασμό κάθε μέρα, άστους στον πόνο τους
Χα χα καριόλα, ούτε τα φανάρια δε θα δουλεύανε στην Αθήνα. Ξέρεις ποιος έχει φτιάξει το software?Οχι ψηφισα τι μου τσαμπουνας τωρα
Κι ο αλεξέγιεφ αφού σου έριξε το σανό, το μάσησες καλά καλά, το κατάπιες, χόρευες στους δρόμους... και σου τράβηξε μια ντρίπλα μεγάλε, "σακούλα" σκέτη! Σου γύρισε το "όχι" σε "ναι" μέσα σε μια νύχτα και σου 'κοψε τον "επαναστατικό" βήχα μπούλη!!!!Οχι ψηφισα τι μου τσαμπουνας τωρα
Πρέπει να εισαι ο μεγαλυτερος κινδυνολογος του σαιτ.Χα χα καριόλα, ούτε τα φανάρια δε θα δουλεύανε στην Αθήνα. Ξέρεις ποιος έχει φτιάξει το software?
Στη Σταδίου στην ουρά θα ήσουν για ψωμί και όσπρια, μαλάκα.
Πουτανάκι όχι μόνο του Σόϊμπλε, αλλά και του Dr. Μπαρούφα.
ΚΟΠΑΝΕ
Αυτο το εκανε γιατι γκαριζατε εσεις τα δεξια σαν πουτανιτσες,φοβοσασταν μην φυγετε απο την εε και κατι θα παθαινατε.Κι ο αλεξέγιεφ αφού σου έριξε το σανό, το μάσησες καλά καλά, το κατάπιες, χόρευες στους δρόμους... και σου τράβηξε μια ντρίπλα μεγάλε, "σακούλα" σκέτη! Σου γύρισε το "όχι" σε "ναι" μέσα σε μια νύχτα και σου 'κοψε τον "επαναστατικό" βήχα μπούλη!!!!
Ας φευγαμε απο την εε,οι αγγλοι που εφυγαν τι παθανε?
Τιποτα μια χαρα ειναι.
Και εμεις το ιδιο θα ειμασταν,θα καναμε συμμαχιες με ρωσια ηπα κινα και θα ειμασταν και πιο ανατγωνιστικοι σε επενδύσεις.
Εσύ κάτι έλεγες για καταστροφή μέχρι το '21 και παράδοση εξουσίας το '22Πρέπει να εισαι ο μεγαλυτερος κινδυνολογος του σαιτ.
Συγκρίνεις την Αγγλία με την Ελλάδα... και την δραχμή με την λίρα!Ας φευγαμε απο την εε,οι αγγλοι που εφυγαν τι παθανε?
Όταν πήγε ο αλεξέγιεφ στην Ρωσία και στην Κίνα το '15 γιατί έφυγε κλωτσηδόν? Μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με το πρόγραμμα του τσίριζα?Τιποτα μια χαρα ειναι.
Και εμεις το ιδιο θα ειμασταν,θα καναμε συμμαχιες με ρωσια ηπα κινα και θα ειμασταν και πιο ανατγωνιστικοι σε επενδύσεις.
χαραμιζεσαι εδω μεσα...εισαι για υπεξ...Πρέπει να εισαι ο μεγαλυτερος κινδυνολογος του σαιτ.
Τιποτα μια χαρα ειναι.
Ξεχασες την Αλβανια του Χοτζα και την Β. Κορεα του χοντρομαλακα ΚιμΠρέπει να εισαι ο μεγαλυτερος κινδυνολογος του σαιτ.
Τιποτα μια χαρα ειναι.
Στην Αγγλια δεν ηταν που δεν ειχαν τροφιμα στα σουπερ μαρκετ και κανανε ουρες στα βενζιναδικα;Πρέπει να εισαι ο μεγαλυτερος κινδυνολογος του σαιτ.
Τιποτα μια χαρα ειναι.
Εσύ δεν πρόκειται να γαμούσες νορμάλ γκόμενα ακόμα κι αν ήσουν σεϊχης σε σαράι!!!!Μην ξεχνας οτι οι ελληνιδες θα μας καθονταν ευκολα χωρις πολλα πολλα οπως τωρα.
Οι Άγγλοι έχουν θέματα Ζανκλώ. Και ο Τζόνσον παραπαίει. Υπουργοί του παραιτούνται και η πλειοψηφία ζητά την παραίτησή του. Οι Εργατικοί σήκωσαν ανέλπιστα κεφαλι αυξάνοντας την εκλογική τους δύναμη.Πρέπει να εισαι ο μεγαλυτερος κινδυνολογος του σαιτ.
Τιποτα μια χαρα ειναι.
για να δεις ποσο μπορει να σε καψει,θα σου πει οτι εμεις ειμαστε σε καλυτερη θεση απο την αγγλια...Στην Αγγλια δεν ηταν που δεν ειχαν τροφιμα στα σουπερ μαρκετ και κανανε ουρες στα βενζιναδικα;
Ασε που ακριβως ιδια χωρα ειμαστε εμεις με την Αγγλια....αλλα ξεχασα θα καναμε συμμαχιες με ΗΠΑ,Κινα και Ρωσσια ταυτογχρονα μαλιστα και παιζει να καναμε και συμφωνια ελευθερου εμποριου με τον Βαλκαν τον πλανητη του Σποκ.
Φαντάσου να είχαμε βγει εμείς... δεν ξέρω αν μπορείς να του το εξηγήσεις εσύ, εγώ έχω προσπαθήσει... τζίφος... ντουβάρ'!!!!!!!Οι Άγγλοι έχουν θέματα Ζανκλώ. Και ο Τζόνσον παραπαίει. Υπουργοί του παραιτούνται και η πλειοψηφία ζητά την παραίτησή του. Οι Εργατικοί σήκωσαν ανέλπιστα κεφαλι αυξάνοντας την εκλογική τους δύναμη.
Αυτο δεν ειχει να κανει επειδη εφυγαν απο την εε αλλα γιατι ο τζονσον ειναι μαλακακοςΟι Άγγλοι έχουν θέματα Ζανκλώ. Και ο Τζόνσον παραπαίει. Υπουργοί του παραιτούνται και η πλειοψηφία ζητά την παραίτησή του. Οι Εργατικοί σήκωσαν ανέλπιστα κεφαλι αυξάνοντας την εκλογική τους δύναμη.
Αυτο το εκανε γιατι γκαριζατε εσεις τα δεξια σαν πουτανιτσες,φοβοσασταν μην φυγετε απο την εε και κατι θα παθαινατε.
Το εχω κατακρινει αυτο,επρεπε να φευγαμε απο την εε με οποιοδηποτε κοστος.
Μην ξεχνας οτι οι ελληνιδες θα μας καθονταν ευκολα χωρις πολλα πολλα οπως τωρα.
Θέλει φοβερή προετοιμασία για να σηκωθείς να φύγεις. Κι αν απέτυχαν οι Άγγλοι που έχουν καλύτερους μηχανισμούς από εμάς, γιατί έφυγαν χωρίς να συμφωνήσουν στα πάντα.......Φαντάσου να είχαμε βγει εμείς... δεν ξέρω αν μπορείς να του το εξηγήσεις εσύ, εγώ έχω προσπαθήσει... τζίφος... ντουβάρ'!!!!!!!
Θα μπορουσε η ελλαδα κανοντας συμμαχιες τοτε να είναι σε καλυετρη μοιρα απο τωρα.για να δεις ποσο μπορει να σε καψει,θα σου πει οτι εμεις ειμαστε σε καλυτερη θεση απο την αγγλια...
Πραγματικά γεγονότα εκείνο το καλοκαίρι.αλλα ξεχασα θα καναμε συμμαχιες με ΗΠΑ,Κινα και Ρωσσια ταυτογχρονα μαλιστα και παιζει να καναμε και συμφωνια ελευθερου εμποριου με τον Βαλκαν τον πλανητη του Σποκ.
Άρα φαντάσου ΔΙΣ τι θα γινόταν αν φεύγαμε εμείς, με τους μηχανισμούς που έχουμε και ΠΘ τον αλεξέγιεφ!!!!Θέλει φοβερή προετοιμασία για να σηκωθείς να φύγεις. Κι αν απέτυχαν οι Άγγλοι που έχουν καλύτερους μηχανισμούς από εμάς, γιατί έφυγαν χωρίς να συμφωνήσουν στα πάντα.......