ο Χατζηχρηστος ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει ο ελληνικος οπαδισμος. και ας ειμαι Αρειανος.
....anti -politica γενικα ηταν ο ανθρωπος. το εχει δηλωσει κιολας.
προσπαθουσε να "κυνηγαει" οσους εμπλεκαν πολιτικα στην αεκ.
ουτε την πολιτικοποιηση της ΑΜΙΓΩΣ οπαδικης αδερφοποιησης με τη Λιβορνο γουσταρε.
το "κυνηγι" ομως ενιοτε δεν ειναι τοσο ευκολο----για κανεναν οπαδαρχη μεγαλης θυρας.
κανεις δε μπορει να ελεγχει τα καθε λογης πολιτικα γκρουπουσκουλα που εισχωρουν κεκαλυμμενα σ' ενα οπαδικο κινημα.
το getto ειχε αποχωρησει γιατι η οριτζιναλ ειχε αποδυναμωθει οπαδικα.
ηθελαν κατι πιο extreme οργανωτικα,ας το πουμε. στην πορεια των χρονων ,μαλλον το καταφεραν.
οτι συμβαινει στην οπαδικη αεκ --στην οριτζιναλ συγκεκριμενα--, συμβαινει και στον ΑΡΗ πανω απο 15 χρονια.
τυπε,ειλικρινα νομιζεις οτι οι υποτιθεμενοι "αντιναζι" ΑΡΕΙΑΝΟΙ εινα καλοψυχοι ανθρωποι?
ξερεις οτι εχω δει να την πεφτουν σε μεσηλικες συνοπαδους ,που απλα φορουσαν μπλουζα με το σημα του ΑΡΗ και την ελληνικη σημαια?
προσεξε,την κανονικη σημαια. ουτε καν του στρατου. καλα,δε μιλω καν για κελτικους κλπ
σε μενα μια φορα ηρθαν απειλητικα,αλλα επειδη με ξερουν προσωπικα,εφυγαν
φανταζεσαι να μην...ηξεραν οτι ειμαι απολιτικ??? να με περνουσαν για πρακτορα του Χιτλερ??
...φανταζεσαι να μην ειχαμε κανει χαβαλε και δυο-τρεις φορες???
.....οχι τιποτα αλλο,σε τετοιες περιπτωσεις ακομη και να μην τις φας,ακομα και να τις δωσεις,
γιατι να σταμπαριστεις την επομενη φορα που θα πας γηπεδο ,στην ιδια η και σε αλλη θυρα?
ΥΠΟΘΕΤΩ λοιπον,το ιδιο συμβαινει και με τους σταλινοφασιστες αλλων συλλογων.
οποτε και αυτοι πιο πιθανο να θεωρουν αδερφια-ομοιδεατες τους αριστερους αλλων ομαδων,παρα τους συνοπαδους τους.
ο,τι δηλαδη ακριβως περιεγραψες με τους σκιναδες στο δικο σου ποστ.
εχουν πολιτικοποιηθει φουλ οι κερκιδες.
τις προαλλες καταγραφηκε ιστορικα και το πρωτο πεσιμο σε συνδεσμο ομαδας ,απο οπαδους της ΙΔΙΑΣ ομαδας.
.... λογω διαφορετικων πεποιθησεων!
αναφερομαι στα παοκια,ασχετα αν δε βγηκε παραεξω.
παραφραζοντας τον Μπογιοπουλο...
ΕΙΝΑΙ το διαιρει και βασιλευε,ηλιθιε!