Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ωραιο περουκινι φοραει ο κουλης
Εννοείς κάτι τέτοιο;Τύπε μάλλον αληθώρισες κι εσύ. Μεγάλη η χάρη σου που έψαξα και φωτογραφία για να αποδείξω το αυτονόητο. Καλή σου νύχτα.
Τι να ανεβασεις ρε παλιολινατσα που βρωμαει το χνωτο σου 10 μετρα μακρια.Εγώ μια φορά πήγα για 15 μέρες! Μια χαρά ήταν! Αύριο θα σου ανεβασω να δεις πόσα έβγαλα τις τελευταίες 15 ημέρες που έλειπα
Στ αρχιδια μου ο λόγος, πιστεύεις ότι παίρνω κάτι πίσω?
Εσύ τελικά κατάλαβες γιατί έφαγες ένα μήνα Αιδηψό?
Βρήκα 2 φιλαρακια και τα λεγαμεΓιατι, βλαμμενος εισαι και καθεσαι μεσα στο κρυο?
Θα μπω με μοριακο και εκει ακομα δεν σφιγγουν τα λουρια για να μπολιασουνε μαζικαΜην ξεχασεις να προσκομισεις πλαστά χαρτια κι εσυ σαν τον Τζοκοβιτς, εκτος αν πιστευεις οτι θα μπορεσεις να μπεις ανεμβολιαστος σε αλλο κρατος και να μεινεις κιολας
Τα αλλα ρε χτικιαρη τα εχεις πει πανω απο 500 φορες εδω μεσα 500 φορες θα σου λεω εγω πως δεν ισχυουν??Άρα παραδέχεσαι μωρή Κασσιανή ότι όλα τα υπόλοιπα είναι αλήθεια.
Αυτο που ανεβάζω καθε φορά και βγάζεις φλύκταινες επειδη εσυ τα βγάζεις σε 3 χρονιαΤι να ανεβασεις ρε παλιολινατσα που βρωμαει το χνωτο σου 10 μετρα μακρια.
Ειλικρινά δεν θυμαμαι, κάποιος μαλακας προφανώς ειχε αναφερθεί στα παιδια μου η κατι τέτοιο. Πες εσυ να μου θυμίσεις κιολας! Εχω πολλά να θυμαμαι, τα ασήμαντα τα διαγράφω!Κανε μωκο επιτελους και πες μας γιατι σε στειλανε στα καμενα βουρλα τι μαλακιες ειπες.
Εσυ ειχες πει οτι εχεις ενα παιδι τωρα εγιναν παιδια.Αυτο που ανεβάζω καθε φορά και βγάζεις φλύκταινες επειδη εσυ τα βγάζεις σε 3 χρονια
Ειλικρινά δεν θυμαμαι, κάποιος μαλακας προφανώς ειχε αναφερθεί στα παιδια μου η κατι τέτοιο. Πες εσυ να μου θυμίσεις κιολας! Εχω πολλά να θυμαμαι, τα ασήμαντα τα διαγράφω!
2 παιδια εχω απλα έτυχε να αναφέρω τον γιο μου. Εσυ ποσα εχεις? Μηπως εισαι ανίκανος?Εσυ ειχες πει οτι εχεις ενα παιδι τωρα εγιναν παιδια.
Μας εχεις φλομωσει στο ψεμα εδω μεσα
Καλα το γύρισες στο καλαματιανο.2 παιδια εχω απλα έτυχε να αναφέρω τον γιο μου. Εσυ ποσα εχεις? Μηπως εισαι ανίκανος?
Μηπως γι αυτο ρε μαλακα απαξιώνεις τις γκόμενες? Ασφαιρος εισαι? Νεράκι και κάτουρο βγαινει απο κει μεσα?Καλα το γύρισες στο καλαματιανο.
Ρε ασε τα νερακια εδω εφαγες παλι ξεβρακωμαΜηπως γι αυτο ρε μαλακα απαξιώνεις τις γκόμενες? Ασφαιρος εισαι? Νεράκι και κάτουρο βγαινει απο κει μεσα?
Xαχαχαχα ρε μαλακα καλα είπε κάποιος εδω (δεν θυμαμαι, κάπου το πήρε το μάτι μου) ότι καθε φορά που γυρνάς απο ιαματικά λουτρά εισαι και πιο μαλακας!!!!Ρε ασε τα νερακια εδω εφαγες παλι ξεβρακωμα
Χαχαχαχαχαχαχχαχα
Ελεγες τοσο καιρο εχω ενα γιο τωρα γινανε παιδια
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Παλι σε ξεφτιλισα
Δεν γουστάρουμε Χατζηνικο, τυπε. Σκληρός καριολης με σκληρές ερωτήσεις.δεν βλεπετε τον ηγετη στον Αντ1 ?
ρε τυπε εχεις παιδια και δεν ντρεπεσαι να βγαζεις πιπινια χωρις να το ξερουν φωτο στο δρομο? Για αυτο ντρεπονται για τον πατερα τους....Xαχαχαχα ρε μαλακα καλα είπε κάποιος εδω (δεν θυμαμαι, κάπου το πήρε το μάτι μου) ότι καθε φορά που γυρνάς απο ιαματικά λουτρά εισαι και πιο μαλακας!!!!
Ρε παπάρα, ΟΚ!!! Ας υποθέσουμε οτι εχω ενα παιδι. Κι εδω σας παραμυθιάζω οτι εχω δυο! Προσπαθησε να βρεις ενα λόγο που θα έκανα κατι τέτοιο και τι θα κέρδιζα απο αυτο, για να τον υιοθετήσω κι εγω και να σου λέω οτι εχω 5 παιδια και να σε τρολαρω, διότι εισαι πολυ ΤΡΟΜΠΑΣ ρε αδερφάκι μου!!!!!
Τι κάνεις κοπελιά;ρε τυπε εχεις παιδια και δεν ντρεπεσαι να βγαζεις πιπινια χωρις να το ξερουν φωτο στο δρομο? Για αυτο ντρεπονται για τον πατερα τους....
αντε παλι.........Τι κάνεις κοπελιά;
τυπε μου καλα. οσα ψευτικα σκρινσοτ και να φτιαξεις παραμενεις κοντος και κομπλεξικος. το ξερεις ετσι?Τι κάνεις κοπελιά;
Κι εσένα ο κωλος σου ανοιχτός σα φινιστρινι....τυπε μου καλα. οσα ψευτικα σκρινσοτ και να φτιαξεις παραμενεις κοντος και κομπλεξικος. το ξερεις ετσι?