Eσυ δηλαδη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κάνεις, απο το να πηγαινεις κόντρα στα πολιτικα στους γονεις σου, οι οποιοι καλώς ή κακώς εχουν μια πολιτικη αποψη υπερ της ΝΔ? Και δεν καταλαβα, γιατι ειναι κομματοσκυλα οι ανθρωποι, επειδη εχουν μια πολιτικη προτιμηση? Τι ειναι, παραγοντες του κομματος? Κανουν ρουσφετια? Παιρνουν μίζες? Γιατι τους αποκαλείς κομματόσκυλα? Και φυσικα εκνευριζονται οι ανθρωποι, γιατι αναφέρεις τον ναζιστή τον Κασιδιαρη και λες το κομμα τους κομμα παιδεραστων, λεγοντας εμμεσως οτι και οι ιδιοι ειναι παιδεραστες. Εσυ εισαι αυτος που κανει τα καραγκιοζιλικια, και οχι οι γονεις σου. Ελεος πια, που οποιος εχει πολιτικη αποψη υπερ καποιου κομματος, οπως ειναι και δικαιωμα του, να τον λετε κομματοσκυλο, ακομη και αν ειναι γονιος σας. Συνελθετε καποτε.
τωρα παριστανεις τον ηλιθιο η εισαι?
εγω αυτο ακριβως εγραψα,οτι ΔΕΝ ειναι κομματοσκυλα. απλως ειναι ιδεοληπτικοι υπερ της ΝΔ.
η κοντρα δεν ειναι προσχεδιασμενη,αυτοι εκνευριζονται ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ παει στα πολιτικα η κουβεντα.
σιχαινομαι και τους νεοδημοκρατες και ολους.....τους θεωρω υποκριτες και γελοια υποκειμενα....
και αυτη η αποψη μου ειναι παγιωμενη πολυ πριν εμφανιστει ο Κασιδιαρης -και ο καθε Κασιδιαρης- στην πολιτικη ζωη του τοπου.
ειχα την ευκαιρια να χωθω στη ΝΔ πολυ ενεργα,αλλα ενιωθα τοξικα--δεν ενιωθα ο εαυτος μου. εφυγα τρεχοντας.
εσυ ΠΩΣ αποκαλεις τον Κασιδιαρη ναζιστη? τον εχεις δει να γραφει υμνους για τον Χιτλερ ?
...με ποια τεκμηρια λασπολογεις και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ οποιον ενδεχομενως στηριζε η στηριζει Κασιδιαρη?
οταν αποκαλειτε φασιστες -συλληβδην- ολους τους υποστηρικτες του Χ Κασιδιαρη,γιατι να μην αποκαλεσω και εγω -εστω απο αντιδραση- τους Χ νεοδημοκρατες υποστηρικτες παιδεραστων?
στη δικη του Νικολαου Γεωργιαδη παρεστη- η οχι- η Αννα Μισελ Ασημακοπουλου ως μαρτυρας υπερασπισης?
για το βιντεακι με το ...Μπαλτακο θα πεις τιποτα? ανεξαρτητη η δικαιοσυνη στην Κολομβια των Βαλκανιων.....