Σου απανταω μονο ως προς το πρωτο που παρεθεσες...τα υπολοιπα που γραφεις απο κατω ειναι χαζομαρες και δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω σοβαρα.Τα εχεις κανει σαλατα στο μυαλο σου και γραφεις με βαση την αριστεροκομμουνιστικη ιδεοληψια που σε διακατεχει.
Κανενας δεν επικροτει την βια.Στις εκλογες και δημοκρατικα παντα (οπως σας αρεσει).Ο κοσμος θα σας σιχαθει(που ηδη σας εχει σιχαθει).Φτωχοποιηση της κοινωνιας,αλλαγη δημογραφικου,ανελευθερια,εγκληματικοτητα,πολεμος ως προς τον Ορθοδοξο Χριστιανισμο και προωθηση της ανωμαλιας θα ειναι οι βασικοι λογοι που αρκετοι θα ψηφιζουν απο δω και περα πατριωτικα κομματα.Εγω οπως και προανεφερα θελω στις επομενες εκλογες κυβερνηση σχηματισμου μεταξυ κουλη-τσιπρα-κιναλ να γελασει και το παρδαλο κατσικι.Ο λογος που ακομα κραταει το δημοκρατικο τοξο ειναι διοτι υπαρχουν αρκετα κομματοσκυλα(οπως ο αλεξ καλη ωρα),συνταξιουχοι που ψηφιζουν ακομα κομματικα και καποιοι βολεμενοι δημοσιοι που ψηφιζουν σταθερα καποιο απο τα κομματα που τους διορισε.Σιγα σιγα αυτη η εικονα θα αρχιζει να αλλαζει ομως.
Δεν απαντάς στο δεύτερο σκέλος γιατί δε σε συμφέρει και εκτέθηκες με αυτά που έγραψες.
Την βία την επικροτεί η ιδεολογία που εκφράζεις...εκτός αν δεν γνωρίζεις από την ιστορία με ποια μορφή υλοποιήθηκε το εθνικοσισιαλισμός. Ποιος σου είπε ότι εγώ γουστάρω κουμουνισμό? ένας φασισμός είναι και αυτός...εγώ γουστάρω μόνο ελευθερία, μόρφωση και λογική ανθρώπου και όχι πιθήκου.
εγώ τύπε δεν είμαι κανενός κόμματος κομματόσκυλο ούτε γουστάρω τα γαλάζια και τα πράσινα/κόκκινα άπλυτα του πολιτικού συστήματος. Αλλά φασίστας νοσταλγός αυτών που έκαναν πειράματα σε παιδάκια και έκαιγαν ζωντανούς παππούδες και γιαγιάδες εγώ δεν θα γίνω ποτέ.
Και όλοι οι άρρωστοι ψευτοπατριώτες που γουστάρουν αίμα τιμή χρυσή αυγή μόλις έπεσαν τα δικαστήρια έγιναν ''αιμα τιμή δεν ήμουνα εκεί''....
όσο για τον λαό που θα στραφεί σε πατριωτικά κόμματα....μην φοβάσαι και δεν υπάρχει κανένα....μόνο κάτι τελειωμένοι που περιμένουν να δώσει νόημα στη ζωή τους μια νέα χούντα υποστιρήζουν τους φασίστες.