theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Τουλάχιστον τυπε δεν περίμεναν με τα κουπόνια στην ουρά για να φάνε
Σου την αφιερώνω λοιπόν. Στην ουρά είναι Αμερικάνοι για συσσίτιο.
Τουλάχιστον τυπε δεν περίμεναν με τα κουπόνια στην ουρά για να φάνε
Απο την great depression ειναι αυτο? Ολος ο πλανητης ετσι ηταν την δεκαετια του 30 εξυπνουλη...γιατι γαμηθηκαν οι τραπεζες.Εγω σου συγκρινω το νεοφιλελε συστημα που εσυ θεωρεις κακο(το οποιο ειναι) με το πολυ χειροτερο δικτατορικο σταλινικο καθεστως που εζησαν στην ανατολικη ευρωπη.Που περιμενανε δεκαετιες και χρονια ολοκληρα για να παρουνε ψωμι και γαλα με τα κουπονια.Ο νεοφιλελευθερισμος ειναι ενα οχι και τοσο καλο οικονομικο συστημα λογο των μεγαλων ανισοτητων του αλλα ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερος απο τον σταλινικο φασισμο η τον μαοισμο της Κινας.Αν ηταν καλος ο σταλινισμος δεν θα επεφτε.Ο νεοφιλελευθερισμος απο την αλλη κραταει ακομα και σημερα με τα κρατη αυτα να ειναι τα πλουσιοτερα στον κοσμο.Δες την νεοφιλελε αμερικη τι GDP εχει και ριξε μια ματια στα πρωην σοβιετ κρατη τι οικονομιες εχουν και τι αναπτυξη.
Δεν είπα τπτ σχετικά με report. Μια πρόβλεψη είπα να κάνεις μιας κ ο μπάρμπας αρχίζει κ ξεφεύγει πάλι. Δεν τον πιάνουν τα χάπια πλέονΡεπορτ δεν κάνω ποτέ σε κανενα
Το έχω σαν αρχη
Σου την αφιερώνω λοιπον: Κουμουνια στα 4 μπροστά στον καπιταλισμό
Βάλε τη φωτο με το καράβι τίγκα στους Αλβανούς που πήγαινε Ιταλία.Σου την αφιερώνω λοιπον: Κουμουνια στα 4 μπροστά στον καπιταλισμό
Κι αυτοι για συσσίτιο. Όχι όλοι. Μόνο όσοι έχουν να πληρώσουν
H πλακα ειναι πως οι σοβετικοι και οι ρωσοι γενικοτερα αφησανε τα μακντοναλτς να μπουκαρουν στην χωρα τους.Με Κορμπατζοφ εγινε αυτο?Βάλε τη φωτο με το καράβι τίγκα στους Αλβανούς που πήγαινε Ιταλία.
Αρχές 90s.
Πρέπει να είχε 10πλάσιο κόσμο από το επιτρεπτό.
Κάβλα η Αλβανία.
Παράδεισος.
Τυχερος εισαι.Ο πατερας μου ειχε παει Βουλγαρια,Ρουμανια,Γιουγκοσλαβια και μου λεει κατι ιστοριες και τραβαω τα μαλλια μου.Μιλαμε τους γλενταγες με ολη την σημασια της λεξεως.Ο Γκορμπατσόφ έλεγε για γλάσνοστ (κάπως έτσι) και περεστρόικα.
Αν θυμάμαι καλά, διαφάνεια και ανασυγκρότηση.
Δηλ χρειάζεται γκρέμισμα το γραφειοκρατικό μπουρδέλο που έχουμε φτιάξει με το κόμμα να τρώει χαβιάρια και να πίνει βότκες από το πρωΐ, όταν η μάζα έχει ζεστό νερό για 10 λεπτά Σάββατο βράδι.
Αρχηγέ μου, πήγα εκδρομή μια βδομάδα σε χώρα του υπαρκτού το '88.
Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε.
Αυτό ακριβώς λέω.Μιλαμε τους γλενταγες με ολη την σημασια της λεξεως.
Αυτα τα τσογλανια θελανε να γινουμε και εμεις σοβιετ τυπε.Να ειχαμε τις μανες μας και τις αδελφες μας πουτανες στα μπουρδελα και να τις γαμανε για 10 και 20 ευρω.Σιχαμενοι προδοτες και ξεφτιλες και ομως ειναι ακομα μεσα στο ελληνικο κοινοβουλιο και υπαρχουν διποδα που τους ψηφιζουν.Αλλα δεν φταιει κανενας απο εμας...ο πουσταρας ο εθναρχης φταιει που εκανε νομιμο το κκε και τους εφερε πισω στην Ελλαδα.Προδοτης το λιγοτεροΑυτό ακριβώς λέω.
Η μεγαλύτερη ΑΛΗΤΕΙΑ είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που δείχνουν τα μουνόπανα τα κουμμούνια, μια ζωή ολόκληρη.
Οι ίδιοι πηγαίνανε συστηματικά και βλέπανε τι γίνεται, αλλά γύριζαν εδώ στον μισητό καπιταλισμό και το ίδιο βράδι που επέστρεφαν στο Ανατολικό Αεροδρόμιο (τότε), πηγαίνανε στην Καστέλλα για ψάρι και ούζο.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Θυμάμαι σαν και τώρα κάτι κνίτες στο σχολείο. Έναν τον είχα δει και στο 902 TV κάποια στιγμή.
εδω στην οδησσο το 1987 καλοκαιρι με ειχε ρωτησει ενας ρωσος απο που μπορει να βρει το διαφανες μπουκαλακι πορτοκαλαδα που ειχαΤυχερος εισαι.Ο πατερας μου ειχε παει Βουλγαρια,Ρουμανια,Γιουγκοσλαβια και μου λεει κατι ιστοριες και τραβαω τα μαλλια μου.Μιλαμε τους γλενταγες με ολη την σημασια της λεξεως.
Εμενα ο πατερας μου στην Βουλγαρια μια μερα εδωσε ενα δευτερο τζιν που ειχε σε εναν τυπο.Λεει ο αλλος δεν μπρουσε να καταλαβει τι ακριβως του εδιναεδω στην οδησσο το 1987 καλοκαιρι με ειχε ρωτησει ενας ρωσος απο που μπορει να βρει το διαφανες μπουκαλακι πορτοκαλαδα που ειχα
οι kgb τον ειχαν εξαφανισει οταν ξανακοιταξα πισω για να τον δω καλυτερα
βουλγαρια και ρουμανια βγαζανε τα κουζινικα στα λιμανια για λιγα λεφτα πιο πολλυ θελανε 100δολαρα για να περασουν 2 η 3 μηνεςΕμενα ο πατερας μου στην Βουλγαρια μια μερα εδωσε ενα δευτερο τζιν που ειχε σε εναν τυπο.Λεει ο αλλος δεν μπρουσε να καταλαβει τι ακριβως του εδινα
Ο μπουρδελιαρης ο Ελληνας για να λεμε αληθειες θα πρεπει να ευχαριστει τον κομμουνισμο.Διοτι αν δεν υπηρχε το σοβιετ οι μισοι Ελληνες ιδιως της δεκαετιας 60,70,80 θα ηταν ακομα παρθενοι...βουλγαρια και ρουμανια βγαζανε τα κουζινικα στα λιμανια για λιγα λεφτα πιο πολλυ θελανε 100δολαρα για να περασουν 2 η 3 μηνες
οι κουμουνιστες μας φερανε τελη δεκαετιας του 80 το lada και το αδιανοητο ηταν οτι πραγματι ηταν παρα πολυ γερο αμαξι χωρις καθολου η εως καθολου serviceΟ μπουρδελιαρης ο Ελληνας για να λεμε αληθειες θα πρεπει να ευχαριστει τον κομμουνισμο.Διοτι αν δεν υπηρχε το σοβιετ οι μισοι Ελληνες ιδιως της δεκαετιας 60,70,80 θα ηταν ακομα παρθενοι...
εαν ψαξεις στο διαδυκτιο στα τοπικα νεα καθε νομου ή οπου υπαρχουν τοπικα νεα, τοτε θα φας αγρια φλασια!1500 για ΟΤΑ και 4000 για παπαδες
και καποιοι περιμενουν μειωση φορων στα καυσιμα
Ο Θεοδωρικακος ήταν;Αυτό ακριβώς λέω.
Η μεγαλύτερη ΑΛΗΤΕΙΑ είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που δείχνουν τα μουνόπανα τα κουμμούνια, μια ζωή ολόκληρη.
Οι ίδιοι πηγαίνανε συστηματικά και βλέπανε τι γίνεται, αλλά γύριζαν εδώ στον μισητό καπιταλισμό και το ίδιο βράδι που επέστρεφαν στο Ανατολικό Αεροδρόμιο (τότε), πηγαίνανε στην Καστέλλα για ψάρι και ούζο.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Θυμάμαι σαν και τώρα κάτι κνίτες στο σχολείο. Έναν τον είχα δει και στο 902 TV κάποια στιγμή.