alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι ειδικα οι αληθειες του Αντωναρου τσουζουν απιστευτα, γελανε και οι πετρεςΤσούζουν οι αλήθειες τύπε;
Ναι ειδικα οι αληθειες του Αντωναρου τσουζουν απιστευτα, γελανε και οι πετρεςΤσούζουν οι αλήθειες τύπε;
Για ποιες αλήθειες λεει? Αφου δεν ασχολείται με πολιτικάΝαι ειδικα οι αληθειες του Αντωναρου τσουζουν απιστευτα, γελανε και οι πετρες
Ξεφτίλα απ'τον Λαδάκη τον βλαμμένο...Α, αρα ισχυει το 18μηνο
Μάλιστα μπαρμπαπηδουλας ότι πεις ,,έλα σιγά σιγά όμως να πάρουμε τα χαπακια με λιγο νεράκιΣκουξε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ χτικιάρα πουτανιτσα
Τα χάπια σου τα πήρες μπας και δεν ψοφολόγησεις απο τα μικρόβια?Ζητώ συγγνώμη στους οικείους του ψυχασθενη που τον έφερα σε σημείο ψυχοσικου σοκ κ τώρα πρέπει να τον υποστούν οι δικοί του
Συγγνώμη θεέ συγγνώμη στους οικείους σου
Ζητώ συγγνώμη στους οικείους του ψυχασθενη που τον έφερα σε σημείο ψυχοσικου σοκ κ τώρα πρέπει να τον υποστούν οι δικοί του
Συγγνώμη θεέ συγγνώμη στους οικείους σου
Μαν απ' τη γκαρσονιέρα μη βγεις διότι είσαι δημόσιος κίνδυνος με τις ασυναρτησίες που λεςΤα χάπια σου τα πήρες μπας και δεν ψοφολόγησεις απο τα μικρόβια?
Εναν κουβα φάρμακα μας ελεγες οτι έπαιρνες τις προάλλες. Κι εισαι ΤΟΣΟ μαλακας που συνεχίζεις να πηγαινεις σε καμμένα μέρη να πηδάς χτικιάρες.
Ο καθένας ο,τι μπορει θα μου πεις!
Πυρετό ανέβασες από την σύφιλη ή ακόμα?Μαν απ' τη γκαρσονιέρα μη βγεις διότι είσαι δημόσιος κίνδυνος με τις ασυναρτησίες που λες
Προσοχή στους οικείους σου
Αύριο που θα ηρεμισεις περνά κ από την πλατεία Αμερικής
Βρε άσε εμένα που είμαι σε καραντίνα μέχρι αύριο κ δες εσύ να πάρεις την αιωνια σου αγωγήΠυρετό ανέβασες από την σύφιλη ή ακόμα?
Α τώρα ξυνιζει....λογικόΕνας Αντωναρος γεννιεται
Εμενα πανταΑ τώρα ξυνιζει....λογικό
Κάποιοι τον υποστήριξαν...τώρα τους ξυνιζει...λογικό όπως λογικό κ να κρύβονται (ντρέπονται).Εμενα παντα
Σκουξε πουτανακι και κάτσε ΜΕΣΑΒρε άσε εμένα που είμαι σε καραντίνα μέχρι αύριο κ δες εσύ να πάρεις την αιωνια σου αγωγή
Αν χρειαστείς τίποτα έχω καλές επαφές με φαρματεν κ θα στα στέλνω σε καλή τιμή τα ακριβά ψυχοφαρμακα σαν κακομοίρης άπορος που είσαι
Έλα τώρα πήγαινε να πάρεις τα χαπακια σου
ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ
αντιγχολιτικα
στσθεροποιητες διάθεσης
και αντιψυψοτικα
ολα μαζί αρκεί να σώσουμε τον ασθενή του σαητ
Τι εγινε τύπε, αγαπησατε ξαφνικα τον Μπογδανο? Εμεις δεν του διναμε καμια σημασια, βλεπω ομως εσεις τον παρακολουθειτε με εμβριθειαΚάποιοι τον υποστήριξαν...τώρα τους ξυνιζει...λογικό όπως λογικό κ να κρύβονται (ντρέπονται).
Σκουξε πουτανακι και κάτσε ΜΕΣΑ
Άπαπα πιπέρι. Όταν τον έκραζαν είχε ασυλία. Τώρα είναι για το άσυλο ε; χαχαχαΤι εγινε τύπε, αγαπησατε ξαφνικα τον Μπογδανο? Εμεις δεν του διναμε καμια σημασια, βλεπω ομως εσεις τον παρακολουθειτε με εμβριθεια
Και bold και μεγάλα!!!Η σωστή αντιμετώπιση του ψυχικά ασθενούς βασίζεται στη συνέργεια φαρμακευτικής αγωγής και ψυχοθεραπείας
Σώστε τον θεο
Ξεφτίλα απ'τον Λαδάκη τον βλαμμένο...
Ο Κούλης προσπαθεί να αποβάλει τα χουντικά στοιχεία από το κόμμα το παράδοξο είναι ότι οι μητσοτσκικοι δεν το θέλουν ενώ αντιθέτως οι καραμανλικοι κατάφεραν να αποτινάξουν σχεδόν όλα τα χουντικά στοιχεία μετά το 2009Άπαπα πιπέρι. Όταν τον έκραζαν είχε ασυλία. Τώρα είναι για το άσυλο ε; χαχαχα
Και bold και μεγάλα!!!
Σίγουρα πυρετό και σπασμούς!!!