kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Καλα Χριστούγεννα καλέ μου ρχΠοιός σε χέζει εσένα ρε πουτινάκι.
Καλα Χριστούγεννα καλέ μου ρχΠοιός σε χέζει εσένα ρε πουτινάκι.
Διότι είναι ΑΡΧΙμαλάκες και θέλουν τον βαθμό!Και μετά κάποιοι Συριζομπετόστοκοι διαμαρτύρονται γιατί λέμε βλάκες τους ίδιους και αυτούς που ψηφίζουν.
και πριν το 15 και λιγο μεταΠότε έγινε αυτό?
ρε μογγολο αυραμοπουλος εγινες και εσυ ? ποση κατηφορα θα εχεις πια?Πάλι τις μαλακίες του χρυσαυγίτη του Σπίνου ποστάρεις ρε μόγγολο;
Παλεύει να παραμείνει στο στασίδι λίγο ακόμα ο μικρός..ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: “Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ”. ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ. ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΡΙΜΑ…
Είδαμε πρόσφατα σε βίντεο τον ''πατριάρχη'' του Ελληνικού εθνικισμού τον Κώστα Πλεύρη να αποκαλεί ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη εν αντιθέσει με τον Τσίπρα που αποκαλούσε ψεύτη. Λυπηρό πραγματικά ένας άνθρωπος που έγραψε βιβλίο για τον Μεταξά και ήταν ο ιδρυτής του κόμματος της 4ης Αυγούστου να...www.makeleio.gr
κριμα πολυ κριμα για τον γερο
το επιθετο πλευρης μετονομασθηκε σε τσολακογλου
Ειλικρινα αδυνατώ να πιστεψω οτι υπηρξε ανθρωπος που πιστεψε οτι η φωτογραφια αυτη ειναι αληθινη. Τελικα μιλαμε για αυθεντικους μπετόστοκους.Από χθες και με αφορμή τη συναυλία του δήμου Αθηνών κυκλοφορεί το παρακάτω χιουμοριστικό φωτομοντάζ.
Αυτή λοιπόν τη φωτογραφία ο πολιτικός εγκέφαλος που λέγεται Πολάκης την ανέβασε ως αληθινή, σχολιάζοντας μάλιστα ότι κρατάει χρόνια η σχέση του Ρουβά με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Και μετά κάποιοι Συριζομπετόστοκοι διαμαρτύρονται γιατί λέμε βλάκες τους ίδιους και αυτούς που ψηφίζουν.
Ή αλλιως, συριζαιους.Ειλικρινα αδυνατώ να πιστεψω οτι υπηρξε ανθρωπος που πιστεψε οτι η φωτογραφια αυτη ειναι αληθινη. Τελικα μιλαμε για αυθεντικους μπετόστοκους.
χρονιαρα μερα ρε μογγολο δεν μπορεις να ηρεμισεις ?Μάθε ελληνικά ρε αλβανομόγγολο.
μογγολοειδες χρονια πολλα καλα χριστουγενναΑφού δε μας αφήνεις να αγιάσουμε ρε μόγγολο.
Τωρα θα σου πουν οτι ο κοσμος πειναει και πετανε λεφτα για παρκαΤα χαιρετίσματά μου στα σούργελα που... κάτι έλεγαν για μπουλντόζες... έτσι δεν είναι?
Καρπαζίδια στα σβερκάδια!
Στείλτε καμιά φωτό και στον αρκουδοκλανιάρη μπίχλα των σφακιών!
... και μακρυά από εδώ σούργελα.... μην τυχόν και πατήσει κανείς το ποδάρι του εδώ. Εξάλλου, δουλεύουν οι μπουλντόζες ακόμα, απαγορεύεται η είσοδος (σε σούργελα!!!!)
Στ' αρχίδια μου τι θα μου πούνεΤωρα θα σου πουν οτι ο κοσμος πειναει και πετανε λεφτα για παρκα
Ακόμα ναιΣκληρός καριολης
Που τα θυμάσαι αυτά? Εγώ θυμάμαι ότι οι δημοσκοπήσεις τον έβγαζαν 5-6% και τελικά πήρε όντως 6% περίπου.και πριν το 15 και λιγο μετα
φουσκωσε μυαλα ο δημοσιογραφος και γυρευε μεγαλεια και καρεκλες δεν θυμασαι?
και ο μπαγκς μπανυ συνεχεια τον λιβανιζε
Έχει και κάτι μαλάκες συριζαίους που κλαίνε με μαύρο δάκρυ.Χαιρονται οι μπραβοκούληδες με το ελληνικο,