Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Ξαναλεω δεν με ενδιαφερει καθως ειμαστε εκτος "ελληνικης οικογενειας" και ελληνικο φαγοποτι και καθε κακο συναπαντημαΤώρα που έμαθες τι σημαίνει έξοδος από το Ευρώ θα ήθελες ακόμα;
Ξαναλεω δεν με ενδιαφερει καθως ειμαστε εκτος "ελληνικης οικογενειας" και ελληνικο φαγοποτι και καθε κακο συναπαντημαΤώρα που έμαθες τι σημαίνει έξοδος από το Ευρώ θα ήθελες ακόμα;
Στην φωτο σε κοβω για νεο...Πανω απο 30 εισαι?Επισης ζεις Ελλαδα η εισαι καπου εξωτερικο?Το θεμα δεν ειναι αν εισαι δημοσιος η ιδιωτικος υπαλληλος η Ελευθερος Επ.Το θεμα ειναι συλλογικο.Εξοδος απο το Ευρω σημαινει χοντρο γαμησι.Θα γυρισει η χωρα χρονια πισω και το βιοτικο επιπεδο θα γινει κατι σαν της Τουρκιας σημερα ισως και χειροτερα.Τι πιτσιρικας ρε τυπε? Απλα ειμαι εξω απο το ελληνικο φαγοποτι,αυτο ειναι ολο...οποτε τι με ενοιαζε εμενα αν η χωρα σου αυριο γινοταν Σουζαν? Ουτε τρωω απο το Δημοσιο ουτε τιποτα...
32 φιλε...μιλας αυτη τη στιγμη με ανθρωπο που εχει τελειωσει οριστικα τον κυκλο του στην χωρα αυτη...χαχαΣτην φωτο σε κοβω για νεο...Πανω απο 30 εισαι?Επισης ζεις Ελλαδα η εισαι καπου εξωτερικο?Το θεμα δεν ειναι αν εισαι δημοσιος η ιδιωτικος υπαλληλος η Ελευθερος Επ.Το θεμα ειναι συλλογικο.Εξοδος απο το Ευρω σημαινει χοντρο γαμησι.Θα γυρισει η χωρα χρονια πισω και το βιοτικο επιπεδο θα γινει κατι σαν της Τουρκιας σημερα ισιως και χειροτερα.
Στην πολιτικη το κοστος φιλε μου ειναι παντα συλλογικο.Η οικονομια ειναι κυκλος.Με εξοδο απο το ευρω τα πραγματα θα ηταν πολυ δυσκολα για τους περισσοτερους.Πιστεψε με καλυτερα που δεν φυγαμε...32 φιλε...μιλας αυτη τη στιγμη με ανθρωπο που εχει τελειωσει οριστικα τον κυκλο του στην χωρα αυτη...χαχα
Αυτα...και.επειδη δεν ειναι συλλογικο διοτι ο καθενας τον κωλο του κοιταει να σωστει και τα εισοδηματα του.ελλαδα μενω
Ειληκρινα δεν ξερω αν ηταν καλυτερο η χειροτερο!Στην πολιτικη το κοστος φιλε μου ειναι παντα συλλογικο.Η οικονομια ειναι κυκλος.Με εξοδο απο το ευρω τα πραγματα θα ηταν πολυ δυσκολα για τους περισσοτερους.Πιστεψε με καλυτερα που δεν φυγαμε...
Και ολο αυτο μεταφερεται και στις επιλογες στον ερωτικο τομεα...δηλαδη: επιλεγω γυναικες ανω των 35 για να περασω ποιοτικο χρονο...χασιμο χρονου ειναι η νεολαια στην ελλαδαΕιληκρινα δεν ξερω αν ηταν καλυτερο η χειροτερο!
Επισης οσον αφορα την νεολαια σημερα,δεν μπορει να αλλαξει τιποτα,απλα υπαλληλοι του παλιου συστηματος παραμενουν και πιονια καθοδηγουμενα...συνεπως δεν πιστευω καθολου και στην νεολαια της χωρας αυτης...ενταξει εμενα σταματησε να με εμπνεει και η ελλαδα χρονια τωρα...οποτε ενα μίσος το εχω μεσα μου,τι να λεμε τωρα!
Μια χαρά τα ξέρεις και δεν χρειάζεται να τα γράφω για εσένα, ας ανοίξουν τα μάτια τους οι κόπανοι που λατρεύουν τον σουλτάνο ή ακόμα φαντασιώνονται έξοδο απο το Ευρώ.Aπό 430 ευρώ μισθό τους πήγε στα 170 μέσα σε μια εξαετία. Χωρίς κανέναν λόγο. Μόνον για να ικανοποιήσει τις εμμονές του.
Ή σε καμία απώλεια κυριαρχίας τοπικά. Θα δείξει.Μια χαρά τα ξέρεις και δεν χρειάζεται να τα γράφω για εσένα, ας ανοίξουν τα μάτια τους οι κόπανοι που λατρεύουν τον σουλτάνο ή ακόμα φαντασιώνονται έξοδο απο το Ευρώ.
Παρόμοια με την σημερινή ήταν η κατάσταση στην Τουρκία όταν ξεκίνησε να ανεβαίνει ο σουλτανγαβγαβ. Το AKP συνεννοήθηκε με τους κρατούντες στην γείτονα, πλήν κεμαλιστών, έκλεισε το μάτι όπου χρειάζονταν και ανέλαβε την εξουσία. Το οικονομικό θαύμα που βίωσαν από δίπλα ωφειλόνταν και στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.
Ότι κάνει σήμερα δεν το κάνει γιατί θέλει το Νόμπελ οικονομικών, την ίδια κατάσταση με τότε θέλει να δημιουργήσει. Πάλι κλείνει το μάτι σε όποιον ενδιαφέρεται.
Το μόνο κακό είναι πως έχουν έρθει στην επιφάνεια οι άλλες του, σουλτανικές, εμμονές. Για αυτό και δεν θα καταφέρει κάτι άλλο εκτός από το να εξαφανίσει την Τουρκία.
Όπου η Τουρκία είναι ένα αρκετά μεγάλο κράτος για να εξαφανιστεί οπότε μάλλον το πάμε σε καμιά κρεμάλα.
Πάλι.
Βλεπω ασχολεισαι με την πολιτικη τύπε, ποιος βουλευτης διαγραφηκε επειδη επιασε τον Κουλη στο στομα του?Τα πράγματα είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρά. Ο αλήθωρος έχει ξεφύγει από το επίπεδο Ερντογάν και αρχίζει να πλησιάζει τον Κιμ. Αφού διακόπηκε η θεατρική παράσταση που σατύριζε τον Μωυσή, αφού σταμάτησε η μοναδική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης που σατύριζε τον Μωυσή, τώρα διαγράφονται και βουλευτές που τολμούν να τον πιάσουν στο στόμα τους. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα, προβλέπονται πάρα πολύ δύσκολα χρόνια.
Ευτυχώς στην Ελλάδα οι μάνες νουθετούν ακόμα τα παιδιά τους...όχι όπως στην "πολιτισμένη" Ευρώπη που μόλις πάνε στα18 δεν τους μιλάνε καν και τους βάζουν να πληρώνουν ενοίκιο η βγαίνουν από το σπίτι.Έπος.
Πάει κι αυτός.
Επόμενος.
Ωραια, πες μας τι ηθελες να αναφερει ο Ανδρουλακης επι του θεματος.Ανδρουλακης
Δεν ευθυνομαι για τα χρεη του κομματος απο τους προηγουμενους
Θα ρυθμισουμε το χρεος.
Θα ρυθμισει τα 250 μυρια ο ανδρουλακης. Θα μας πει σε ποσες γενιές θα ξεπληρωθει;
Ενω εσυ δεν τρολαρεις νομιζεις οτι παθαμε αμνησια. Ξεχασαμε οτι εξαιτιας του playstation και του καθιστου βουδα μπηκαμε στα Μνημονια και ηρθαν τα πανω κατω. Ξεχασαμε οτι η γερμανια μας χρωσταει αλλα καποιοι στις μεταπολεμικες κυβερνησεις το εκαναν γαργαρα.Φανταζομαστε τους λογους. Τωρα η οικογενεια Βαρβιτσιω.. τι ρολο επαιξε στην κατοχη δεν μας εγραψε σε βιβλιο ομωςΤύπε, νομίζω μας τρολάρεις . Ποια μεγάλη ομάδα και ιστορίες γι' αγρίους μας λες; το βιβλιο της Βαρβιτσιώτη;
Σωστο, το ειδαμε στην κυβερνηση τσιπρα αυτο, ειχαν αλλεργία στο κεφαλαιο τοτεΟ αριστερός δαιμονοποιησε το κεφάλαιο νομίζω.
ΝαιΚατσε ρε φιλε,με θεωρεις τοσο ασχετο πολιτικα?
Κλαιν...εγω απλα σου λεω τι θα εκανα αν θα ημουν Αλεξης Τσιπρας,τα πιο εξειδιξευμενα θα τα αφηνα για τον Βαρουφακη
Στ’ αρχιδια μαςΚλαιν...εγω απλα σου λεω τι θα εκανα αν θα ημουν Αλεξης Τσιπρας,τα πιο εξειδιξευμενα θα τα αφηνα για τον Βαρουφακη
Ε ναι...τι ειμαι,κανενας τεχνοκρατης? ?Στ’ αρχιδια μας