Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Εσύ να υποθέσω μένεις στο Βρωμοπούσι...αν εμενες εσυ τοτε που ονομαστηκαν σουρμενα θα ειχαν αλλαξει ολιγον την ονομασια και θα λεγοντουσαν σουργελα.
Εσύ να υποθέσω μένεις στο Βρωμοπούσι...αν εμενες εσυ τοτε που ονομαστηκαν σουρμενα θα ειχαν αλλαξει ολιγον την ονομασια και θα λεγοντουσαν σουργελα.
καλυτερα βρωμοπουσι παρα βρωμοπουστη.Εσύ να υποθέσω μένεις στο Βρωμοπούσι...
Eσένα σε απασχολεί το Internet περισσότερο από το 20% στύση που έχεις.Συνάντηση Μητσοτάκη με Deutsche Telekom και ΟΤΕ: Επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στην Ελλάδα
Οι επενδύσεις θα γίνουν σε βάθος πενταετίας - Δωρεάν αύξηση στις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού internet - Οπτική ίνα σε 3 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις - «Ψήφος εμπιστοσύνης προς τη χώρα» είπε ο πρωθυπουργόςwww.protothema.gr
Το οτι εχουμε το χειροτερο και ακριβοτερο ιντερνετ στην ευρωπη τον απασχολησε τον κούλη μας;
Γαργάρα , ε κούλη;
Καλώς σας βρήκα!!!Επιστροφη Μπαρμπα
ΒΑΝΤΑΜΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ πλεον για γιορτιαρες μερεςθέλουμε και ζαν, άγιε βασίλη
Eδώ είναι? Δεν τον μάζεψαν στις 6/12? Έχω βίντεο της αδερφοβαντάμας!!!ΒΑΝΤΑΜΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ πλεον για γιορτιαρες μερες
Θα σε πούνε λαικιστη ρε mind.Το τυπικό προφίλ ενός κεντροαριστερού.???
Πρώτον.18 ακίνητα, 700Κ καταθέσεις.
Δεύτερον και κυριότερον.Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του σε μια normal δουλειά, πάντα στα κοματομαντριά.
Το "πολιτικάντης" ανεξαρτήτου χρώματος είναι προσεδοφόρο επάγγελμα. Διεθνώς. Οπως ο αριστερός ηγέτης των podemos με τη βίλα των εκατομυρίων.
Και μη ξεχνάμε οσο πιο αριστερά τόσο πιο καλά.
Με αποκορύφωμα τον μεγάλο βλαδίμηρο της Ρωσίας που εκτός από αριστερός ήταν και γκακεμπίτης. Συνδυσμός που τον εκτόξευσε βέβαια στην κατηγορία των δισεκατομυριούχων και όχι των απλών εκατομυριούχων πολιτικάντηδων.
Ετσι για να καταλαβαίνουμε τι παίζει ολόγυρα.
Θα θυμίσω μια φραση του Χατζιδάκη.Θα σε πούνε λαικιστη ρε mind.
Δηλαδή τι, δε συνήθισες σε τέτοια φαινομενα;
Βασικα εχεις στερητικό συνδρομο σουμκουμβιτ αλλα ας μη μπουμε σε λεπτομερειες μερα που ναι.Θα θυμίσω μια φραση του Χατζιδάκη.
Οταν αρχίζεις να θεωρείς το σιχαμένο φυσιολογικό... τότε έχεις γίνει μέρος του.
Εγώ λαικιστής ;;;???
Εγώ είμαι ένθερμος υποστηρικτής, εμπράκτως, του διεθνούς κινήματος σεξουαλικού φιλελευθερισμού.
Τουλαχιστον αυτος λεει οτι εχει 700κ καταθεσεις οχι σαν κατι φιλελεδες τεχνοκρατες που ειναι πρωθυπουργοι και λενε οτι εχουν 36 ακινητα και 5500 ευρω καταθεσεις σε τραπεζα.Το τυπικό προφίλ ενός κεντροαριστερού.???
Πρώτον.18 ακίνητα, 700Κ καταθέσεις.
Δεύτερον και κυριότερον.Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του σε μια normal δουλειά, πάντα στα κοματομαντριά.
Το "πολιτικάντης" ανεξαρτήτου χρώματος είναι προσεδοφόρο επάγγελμα. Διεθνώς. Οπως ο αριστερός ηγέτης των podemos με τη βίλα των εκατομυρίων.
Και μη ξεχνάμε οσο πιο αριστερά τόσο πιο καλά.
Με αποκορύφωμα τον μεγάλο βλαδίμηρο της Ρωσίας που εκτός από αριστερός ήταν και γκακεμπίτης. Συνδυσμός που τον εκτόξευσε βέβαια στην κατηγορία των δισεκατομυριούχων και όχι των απλών εκατομυριούχων πολιτικάντηδων.
Ετσι για να καταλαβαίνουμε τι παίζει ολόγυρα.
Κάνεις λάθος έχω ασχοληθεί και μάλιστα εκτενώς. Απλά δεν εχει τύχει να το δεις.Τουλαχιστον αυτος λεει οτι εχει 700κ καταθεσεις οχι σαν κατι φιλελεδες τεχνοκρατες που ειναι πρωθυπουργοι και λενε οτι εχουν 36 ακινητα και 5500 ευρω καταθεσεις σε τραπεζα.
Εκει δεν ειδα να ενοχλεισαι!Μονο του αριστερου πολιτικαντη σε πειραξε....
Οκ πασο τοτε....γιατι εμενα με ενοχλουν ολα αυτα τα σκουπιδια ανεξαρτητως χρωματος.Τουλαχιστον αυτος ειναι πιο ειλικρινης απο τον αλλον τον καραγκιοζη που προερχεται απο μια ζαμπλουτη οικογενεια και δηλωνει μολις 5500 ευρω καταθεσεις στη τραπεζα.Κάνεις λάθος έχω ασχοληθεί και μάλιστα εκτενώς. Απλά δεν εχει τύχει να το δεις.
Και όταν γράφω "πολιτικάντης ανεξαρτήτως χρώματος" αυτό που γράφεις εννοώ.
kontolagne gamiesai.Τι μου το θυμισες τώρα, 48 μαρτυρικές μέρες πως θα περάσουν;Βασικα εχεις στερητικό συνδρομο σουμκουμβιτ αλλα ας μη μπουμε σε λεπτομερειες μερα που ναι.
Καλά Χριστούγεννα
Ε σιγα.Τουλαχιστον αυτος λεει οτι εχει 700κ καταθεσεις οχι σαν κατι φιλελεδες τεχνοκρατες που ειναι πρωθυπουργοι και λενε οτι εχουν 36 ακινητα και 5500 ευρω καταθεσεις σε τραπεζα.
Εκει δεν ειδα να ενοχλεισαι!Μονο του αριστερου πολιτικαντη σε πειραξε....