ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αι κοιμησου ρε..ΠΡΟΒΑΤΟ!
Να βρω το ποσταρισμα μου, που λεω λιγες μερες πριν τις εκλογες, οτι ο Συριζα εχει 35% και κινδυνευουμε με αυτοδυναμια, και για το λογο αυτο πρεπει να ψηφισουμε ΓΑΠ για να μπει στη Βουλη και να μην φτασει 151?Μη μας το παιζεις και θιγμενος τωρα..Τις παπαριες που πεταγες παραμονες εκλογων περι 2%-4% ειναι η ψαλιδα και κλεινει υπερ ΝΔ τις ξεχασες?και καταρρεαμε από τα γελια,οι ψυχραιμοτεροι γιατί οι αλλοι λιγοτεροι ψυχραιμοι σε γαμωσταυριζανε και κλαιγόσουνα...
Γιατι καταλααβαν επιτελους το χοντρο και τον γκαβο...τις τελευταιες 2 μερες πηγε η διαφορα στο 8% τυπε
απο το 12% των αναποφασιστων η μεγαλη πλειοψηφια αποβασισε να το ριξει στα μογγολα το τελευταιο ΣΚ
Γιατικαταλααβανκαταλαβαμε επιτελους το χοντρο και τον γκαβο και ψηφισαμε συριζα
Εισαι ποοοολυ μικρός για να με ξεβρακωσεις φιλαρακι..Οταν θα ερθεις στα χρονια μου ξαναχτυπα την πορτα...Δε μιλας με παιδακια και προσεχε το υφος σου..Να βρω το ποσταρισμα μου, που λεω λιγες μερες πριν τις εκλογες, οτι ο Συριζα εχει 35% και κινδυνευουμε με αυτοδυναμια, και για το λογο αυτο πρεπει να ψηφισουμε ΓΑΠ για να μπει στη Βουλη και να μην φτασει 151?
Επιθυμεις ξεβρακωμα κι εσυ?
Εισαι ποοοολυ μικρός για να με ξεβρακωσεις φιλαρακι..Οταν θα ερθεις στα χρονια μου ξαναχτυπα την πορτα...Δε μιλας με παιδακια και προσεχε το υφος σου..
Τότε οι παρεμβάσεις σου να ειναι αναλογες της ηλικιας και της σοβαροτητας που θελεις να εμπνεεις...Εισαι ποοοολυ μικρός για να με ξεβρακωσεις φιλαρακι..Οταν θα ερθεις στα χρονια μου ξαναχτυπα την πορτα...Δε μιλας με παιδακια και προσεχε το υφος σου..
Εισαι ποοοολυ μικρός για να με ξεβρακωσεις φιλαρακι..Οταν θα ερθεις στα χρονια μου ξαναχτυπα την πορτα...Δε μιλας με παιδακια και προσεχε το υφος σου..
Τότε οι παρεμβάσεις σου να ειναι αναλογες της ηλικιας και της σοβαροτητας που θελεις να εμπνεεις...
Και ο θεος ο ιδιος να εισαι, οταν λες ανακριβειες θα σου τις τριβω στη μουρη.
Κανονικα επρεπε να τον ευχαριστησω που με ειπε "μικρο", ολοι εδω μεσα με το ενα ποδι στον ταφο με θεωρουναει σύρε στηνRue du Pont να δείς αν περνάει καμμιά βάρκα ρε
Σωστά και ωραία αυτά που γράφεις αλλά δεν αναιρούν την αποτυχία σαμαρα, μπενυ, γαπ τα τελευταία χρόνια . ΕΠίσης εννοείται ότι πληρώνουμε τα δανεικα του παπανδρέου συν όμως και τα δανεικά των επόμενωνΤο έχω ξαναπεί!
Οι πρώτες εκλογές κερδίζονται από ένα κόμμα με υποσχέσεις, αναφορές σε "εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια" και άλλα τέτοια πομπώδη και πιασάρικα, αλλά ανούσια από την ώρα που χρωστάμε. Στην συγκεκριμένη συγκυρία η αλλαγή στην κυβέρνηση ήταν λογική, τα πράγματα στην οικονομία δεν πήγαιναν καλά κι ο κόσμος είχε την ανάγκη να ελπίσει σε κάτι άλλο. Και λίγο πήρε ο Σύριζα με το 36% αν σκεφτεί κανείς το 48% του Αντρέα το 1981, όπου δεν υπήρχε και κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο κάτω-κάτω.
Οι επόμενες όμως εκλογές κερδίζονται από τα αποτελέσματα, τα οικονομικά κυρίως. Ο Παπαντρέου ξανακέρδισε το 1985 διότι βρήκε λεφτά (δανεικά, που τα πληρώνουμε ακόμα!) και μοίρασε στον κόσμο. Τώρα τα δανεικά μας τελείωσαν, οπότε ότι κάνουμε μόνοι μας με την ανάπτυξη.
Δεν θεωρώ την ιδεολογία του Σύριζα ιδιαιτέρως αναπτυξιακή, αλλά αν με εκπλήξει ευχάριστα και πετύχει στην οικονομία για καλό θα είναι.
Όπως και να έχει το πράγμα τα πιο δύσκολα θα είναι μετά την συμφωνία! Ειδικά με έναν λαό ο οποίος έχει γαλουχηθεί με το "δεν πληρώνω" και με την πεποίθηση πως όσα και να μας έχουν δωσει ακόμα μας χρωστάνε...
Δεν εισαι σε θεση να κρινεις..Μεροληπτεις συστηματικά,εχεις εμμονες,γενικά πλησιαζεις το αντιπαλο δεος σου στις θεσεις που εχεις...Τότε οι παρεμβάσεις σου να ειναι αναλογες της ηλικιας και της σοβαροτητας που θελεις να εμπνεεις...
Και ο θεος ο ιδιος να εισαι, οταν λες ανακριβειες θα σου τις τριβω στη μουρη.
Εχω το γκα γκα, εχω κι εσενα!!αει σύρε στηνRue du Pont να δείς αν περνάει καμμιά βάρκα ρε
Λογικα στο νεο προγραμμα δεν θα συμμετεχει το ΔΝΤ.
Μου τα σερνουν ακριβως αυτοι που δεν εκτιμω...Δεν εισαι σε θεση να κρινεις..Μεροληπτεις συστηματικά,εχεις εμμονες,γενικά πλησιαζεις το αντιπαλο δεος σου στις θεσεις που εχεις...
Βαλε κατω τα ποστ εδω μεσα να δεις τι σου σερνει ο πασα ενας..Απο εκει θα καταλαβεις αν πρεπει να αλλαξεις ροτα..Δεν ειναι ολοι ηλίθιοι κι εσυ ο υπερανω..
ΕΣΥ ΣΚΑΣΜΟΣ!Τα προβατα βελαζουν μονο!!!Μας εγινες και ανθρωπος...εκανες διανα για την σοβαροτητα του μουτσου
Ε, τοτε μεινε με το μοναδικο που σε υποστηριζει..Τον ηλιθιο του σαιτ..Σε τιμάει αυτο??Μου τα σερνουν ακριβως αυτοι που δεν εκτιμω...
Και το θεωρω τιτλο τιμης και ενδειξη οτι ειμαι σε καλο δρομο...
Προφανώς ούτε εσυ εισαι σε θεση να κρινεις εμενα επειδη εχεις δεκα χρονια παραπανω ηλικιας (αν τα εχεις).
Δεν εισαι σε θεση να κρινεις..Μεροληπτεις συστηματικά,εχεις εμμονες,γενικά πλησιαζεις το αντιπαλο δεος σου στις θεσεις που εχεις...
Βαλε κατω τα ποστ εδω μεσα να δεις τι σου σερνει ο πασα ενας..Απο εκει θα καταλαβεις αν πρεπει να αλλαξεις ροτα..Δεν ειναι ολοι ηλίθιοι κι εσυ ο υπερανω..
ΕΣΥ ΣΚΑΣΜΟΣ!Τα προβατα βελαζουν μονο!!!Μας εγινες και ανθρωπος...