LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Δεν αξιζει? Σοβαρα τωρα.
Καθαρά βάσει απόδοσης ναι, αλλα δε θα βγει
Δεν αξιζει? Σοβαρα τωρα.
3% από την ΧΑ, 1% από το ΠΑΣΟΚ, 2% από τους ΑΝΕΛ, 2% από το ΛΑΟΣ, φτασαμε 30%.
Και δεν βαζω καν τι θα μαζεψει από τα λοιπά (Γεφυρες και λοιπές μαλακίες που κατεβηκαν στις ευρωεκλογες).
Εξαλλου δεν χρειαζεται παραπανω για την πρωτια. Ο Συριζα μετα την εμφανιση ΓΑΠ δεν θα φτασει το 30%.
θα θελα πολυ να μαθω την λογικη της γυναικας σου να ψηφισει χα για την ευρωβουλη...Περαιτέρω, δεν θα κανετε το λαθος να μετρατε βουλευτικες εκλογες σε συγκριση με ευρωεκλογες.
Θα μετρατε με βαση τις προηγούμενες βουλευτικες.
Η λογικη των ευρωεκλογών είναι εντελως διαφορετικη.
Η γυναικα μου ας πουμε ψηφισε ΧΑ, τωρα γυριζει ΝΔ ασυζητητί.
θα θελα πολυ να μαθω την λογικη της γυναικας σου να ψηφισει χα για την ευρωβουλη...
θα θελα πολυ να μαθω την λογικη της γυναικας σου να ψηφισει χα για την ευρωβουλη...
βεβαι και το οτι παντρευτηκε τον αλεξ ειναι αξιο αιτιολογησης...Ενώ το ότι γυρίζει ΝΔ τώρα είναι πιο λογικό
Φανταζομαι η ιδια λογικη με του 9,5% των ψηφοφορων.θα θελα πολυ να μαθω την λογικη της γυναικας σου να ψηφισει χα για την ευρωβουλη...
ριχτηναν θες σου λέω εγώ την δική μου λογική που ψήφισα ΧΑ για την ευρωβουλή
αν θες σου λέω εγώ την δική μου λογική που ψήφισα ΧΑ για την ευρωβουλή
και ειναι περιφανη για το μελλον που παραδιδει στα παιδια της με αυτη της την κινηση?Περαιτέρω, δεν θα κανετε το λαθος να μετρατε βουλευτικες εκλογες σε συγκριση με ευρωεκλογες.
Θα μετρατε με βαση τις προηγούμενες βουλευτικες.
Η λογικη των ευρωεκλογών είναι εντελως διαφορετικη.
Η γυναικα μου ας πουμε ψηφισε ΧΑ, τωρα γυριζει ΝΔ ασυζητητί.
Τι θα ηταν λογικο να ψηφισει δηλαδή?Ενώ το ότι γυρίζει ΝΔ τώρα είναι πιο λογικό
και ειναι περιφανη για το μελλον που παραδιδει στα παιδια της με αυτη της την κινηση?
Πρωτον δεν εχει παιδια.και ειναι περιφανη για το μελλον που παραδιδει στα παιδια της με αυτη της την κινηση?
Οι τρελοί και οι βλαμμενοι.ΝΑ την ψηφίσεις και για την Βουλή τώρα.
Ισχυρή Χ.Α θα σημαίνει ισχυρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα
για το παρον ειναι,η αξιοι της μοιρας τους,η βολεμενοι καπου,η παντελως ηλιθιοι.Ενω για το παρόν ας πούμε είναι όλοι πολύ περήφανοι για αυτά που ψήφιζαν.
ΝΑ την ψηφίσεις και για την Βουλή τώρα.
Ισχυρή Χ.Α θα σημαίνει ισχυρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα
Ότι παντρευτηκε τον καλύτερο, τι αιτιολογηση χρειαζεται?βεβαι και το οτι παντρευτηκε τον αλεξ ειναι αξιο αιτιολογησης...
Και δευτερον, μου θυμισες τα λογια μιας φιλης, πρωην πασόκας, η οποία μου ειπε ότι θα ψηφισει ΝΔ επειδή δεν είναι δυνατον να ζησουν τα παιδια της με κυβερνωντες νεοκομμουνιστες.
για το παρον ειναι,η αξιοι της μοιρας τους,η βολεμενοι καπου,η παντελως ηλιθιοι.
Πρωτον δεν εχει παιδια.
Και δευτερον, μου θυμισες τα λογια μιας φιλης, πρωην πασόκας, η οποία μου ειπε ότι θα ψηφισει ΝΔ επειδή δεν είναι δυνατον να ζησουν τα παιδια της με κυβερνωντες νεοκομμουνιστες.