Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Σκουξε κι αλλο μωρη πουτανα!!! ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!Για να το λες, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΜΑΤΑ
Σκουξε κι αλλο μωρη πουτανα!!! ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!Για να το λες, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΜΑΤΑ
Είναι η ιδέα μου ότι ο πιξουλας αβανταρει τον ψυχακια πηδουλα και το αντίστροφο ή κανω λαθος;Σκουξε κι αλλο μωρη πουτανα!!! ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Να σκέφτεσαι να λες και τίποτα δικά σου κι οχι να αντιγραφείς των άλλων. ΕΣΥ αναφέρεις ονόματα για προστασία. Σαν τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!Είναι η ιδέα μου ότι ο πιξουλας αβανταρει τον ψυχακια πηδουλα και το αντίστροφο ή κανω λαθος;
ΠΙΞΟΥΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΦΑΦΟΥΤΟΓΡΙΑΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΛΙΕΣ;
Α, δεν είμαι ναζί ούτε φασίστας τελικά.... Ευτυχώς γιατί από τις τόσες πολλές φορές που μου το είπες, σιγά σιγά θα το πίστευα.Συφιλιασμενος μαλακας εισαι.
ΣΚΟΥΞΕ!
Μην μου γράφεις κεφαλαία, δεν είμαι ψυχωτικος αυτιστικός κολογερος σαν εσένα που έχει προβλήματα ορασηςΝα σκέφτεσαι να λες και τίποτα δικά σου κι οχι να αντιγραφείς των άλλων. ΕΣΥ αναφέρεις ονόματα για προστασία. Σαν τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!
Το κοκ υπάρχει.Κοκ τρωγαμε στα 70ς ακουγωντας μπονει εμ, υπαρχει ακομα;
Θα λεω αυτό που πιστεύω κι ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ;Να σκέφτεσαι να λες και τίποτα δικά σου κι οχι να αντιγραφείς των άλλων. ΕΣΥ αναφέρεις ονόματα για προστασία. Σαν τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!
Καλα καλα σκουξε και ψωφα απο τα νευράκια και την σύφιληΘα λεω αυτό που πιστεύω κι ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ;
Πολιτικη αναλυση 3χρονου.
Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα ειναι τετοια μπανανια.
Ο Κυριάκος κέρδισε στις ανοιχτές εσωκοματικές εκλογές.Ναι, μονο που δεν ειναι ολοι το ιδιο.
Ο Κουλης ειναι πολυ πιο ικανός απο ολους και φαίνεται. Απλα σκέψου να είχαμε αλεξεγιεφ, ΓΑΠ ή μπουχεσα, Σημίτη η δεν ξερω γω ποιον άλλον σε αυτές τις περιόδους της πανδημίας/κρίσης.
Τωρα το τι λενε κατι αναρχοαπλυτα σούργελα, με αφήνουν παγερά αδιάφορο κι απλα γλεντάω με την σύφιλη που τους εχει προκαλέσει ο Κουλης τον οποιο θα τρώνε στη ΜΑΠΑ για χρονια
Το ‘27 το ‘χει επισης. Θα δουμε απο το ‘31 και μετα…. Και βλέπουμε!!!Ο Κυριάκος κέρδισε στις ανοιχτές εσωκοματικές εκλογές.
Μετα τις εθνικές του 2019 και οσονούπω του 2023.
Τ΄ώρα συζητάμε ποιόν θα έχει αντίπαλο στο ντέρμπυ του 2027.
μανη θεκελ φαρεςΕκτιμώ οτι το ίδιο θα γίνει με τον Παπανδρέου.
κανονισε και εσυ με καραμανο να παμε τον ζαν κλοντ στον προμηθεα φευγει λεει τον μαρτιο προλαβαινει 2 δοσειςΤωρα ηρθε η ωρα παντως ο Κυριακος να σκληρυνει την σταση στα ψεκια...καραντινα ΑΜΕΣΑ σε πουστογερια και πουστογριες ανω των 60 ανεμβολιαστους και αν δεν αποδωσει το μετρο καραντινα σε ολους τους ανεμβολιαστους...
αστον μωρε η φυσικη επιλογη να κανει αυτο που πρεπει....εγω εκλεισα την τριτη δοση παντως και ανυπομονωκανονισε και εσυ με καραμανο να παμε τον ζαν κλοντ στον προμηθεα φευγει λεει τον μαρτιο προλαβαινει 2 δοσεις
σοβαρα;τι μαλακια εκανε παλι;Πάλι τη στείλανε για μπάνια την Κασσιανή;
Του έχουν σκίσει τα πρέκια! Φάπες από παντού!σοβαρα;τι μαλακια εκανε παλι;