KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτό δικαιολογεί τον κάθε ηλίθιο να λέει στην ουσία : "οι δικοί μου ψευτες είναι καλύτεροι από τους δικούς σου" ?ποια κυβέρνηση κερδισε λεγοντας την αληθια?
Αυτό δικαιολογεί τον κάθε ηλίθιο να λέει στην ουσία : "οι δικοί μου ψευτες είναι καλύτεροι από τους δικούς σου" ?ποια κυβέρνηση κερδισε λεγοντας την αληθια?
μπουααααχχααχαχαχαχα. Ο Σόιμπλε προχθες είπε ή παραταση προγραμματος ή τέλος. Μαλακα ε μαλάκα. Το τέλος δεν είδα ακόμα.....Μόνο που αυτό που εγώ παράθεσα ήταν επίσημη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου του Σόιμπλε, του Μάρτιν Γέγκερ.
Αυτό που εσύ παρέθεσες ήταν ανώνυμη πηγή ...... μαλάκα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι αλλα αν ελεγε η ΝΔ αληθιες πιο νωρις τωρα θα ειχαμε 50%Αυτό δικαιολογεί τον κάθε ηλίθιο να λέει στην ουσία : "οι δικοί μου ψευτες είναι καλύτεροι από τους δικούς σου" ?
Αυτό λέει συνέχεια.μπουααααχχααχαχαχαχα. Ο Σόιμπλε προχθες είπε ή παραταση προγραμματος ή τέλος. Μαλακα ε μαλάκα. Το τέλος δεν είδα ακόμα.....
Αλλά άλουσα και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. Και είπα με τόση ανάπτυξη γι αυτό στις εκλογές έχασε με 8.5 μονάδες. μαλάκα ε μαλακα.....
αχααχχαχαχαχαχαχαχααχαααααααοχι αλλα αν ελεγε η ΝΔ αληθιες πιο νωρις τωρα θα ειχαμε 50%![]()
τωρα αρχηγε κ.Σαμαρα ειναι αργα
![]()
![]()
και η Νέα Δημοκρατία αυτό έλεγε.Αυτό λέει συνέχεια.
Τι πίνεις μεσημεριάτικα ρε μαλάκα?![]()
![]()
Τελικά η μόνη χαρά που σας έμεινε βδομάδες μόλις από τότε που γίνατε κυβέρνηση είναι ότι νικήσατε την Ν.Δ. .... θλιβερό.και η Νέα Δημοκρατία αυτό έλεγε.
Θυμάμαι τον Σαμαρά ειδικά.... Εκλογές Ιούνιο του 16.
Εκλογή ΠτΔ και τέλος μνημονίου. Ασε που αισθανόταν και τη νίκη.
μπουαααααααχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχα
Τελικά η μόνη χαρά που σας έμεινε βδομάδες μόλις από τότε που γίνατε κυβέρνηση είναι ότι νικήσατε την Ν.Δ. .... θλιβερό.
Κάτσε τώρα να τρως ψωλές αλλά ..... νίκησες την Ν.Δ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πόση μαλακία ......
μπουααααχχααχαχαχαχα. Ο Σόιμπλε προχθες είπε ή παραταση προγραμματος ή τέλος. Μαλακα ε μαλάκα. Το τέλος δεν είδα ακόμα.....
κλάψτε με Ντόλμπυ σαράνουντ πουστράκια.
Σκισανε το μνημονιο τυπε,επιστρεψαμε στο 2009,μην μου πεις οτι δεν το καταλαβες?![]()
:S
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/homePage/homeGrid_2_1423836974.jpg[/img[/URL]]
Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.
Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, o οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.
Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία θα αναλάβει την θεση προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά.
Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη σύμβουλος. Η κ. Παναρίτη επί ΓΑΠ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
[/quote]
Η οποία Παναρίτη είναι και τεράστιο λαμόγιο. Έχει ένα από τα πιο μαγειρεμένα βιογραφικά που έχω δει στην ζωή μου. Βιογραφικό απάτη.
τι εγινε ρε παιδια?.....Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.
Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, o οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.
Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία θα αναλάβει την θεση προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά.
Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη σύμβουλος. Η κ. Παναρίτη επί ΓΑΠ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
την αστάρωνες όμως;Η οποία Παναρίτη είναι και τεράστιο λαμόγιο. Έχει ένα από τα πιο μαγειρεμένα βιογραφικά που έχω δει στην ζωή μου. Βιογραφικό απάτη.
την αστάρωνες όμως;
οχι αλλα αν ελεγε η ΝΔ αληθιες πιο νωρις τωρα θα ειχαμε 50%![]()
τωρα αρχηγε κ.Σαμαρα ειναι αργα
![]()
![]()