KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτό δικαιολογεί τον κάθε ηλίθιο να λέει στην ουσία : "οι δικοί μου ψευτες είναι καλύτεροι από τους δικούς σου" ?ποια κυβέρνηση κερδισε λεγοντας την αληθια?
Αυτό δικαιολογεί τον κάθε ηλίθιο να λέει στην ουσία : "οι δικοί μου ψευτες είναι καλύτεροι από τους δικούς σου" ?ποια κυβέρνηση κερδισε λεγοντας την αληθια?
μπουααααχχααχαχαχαχα. Ο Σόιμπλε προχθες είπε ή παραταση προγραμματος ή τέλος. Μαλακα ε μαλάκα. Το τέλος δεν είδα ακόμα.....Μόνο που αυτό που εγώ παράθεσα ήταν επίσημη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου του Σόιμπλε, του Μάρτιν Γέγκερ.
Αυτό που εσύ παρέθεσες ήταν ανώνυμη πηγή ...... μαλάκα
οχι αλλα αν ελεγε η ΝΔ αληθιες πιο νωρις τωρα θα ειχαμε 50% τωρα αρχηγε κ.Σαμαρα ειναι αργαΑυτό δικαιολογεί τον κάθε ηλίθιο να λέει στην ουσία : "οι δικοί μου ψευτες είναι καλύτεροι από τους δικούς σου" ?
Αυτό λέει συνέχεια.μπουααααχχααχαχαχαχα. Ο Σόιμπλε προχθες είπε ή παραταση προγραμματος ή τέλος. Μαλακα ε μαλάκα. Το τέλος δεν είδα ακόμα.....
Αλλά άλουσα και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. Και είπα με τόση ανάπτυξη γι αυτό στις εκλογές έχασε με 8.5 μονάδες. μαλάκα ε μαλακα.....
αχααχχαχαχαχαχαχαχααχαααααααοχι αλλα αν ελεγε η ΝΔ αληθιες πιο νωρις τωρα θα ειχαμε 50% τωρα αρχηγε κ.Σαμαρα ειναι αργα
και η Νέα Δημοκρατία αυτό έλεγε.Αυτό λέει συνέχεια.
Τι πίνεις μεσημεριάτικα ρε μαλάκα?
Τελικά η μόνη χαρά που σας έμεινε βδομάδες μόλις από τότε που γίνατε κυβέρνηση είναι ότι νικήσατε την Ν.Δ. .... θλιβερό.και η Νέα Δημοκρατία αυτό έλεγε.
Θυμάμαι τον Σαμαρά ειδικά.... Εκλογές Ιούνιο του 16.
Εκλογή ΠτΔ και τέλος μνημονίου. Ασε που αισθανόταν και τη νίκη.
μπουαααααααχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχα
Τελικά η μόνη χαρά που σας έμεινε βδομάδες μόλις από τότε που γίνατε κυβέρνηση είναι ότι νικήσατε την Ν.Δ. .... θλιβερό.
Κάτσε τώρα να τρως ψωλές αλλά ..... νίκησες την Ν.Δ.
πόση μαλακία ......
μπουααααχχααχαχαχαχα. Ο Σόιμπλε προχθες είπε ή παραταση προγραμματος ή τέλος. Μαλακα ε μαλάκα. Το τέλος δεν είδα ακόμα.....
κλάψτε με Ντόλμπυ σαράνουντ πουστράκια.
Σκισανε το μνημονιο τυπε,επιστρεψαμε στο 2009,μην μου πεις οτι δεν το καταλαβες?
:S
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/homePage/homeGrid_2_1423836974.jpg[/img[/URL]]
Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.
Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, o οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.
Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία θα αναλάβει την θεση προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά.
Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη σύμβουλος. Η κ. Παναρίτη επί ΓΑΠ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
[/quote]
Η οποία Παναρίτη είναι και τεράστιο λαμόγιο. Έχει ένα από τα πιο μαγειρεμένα βιογραφικά που έχω δει στην ζωή μου. Βιογραφικό απάτη.
τι εγινε ρε παιδια?.....Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.
Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, o οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.
Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία θα αναλάβει την θεση προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά.
Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη σύμβουλος. Η κ. Παναρίτη επί ΓΑΠ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
την αστάρωνες όμως;Η οποία Παναρίτη είναι και τεράστιο λαμόγιο. Έχει ένα από τα πιο μαγειρεμένα βιογραφικά που έχω δει στην ζωή μου. Βιογραφικό απάτη.
δεν θα πουμε και οχι.............την αστάρωνες όμως;
οχι αλλα αν ελεγε η ΝΔ αληθιες πιο νωρις τωρα θα ειχαμε 50% τωρα αρχηγε κ.Σαμαρα ειναι αργα