στο τελος ομως τον εκτελεσαν στην τιμοσοαραΕίχαν περάσει 16 χρονια τοτε βεβαια, τα ελληνικά χουντοσπερματα ήταν πιο " πρωτοπόρα" απο τους Ρουμάνους.
η ελληνικη τιμοσοαρα ποτε θα ερθει?
στο τελος ομως τον εκτελεσαν στην τιμοσοαραΕίχαν περάσει 16 χρονια τοτε βεβαια, τα ελληνικά χουντοσπερματα ήταν πιο " πρωτοπόρα" απο τους Ρουμάνους.
Ναι αλλά τα κουτσά γαιδούρια δεν πλήρωναν τέλη κυκλοφορίας.
ρε μαλακα εγω τα εζησα απο κοντα ΜΟΓΓΟΛΟ καλοκαιρι 1987Σκάσε ρε μόγγολο.
Εσυ τι το λες, ευτυχημα;Ατύχημα?
Σκασε ρε μογγολο.ρε μαλακα εγω τα εζησα απο κοντα ΜΟΓΓΟΛΟ καλοκαιρι 1987
ο κουλης ειναι ενας μικρος τσαουσεσκου με εππιροες απο τον παπου του ελευθεριο βενιζελο
εαν καταντησες πουτανακι του μητσοτακεικου δεν υπαρχει επιστροφη θα εισαι για παντα στιγματισμενος
Ενω εσυ πανω στο κοζλοντουι με τι κυκλοφορουσες ρε χτικιαρη??Σκάσε μωρή Κασσιανή, που έγινες και ειδική στα αυτοκίνητα.
Ξέχασες πως στο Μπεράτι κυκλοφορούσες με ένα κουτσό γαϊδούρι και το έπαιζες ιστορία.
Γιουσουφας σκετος ειναι...ρε μαλακα εγω τα εζησα απο κοντα ΜΟΓΓΟΛΟ καλοκαιρι 1987
ο κουλης ειναι ενας μικρος τσαουσεσκου με εππιροες απο τον παπου του ελευθεριο βενιζελο
εαν καταντησες πουτανακι του μητσοτακεικου δεν υπαρχει επιστροφη θα εισαι για παντα στιγματισμενος
ΣΚΑΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΚΑΣΕ ΤΡΑΚΗΣκασε ρε μογγολο.
ειναι ενα 5 % πρωην πασοκων οι οποιο ουδεποτε θα εχουν τα μουτρα να ψηφιζουν κιναλ η συριζαΓιουσουφας σκετος ειναι...
Εγω του ειπα ποσα θελει για να ερθει στον συριζα να γινει δικος μας γιουσουφας αλλα κανει μουτρακια.
Σκασμος μπουστη.ΣΚΑΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΚΑΣΕ ΤΡΑΚΗ
Καλα μαθε να ξεχωριζειςντα δυο μεταξι τους λαι μετα μιλαμε για αμαξια ασχετακιΓεια σου κάτοχε bugatti
Να σε πω τη μοιρα σου.. να σε πω το ριζικο σου.. ;Τόσο σε κόβει
Πες μας για αμάξια Ζαν, δώσε τη γνώση σου στο λαό του μπου.Καλα μαθε να ξεχωριζειςντα δυο μεταξι τους λαι μετα μιλαμε για αμαξια ασχετακι
Μαθε πρώτα τα βασικα και μετα συζηταμε για αμαξια..Πες μας για αμάξια Ζαν, δώσε τη γνώση σου στο λαό του μπου.
Ωραία, τι είναι το μύτη-τακούνι;Μαθε πρώτα τα βασικα και μετα συζηταμε για αμαξια..
Ναι αλλά τώρα έμαθε να οδηγάει με τα τακούνια.Ποιά βασικά μωρή Κασσσιανή που μέχρι να'ρθεις Ελλάδα κοιμόσουν με τα τσαρούχια.
Αστο δεν φτανεις εσυ να κανεις τετοια κολπα.Ωραία, τι είναι το μύτη-τακούνι;
Ρε μαλάκα εσύ οδηγάς με τα τακούνια εγώ είμαι γυναικωτός;Αστο δεν φτανεις εσυ να κανεις τετοια κολπα.
Εισαι γυναικωτος
Γιατι εσυ δεν ειχες με μπαλωμενο βρακι σε τρεις μεριες...Ποιά βασικά μωρή Κασσσιανή που μέχρι να'ρθεις Ελλάδα κοιμόσουν με τα τσαρούχια.
Ποια τακουνια ρε ζωνατο απολίθωμα, εσυ δεν ξερεις ουτε πως πρέπει να πατησεις το γκάζιΡε μαλάκα εσύ οδηγάς με τα τακούνια εγώ είμαι γυναικωτός;