jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Δεν ειναι τιποτα στο υπογραφω εγω λάβερ.Εισαι της κυβέρνησης μηπως, με ψευδώνυμο;
Ειναι ενα φασιστακι που εδω μεσα εφτιαξε μια περσονα και νομιζει πως αποκτησε αξια
Δεν ειναι τιποτα στο υπογραφω εγω λάβερ.Εισαι της κυβέρνησης μηπως, με ψευδώνυμο;
Ποτε το υπολογίζεις να γινει αυτο?Η Ελλας τείνει με γοργούς ρυθμούς να γίνει "παράδεισος" οπως οι ανωτέρω...
Ρωσια ανετα πηγαινα,ανετόταταΚαι γιατι δεν πας? Κότα!
Ξερεις να υπογράφεις? Αλλα και να ξερεις, τι αξία εχει η υπογραφή σου?Δεν ειναι τιποτα στο υπογραφω εγω λάβερ.
Ποιος ειναι το φασιστακι? Για ανέτρεξε στον (μεχρι πρότινος θεό σου) Μικη Θεοδωράκη.Ειναι ενα φασιστακι που εδω μεσα εφτιαξε μια περσονα και νομιζει πως αποκτησε αξια
Ξαναρωταω: Γιατι δεν πας κότα?Ρωσια ανετα πηγαινα,ανετότατα
Για να παω ρωσια χρειαζομαι βιζα δεν με δέχονται ετσι.Ξερεις να υπογράφεις? Αλλα και να ξερεις, τι αξία εχει η υπογραφή σου?
Τίποτα απολύτως
Ποιος ειναι το φασιστακι? Για ανέτρεξε στον (μεχρι πρότινος θεό σου) Μικη Θεοδωράκη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξαναρωταω: Γιατι δεν πας κότα?
Καλα πήγανε και γίνε το πουτανακι κανενός Ρώσου εκει. Θα σου την δώσουν την υπηκοότητα αμέσωςΓια να παω ρωσια χρειαζομαι βιζα δεν με δέχονται ετσι.
Σου λεει εισαι απο εε να πας σε κρατος της ενωσης τι θες εδω και καλα λενε.
Η μοσχα εχει τρομερη αναπτυξη
Ρε κολομπουρο βρωμοπιξουλα, να σε δωσω χαρτζιλίκι να πας για στραπονιασμα στο Αγκύρας;Τι να κάνεις εκεί μωρή μάστιγα των Αγίων Σαράντα;
Εκεί τους πισωγλέντηδες τους στέλνουν στη Σιβηρία να σπάνε πέτρες.
Πότε εφαγε ο μπαρμπας μπαν;Ρε Μπαρμπαπήδουλα, Μπαρμπα ΠΌΡΔΟΥΛΑ !
Έγινες κοτούλα, μετά το προσωρινό μπαν !
Γράψε ρε γελωτοποιέ του μπου.κομ Μπαρμπα ΠΌΡΔΟΥΛΑ
κάτι αστείο όπως πριν, να διασκεδάσουμε με τις μπουρδίτσες σου !
Κότεψες , και σου έφυγε η έμπνευση
Ποιον προβλέπεις Μπάρμπα να γίνει Πρόεδρος
του ΚΙΝΑΛ ;
Για πες προγνωστικά, να δούμε θα πετύχεις
την πρόβλεψη;
Λες ότι ποντάρεις σε μετοχές, που απαιτούν πρόβλεψη
για κάνε πρόβλεψη για τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.
Το Γιωργάκη υποστηρίζεις Μπάρμπα ;
Όχ ρε δεν έφαγα μπαν, πλακίτσα σας κάναμε με τον antistheni που είμαστε κολλητοί και με σιγοντάρει!!!Πότε εφαγε ο μπαρμπας μπαν;
Τι έχασα ρε μύστες;
Εγω μπορεί να εχασα το μυαλό μου, όμως εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ έχασες την σουφροπαρθενια σου εκεί στην Αγκύρας...Το μυαλό σου έχεις χάσει προ πολλού ρε ναζιστάκο, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Εσύ μήπως είσαι μαλάκας και δεν στο είπαν?Σταικουρας
Κανενας νεος φορος το 2022
Καθε σκ αυτος βγαινει και λεει τις παπατζες του
Ρε μηπως και καταργησαν το μνημονιακο ενφια και δε μας το παν?
φαντασου τα αλλα τα συριζοπανα(tm px) τι ειναιΑυτός εδώ είναι ο "σοβαρός" του τσίριζα? Έτσι λένε? Αλήθεια?
Xωριό που φαίνεται....φαντασου τα αλλα τα συριζοπανα(tm px) τι ειναι
τιτανας Σπιρτζης που τον ΓΑΜΑΕΙ Η ΒΕΑΤ...Xωριό που φαίνεται....
Χαζούλιακας εντελώς, φαίνεται από το πως μιλάει!τιτανας Σπιρτζης που τον ΓΑΜΑΕΙ Η ΒΕΑΤ...
αυτος μας κυβερνουσε και εκανε τα χατηρια της κιτρινης φυληςΧαζούλιακας εντελώς, φαίνεται από το πως μιλάει!