Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.395
- Πόντοι
- 3.936
Οικογενειακώς θα έλεγα!
Οικογενειακώς θα έλεγα!
Αν ησουν στα εξαρχεια το βραδι θα έβλεπες σαν βομβαρδισμενο τοπιο ειναι απλα οι δημοσιογραφοι και οι ρεπορτερ δεν μπορουσαν να περασουν να καταγραψουν,δεν τους αφηναν τα στρουμφακια για να μην ακουστει τιποτα παραεξωΚαλά ο μπουλης έχει φαει τρελή ήττα! Ψοφάει η αριστερά κανονικότατα! Χθες δεν άνοιξε ρουθούνι τελικά! Τους μαντρώσανε 8.000 αστυνομικοί και ανέπνεαν τις κλανιές τους!
Ο πεταλούδας πρέπει να έπαθε κατάθλιψη!!!
Ω ρε πετσόκομμα που σας κάνει η.... " Αγκυρας "....Τι δουλεια εχω εγω ρε σπορε με την αλβανια...εκτος και νομιζεις οτι το λεοντιο ειναι στη β.ηπειρο...εθνικιστακο του κωλου....
Αν εισαι εθνικιστης γιατι πηγαινεις με γυναικες αλλης εθνικοτητας??για πες μας...
Χθες Τους μαντρώσανε 8.000 αστυνομικοί
Tι λε ρε παιδί μου!!! Σοβαρά? Πάλι στο κυνήγι σας πήραν κι έτρεχες κι ανέμιζε η χαίτη σου?Αν ησουν στα εξαρχεια το βραδι θα έβλεπες σαν βομβαρδισμενο τοπιο ειναι απλα οι δημοσιογραφοι και οι ρεπορτερ δεν μπορουσαν να περασουν να καταγραψουν,δεν τους αφηναν τα στρουμφακια για να μην ακουστει τιποτα παραεξω
Επεισόδια στα Εξάρχεια: Πετροπόλεμος, έφοδος των ΜΑΤ στην πλατεία και συλλήψεις - Όλες οι εξελίξεις | in.gr
Το in.gr βρίσκεται στα Εξάρχεια και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουνwww.google.gr
Eσύ ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΣΟΧΗ κωλόψαρο και πε και πε!!!
Άμα δεν υπάρχει άλλος για τη χώρα και ο γουρλο-γουρλής είναι ότι καταλληλότερο έχουμε, τότε δεν μας απομένει ελπίδα καμμιά. Βάλτε με στον Πύραυλο της SPACE_X (ή της Ros-Cosmsos ή των Κινέζων ή της ESA, όπως βλέπετε δεν κάνω διακρίσεις) και βουρ για ταξίδι στο άγνωστο χωρίς επιστροφή.Είναι ο κατάλληλοτερος πώς να το κάνουμε
Μην εισαι αδικος jc το πιο μικρο πουλακι στο σαιτ το εχει ο κμαν2 με φωτο στο νημα τουΤο μικροτσουτσουνος μην σε πειραζει,βαλε τη φωτογραφια εκεινη παλι
Η πλακα ειναι οτι δεν το χρησιμοποιησατε τοτε που επρεπε στις πυρκαγιες του καλοκαιριου που καιγοταν το συμπαν. Και ειχατε αφησει τους πυροσβεστες να κοιτουν τις φωτιες. Τωρα γελας που ριχνει νερο στο πληθος. Αλλα αυτοι ειστεΣας έπλυναν βλέπω!
Ωραία! Το επόμενο μπανάκι στην επόμενη πορεία! Πάρτε αφρόλουτρο μαζί!
Ναι, αυτό το έχουν για να πλένουν τους βρωμιάρηδες σαν εσένα. Για τις φωτιές έχουν πυροσβεστικά οχήματα. Αλλά εσύ που να το ξέρεις αυτό? 5ετούς υποχρέωσης μαλάκας που σε βάζουν λάντζα στα μαγειρεία?Η πλακα ειναι οτι δεν το χρησιμοποιησατε τοτε που επρεπε στις πυρκαγιες του καλοκαιριου που καιγοταν το συμπαν. Και ειχατε αφησει τους πυροσβεστες να κοιτουν τις φωτιες. Τωρα γελας που ριχνει νερο στο πληθος. Αλλα αυτοι ειστε
Τι δουλεια εχω στις πορειες βρε παπαριαδη. Βρωμιαρης εισαι και φαινεσαι. Ολο ασυναρτησιες λες. Δεν ισχυουν αυτα που αραδιαζεις. Το μυαλο σου ενα τεραστιο μπλεντερ που δεν εχει μια αρχη,μια μεση και ενα τελοςΝαι, αυτό το έχουν για να πλένουν
Καλά, πλύσου ρε βρωμιάρη αφού δεν ήσουν στην πορείαΤι δουλεια εχω στις πορειες βρε παπαριαδη. Βρωμιαρης εισαι και φαινεσαι. Ολο ασυναρτησιες λες. Δεν ισχυουν αυτα που αραδιαζεις. Το μυαλο σου ενα τεραστιο μπλεντερ που δεν εχει μια αρχη,μια μεση και ενα τελος
Να δεις οταν ειμαι στη μοτοσικλετα πως ανεμιζειTι λε ρε παιδί μου!!! Σοβαρά? Πάλι στο κυνήγι σας πήραν κι έτρεχες κι ανέμιζε η χαίτη σου?
automerge]1637217722[/automerge]
Eσύ ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΣΟΧΗ κωλόψαρο και πε και πε!!!
Μα γι' αυτό ανέβασα αυτή την φωτό. Παπάκι έχεις?Να δεις οταν ειμαι στη μοτοσικλετα πως ανεμιζει
Εχω δανεικη ενος φιλου CBR 600 και αν εμενα εδω θα τσεπωνα μια κοκκινη ducattiΜα γι' αυτό ανέβασα αυτή την φωτό. Παπάκι έχεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καιρό είχει να βγει ο πανηλίθιος μαλάκας, να βγαίνει πιο συχνά παρακαλώ!
Nαι, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ!!!! Mε 200 ευρώ ΚΕΑ ΘΑ έπαιρνες ducatti!Εχω δανεικη ενος φιλου CBR 600 και αν εμενα εδω θα τσεπωνα μια κοκκινη ducatti
ducati με ενα t να την ζητησειςΕχω δανεικη ενος φιλου CBR 600 και αν εμενα εδω θα τσεπωνα μια κοκκινη ducatti
Αντε , να συμπληρωσω,Πηγε ο πρωθυπουργος στο Λονδινο και συναντηθηκε και με Ελληνες νεους και νεες που ζουν στην Αγγλια. Και δεν παρελειψε να τους πει <Μην ξεχνατε οτι πλεον μπορειτε να ψηφιζετε απο το εξωτερικο.> Ειδες ο Μητσοτακης; Φαινονταν καλα παιδια, Δεξιοι. Αντε, μαζεψε ψηφους παλι.
Ωπα έσκασε μύτη κι η μιξοκουραδα, χααχχχαα!!!Τι έγινε ρε φασιστόμουτρο;
Πάλι έφαγες παντόφλα από τη γυναίκα και ήρθες εδώ να ξεσπάσεις;