athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
ετσι σαν τον Βανταμα..Θ αρχίσω να τους στέλνω μειλ να ξεστραβωθούν.
ετσι σαν τον Βανταμα..Θ αρχίσω να τους στέλνω μειλ να ξεστραβωθούν.
Για πρόεδρος της Δημοκρατίας;Δεν εχω λαβει ποτέ ούτε ενα ευρω απο το δημοσιο, δεν ειμαι μελος κανενος κομματος και καποτε που μου προτειναν κυβερνητικη θεση τους ειπα οτι δεν μου χρειαζεται
οτι πουν οι πληφοριοδότες σου τυπε , τους βλεπω ενημερωμένουςΕισαι βεβαιος οτι ΔΕΝ διαβαζουν?
Κούλης όλη μέρα τον παίζει με ατάκες από ΒΒ....130Κ μυνηματα , τα μισα πρεπει να ειναι υπερ της ΝΔ και δεν τον εχουν βολεψει καπου... κριμα δεν διαβαζουν μπου στην ΝΔ ..
Η αληθεια ειναι οτι δεν κανω πολλη παρεα με ρουφιανους γενικως, αρα μαλλον η πληροφορηση μου δεν ειναι σε υψηλα επιπεδαοτι πουν οι πληφοριοδότες σου τυπε , τους βλεπω ενημερωμένους
στρατο πηγαν; ελληνικη υπηκοοτητα εχουν; γεννηθηκαν ελλαδα; νομιμη δουλεια και ενσημα εχουν; εαν συντρεχουν ολα τα παραπανω τοτε αναποφευκτα ναιΕνσημα εχουν και οι αλλοδαποι. Να ψηφιζουν κι αυτοι?
Μηπως να μου εξηγησεις και γιατι ειναι ηλιθιος?
Γιατι εμενα οι πληροφοριες μου ειναι οτι προκειται για πανεξυπνο ανθρωπο εως και λιγο πονηρουλη.
Η αληθεια ειναι οτι δεν κανω πολλη παρεα με ρουφιανους γενικως, αρα μαλλον η πληροφορηση μου δεν ειναι σε υψηλα επιπεδα
Εγω του ειπα του Βανταμ οτι με ημεηλ δεν γινεται σωστη δουλεια, ισως παραβλεπονται. Θα πρεπει να βαλει ο ΣΥΡΙΖΑ τηλεφωνικη γραμμη, σαν το τετραψηφιο που εχει ο Δημος Αθηναιων, για αμεση επικοινωνια.ετσι σαν τον Βανταμα..
Αρα να μην ψηφιζει και οποιος για ιατρικους ή αλλους λογους δεν πηγε στρατο?στρατο πηγαν; ελληνικη υπηκοοτητα εχουν; γεννηθηκαν ελλαδα; νομιμη δουλεια και ενσημα εχουν; εαν συντρεχουν ολα τα παραπανω τοτε αναποφευκτα ναι
απαλλακτικο για ιατρικους λογους λουφαδορικους οπως πχ.Αρα να μην ψηφιζει και οποιος για ιατρικους ή αλλους λογους δεν πηγε στρατο?
Δηλαδη να ψηφιζει ο μουσουλμανος της κομοτηνης που πηγε φανταρος αλλά οχι καποιος Ελληνας που πηρε μουφόχαρτο για να μην υπηρετησειαπαλλακτικο για ιατρικους λογους λουφαδορικους οπως πχ.
ο ρ.χαραλαμπιδης υποψ.βουλ. της νδ ή σε οποιο αλλο κομμα και γενικοτερα, οχι
μπαν και στους δυοΔηλαδη
Τον μουσουλμανο γιατι?μπαν και στους δυο
ελα ρε τυπε κανεις πως δεν ξερεις..Τον μουσουλμανο γιατι?
Οριστε?ελα ρε τυπε κανεις πως δεν ξερεις..
πως πηγαν στρατο οταν ερχοντουσαν μια εβδομαδα στο ταγμα και επαιρναν απαλλακτικο δηθεν οτι ηταν απο την θρακη
το παραξενο που ειναι?Α τον εχεις συναντησει και τον ξερεις κι αυτον?
Ελεος ρε τύπε, για οποιον πολιτικο μιλαμε, τον ξερεις προσωπικα και τον εχεις συναντησει, τι πραγμα ειναι αυτο.
Εγω δεν ξερω αν ειμαι "μπλε", εσυ παντως τωρα τελευταια πολυ στη σαχλαμαρα το εχεις ριξει και δεν ξερω γιατι
Ο Μπαρουφακης που δεν ξέρει να γράφει το όνομα του αποκαθηλωθηκε από τα ροζουλι συντροφια η ακόμα διαβάζονται τα άπαντα του σε κρυφές δυνάμεις αιρετικών;Στα κρυφα σχολειά της αριστερας θα γραφτει.
Στα υπογεια της κουμουνδουρου.
Θα μελεταει τα άπομνημονευματα του Στάλιν
Την πλατεία Συντάγματος ίσως...Η πακιστανική Φρεγάτα PNS ALAMGIR απέναντι από τα Δωδεκάνησα - Δημοκρατική της Ρόδου
Η πακιστανική Φρεγάτα PNS ALAMGIR απέναντι από τα Δωδεκάνησαwww.dimokratiki.gr
Παλι οι Πακιστανοι απεναντι στην Ελλαδα; Τι θελουν επιτελους; Ειπαμε, ειναι συμμαχοι με τους Τουρκους, αλλα οχι ετσι. Τους εχει δωσει η κυβερνηση τοσες φορες την πλατεια Κοτζια. Τι θελουν; και την πλατεια Αττικης μπας και ηρεμησουν;
Να επηρεαζεται η ζωη σου απο αυτους που ψηφιζονται, ισως;Γιατι να μην ψηφιζει?
Κατα τη γνωμη σου ποιο ειναι το κριτηριο για να ψηφιζεις σε μια χωρα? Να μενεις εδω? Προσεξε τι θα απαντησεις