jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
καλα κανει ο κοσμος και βγαινει στις πλατειες
ναι το 0.2 %
καλα κανει ο κοσμος και βγαινει στις πλατειες
Ότι οι πασοκοι που δε γεμίζουν ούτε ταξί θα είχαν άντερα να μιλάνε, με ξεπερνάει. Εδώ μέσα βέβαια γιατί στον πραγματικό κόσμο, που να τολμήσουνε. Μέχρι και ψηφοφόρους του Γιωργάκη ξέρω, πασοκ όμως κανένα...
Ακομη χωρίς να ξέρει κανείς τι ειπώθηκε τι θα συμφωνηθεί κτλ ένα πράγμα φάνηκε. Ότι αν ήθελαν να μας πετάξουν θα το είχαν κάνει ήδη. Γιατί άραγε όμως δεν το κάνουν;;;; ;)ή είσαι μεγάλο τρολ ή χειρότερα ακόμα αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις... ειδικά δε για τις αποκρατικοποιήσεις! Αυτό και μόνο αν αρνηθούμε μας πετάνε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες, διαφορετικά επικείμενη κωλοτούμπα η οποία και φαίνεται εν εξελίξη!
οχι τυπε τα εννοω...οταν τρολαρω θα το καταλαβειςή είσαι μεγάλο τρολ ή χειρότερα ακόμα αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις... ειδικά δε για τις αποκρατικοποιήσεις! Αυτό και μόνο αν αρνηθούμε μας πετάνε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες, διαφορετικά επικείμενη κωλοτούμπα η οποία και φαίνεται εν εξελίξη!
μήπως γιατί γίνεται η κωλοτούμπα;Ακομη χωρίς να ξέρει κανείς τι ειπώθηκε τι θα συμφωνηθεί κτλ ένα πράγμα φάνηκε. Ότι αν ήθελαν να μας πετάξουν θα το είχαν κάνει ήδη. Γιατί άραγε όμως δεν το κάνουν;;;; ;)
πες μας τι γνωρίζεις εκ των έσω. Γιατί μάλλον είσαι καλά πληροφορημένος. Αν όμως απλά εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου προσεχε μη σε ξαναπροδώσει ;)μήπως γιατί γίνεται η κωλοτούμπα;
Υ.Γ. Amber Alert: Σχέδιο Θεσσαλονίκης!
μην γινεσαι υπερβολικος, τι ηθελες να μαζευοταν το συνολο των ψηφοφορων που ψηφησε αντιμνημονιακαναι το 0.2 %
πίπα κώλο (χωρις τούμπα)Δηλαδή αν το να πάρει πέντε από τα δέκα που ζητάει, συμπεριλαμβανομενου και του μικρότερου πρωτογενούς που είναι και το βασικό, αποτελεί κωλοτουμπα, το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι που έκανε ο Αντώνης, τι είναι?
Υπομονή!πες μας τι γνωρίζεις εκ των έσω. Γιατί μάλλον είσαι καλά πληροφορημένος. Αν όμως απλά εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου προσεχε μη σε ξαναπροδώσει ;)
ετσι...αυτοι που ευαγγελλιζονταν πολιτικες σαμαροβενιζελου....τωρα μας τη λενε για το αν θα πετυχει τα μισα απ αυτα που επιδιωκει....τρελιτσα πουλανεΔηλαδή αν το να πάρει πέντε από τα δέκα που ζητάει, συμπεριλαμβανομενου και του μικρότερου πρωτογενούς που είναι και το βασικό, αποτελεί κωλοτουμπα, το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι που έκανε ο Αντώνης, τι είναι?
Εγώ κάνω υπομονή. Εσύ βιάζεσαιΥπομονή!
ετσι...αυτοι που ευαγγελλιζονταν πολιτικες σαμαροβενιζελου....τωρα μας τη λενε για το αν θα πετυχει τα μισα απ αυτα που επιδιωκει....τρελιτσα πουλανε
καναμε τοσα χρονια τυπε με το αληταριο που μας κυβερνουσε, εδω θα κωλησουμε ;)Υπομονή!
μην γινεσαι υπερβολικος, τι ηθελες να μαζευοταν το συνολο των ψηφοφορων που ψηφησε αντιμνημονιακα
το οτι μαζευτηκε τοσος κοσμος υπο αυτες τις συνθηκες δεν νομιζω να χει ξαναγινει
αλλα εσεις που δεν γεμιζετε ουτε ταξι πλεον ειναι προκλητικο να ειρωνευεστε...
ακομα και τωραΝαι. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Ναι. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Δε νομίζω... μάλλον σε εσένα αναφέρεσαι!Εγώ κάνω υπομονή. Εσύ βιάζεσαι
δε με πιασες, αλλα τεσπα...εννοω το οτι μαζευτηκε τοσος κοσμος με τοσο κρυο για να στηριξει τη προσπαθεια της κυβερνησης δεν ειναι λιγο και δεν συνηθιζεται (και μη μου αρχισεις για παλιες και μεγαλες προεκλογικες συγκεντρωσεις τωρα...)ποιες ειναι οι συνθηκες ;
αθηνα θεσσαλονικη 20000 αντε τοσοι και στις υπολοιπες πολεις
το 0.4%
εδω λενε οτι το 75% στηριζουν το τσιρκο
που ειναι;