athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
κανονικοτατα λεφτα ηταν απλωμενα,σιδερωμενα,μυριζαν φρεσκαδα...Nαι απ το επιτραπεζιο monopoly
κανονικοτατα λεφτα ηταν απλωμενα,σιδερωμενα,μυριζαν φρεσκαδα...Nαι απ το επιτραπεζιο monopoly
Κανόνισε να με τρέχουν για ξέπλυμα.....κανονικοτατα λεφτα ηταν απλωμενα,σιδερωμενα,μυριζαν φρεσκαδα...
απευθυνσου Νιπλη θα σε κατατοπισειΚανόνισε να με τρέχουν για ξέπλυμα.....
Εσενα εχουν καταγ@μησει στα τσοντοσινεμα αλλα δεν το κανουμε θεμα. Ειναι κοινο μυστικο. Το στομα σου απ τις πιπες εχει γινει σαν στραβο τσαρουχι και ο κωλος σου μπαζει νερα γι αυτο δεν κανεις μπανιο στην θαλασσα απο τον φοβο σου μην πνιγειςΚαι συ δεν ξέρεις ποιός
Κανόνισε να με τρέχουν για ξέπλυμα.....
την πεοθηλάζω το θελω πολυ
Σιγά μωρή ξεφτιλισμένη λυσσάρα μην κάνεις έτσιΕίμαι μαλακάς με περικεφαλαία και μου αρέσει να με κάνουν πινέλο τα μέλη του bou
Γιατί εσυ ξέρεις ελληνικα ρε γιουσουφακι των νδ?Άντε γράψου σε κάνα νηπιαγωγείο να μάθεις ελληνικά μωρή χαροκαμένη τραβελομάνα.
θα σα ςγαμησει το κιναλ..παιρνει και απο Ν.Δ. αλλα περισσοτερους ψηφους παιρνει απο εσας..αποχαιρετα εξουσια για παντα βανταμα αριστερε αδελφεΓιατί εσυ ξέρεις ελληνικα ρε γιουσουφακι των νδ?
Πες ρε γιαντπ κιναλ τιποτα ..αλλα τσιμουδια γιατι θα σε μαλωσει ο δικηγορος
Είσαι εντελώς χαζοτσιρακας,αν υπηρχε τροπος να στο αποδειξω πτι δεν ειμαι ο πλατ που σου καρφωθηκε στον κωλο θα έτρωγες ενα 7ο αποστομωμα ολο δικο σουΤο έχω ξαναγράψει. 90% αυτός είναι.
Ελα ρε ταγαροβλαχε κρυφοκωλοτρυπιδατε κλωνε που πεταχτηκες σαν την πορδη απο το πουθενα. Δεν εχεις μαθει ακομη τις κτητικες αντωνυμιες θελεις να τα βαλεις και μαζι μου βουλγαρο βλημαμην κάνεις έτσι
Λοιπον ειχα μια συζητηση με εναν συριζαιο πολυ στα μεσα και μου ειπε το εξης.θα σα ςγαμησει το κιναλ..παιρνει και απο Ν.Δ. αλλα περισσοτερους ψηφους παιρνει απο εσας..αποχαιρετα εξουσια για παντα βανταμα αριστερε αδελφε
Έλα να μου ρουφήξεις τα καμπανέλια μαλακιστίρι που ανακάλυψες το bou στα γεράματα για να παίζεις το πουλάκι σου οταν σε γαμάνε τα τραβέλιαΕλα ρε ταγαροβλαχε κρυφοκωλοτρυπιδατε κλωνε που πεταχτηκες σαν την πορδη απο το πουθενα. Δεν εχεις μαθει ακομη τις κτητικες αντωνυμιες θελεις να τα βαλεις και μαζι μου βουλγαρο βλημα
δεν το πιστευω θεωρω πως το κιναλ εχει ρευμα..οχι για δευετρο κομμα αλλα σιγουρα θα ανεβει αρκεταΛοιπον ειχα μια συζητηση με εναν συριζαιο πολυ στα μεσα και μου ειπε το εξης.
Αυτη τη στιγμη χτιζεται ενα φιασκο με τα μμε.
Προσπαθουν να δωσουν αερα και κλιμα αισιοδοξιας για το κιναλ μπας και μπορεσουν να παρουν τον πολο τον αριστερο απο τον συριζα,θελουν να γινει μια στροφη τπυ αριστερου χωρου στο πασοκ και κοιτανε να το χτισουν δημοσκοπικα,αυρι ειναι ενα βρωμικο και υπογειο παιχνιδι της νδ μαζι με το κιναλ,ουσιαστικα θελουν να ριξουν δημοσκοπικα τον συριζα οσο γινεται οποτε οταν παμε στις καλπες το κιναλ να μπορεσει να γινει 2ο κομμα και ο πολος της αριστερας.
Με το πασοκ η νδ τα μαγειρευει με τον συριζα ομως οχι και δεν μπορει,οπότε χτιζεται αυτη τη στιγμη το φιασκο τπυ αποπροσανατολισμου του αριστερου χωρου προς το κιναλ..
Ας ξυπνησπυν εκει στο συριζα και να πραξουν οπως πρεπει.
Κανενας δεν σου ειπε τιποτα, μονος σου τα λεςΛοιπον ειχα μια συζητηση με εναν συριζαιο πολυ στα μεσα και μου ειπε το εξης.
Φυσικα θα ανεβει επειδη αυτο ειναι το δικαιο, το σωστο και το φυσιολογικο.δεν το πιστευω θεωρω πως το κιναλ εχει ρευμα..οχι για δευετρο κομμα αλλα σιγουρα θα ανεβει αρκετα
Ρε μ@λακα Ιωσηφ γεροκαραφλα κλωνε σαλτα και γ@μησου καραφλοχοντρη κουραδα παλιοανικανη στραπονο αδερφαραΈλα να μου
Γνωριζεστε?Ρε μ@λακα Ιωσηφ γεροκαραφλα κλωνε σαλτα και γ@μησου καραφλοχοντρη κουραδα παλιοανικανη στραπονο αδερφαρα
Θελουν να γινει 2ο και οι ιδιοι οι νδ,ειναι σκοπιμο και τωρα χτιζεται,να δουμε αν θα πετύχει.δεν το πιστευω θεωρω πως το κιναλ εχει ρευμα..οχι για δευετρο κομμα αλλα σιγουρα θα ανεβει αρκετα