kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.967
- Πόντοι
- 6.256
Ξερεις καλα ελληνικα εσυ ε;Ρητορική η ερώτηση.
Το καταλαβες
Ξερεις καλα ελληνικα εσυ ε;Ρητορική η ερώτηση.
Βρήκαν και πρόθυμες κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Πολωνία και ξέφυγαν σχετικά εύκολα και μετά την ενοποίηση.
Α αυτο εφταιγε?Αλήθεια, πιστεύεις ότι οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να κυβερνήσει αριστερο κόμμα με δεξιό κεντρικό τραπεζίτη;
Γιατι να κυβερνησεις "σε βαρος" των τραπεζων? Εχθρος ειναι οι τραπεζες? Συνεργατης ειναι. Βλεπω η αριστερίλα αυτης της χωρας εχει προκαλεσει σοβαρες στρεβλωσεις στον τροπο σκεψης ακομη και σοβαρων ανθρωπων.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια δυτικού τύπου δημοκρατία όταν τα κόμματα όλα χρωστάνε στις τράπεζες κ τραπεζίτες ,πως μπορούν να κυβερνήσουν εις βάρους τους;;;;
Στην ελευθ αγορά είναι αδύνατον
τα κράτη;;;
Για την Συμφωνια των Πρεσπων μας λενε οτι δεν αλλαζει, ανεξαρτητως κυβερνησεων στις δυο χωρες.Οι Γερμανοί πάτησαν στη συνθήκη λήξης του Β' Παγκοσμίου, που μέχρι την επανένωση τους βοηθούσε να μην αποδέχονται τις πολεμικές αποζημιώσεις. Βρήκαν και πρόθυμες κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Πολωνία και ξέφυγαν σχετικά εύκολα και μετά την ενοποίηση. Αν δεν διεκδικεί αυτός που του χρωστάνε ποιός περιμένουμε να το κάνει;
Σου δίνω ένα παράδειγμα πχ τα δάνεια των ελβετικών φράγκων ενώ στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης με τελεσίδικες αποφάσεις καταδίκασαν τις τράπεζες που δεν πούλησαν τραπεζικό προϊόν αλλά χρηματιστηριακό συναλλαγματικο προϊόνΓιατι να κυβερνησεις "σε βαρος" των τραπεζων? Εχθρος ειναι οι τραπεζες? Συνεργατης ειναι. Βλεπω η αριστερίλα αυτης της χωρας εχει προκαλεσει σοβαρες στρεβλωσεις στον τροπο σκεψης ακομη και σοβαρων ανθρωπων.
Τι σχεση εχουν τα "μπλε γυαλια" με το ζητημα του ελβετικου φραγκου?Σου δίνω ένα παράδειγμα πχ τα δάνεια των ελβετικών φράγκων ενώ στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης με τελεσίδικες αποφάσεις καταδίκασαν τις τράπεζες που δεν πούλησαν τραπεζικό προϊόν αλλά χρηματιστηριακό συναλλαγματικο προϊόν
ΕΝΩ στην Ελλάδα ο δικός μας Άρειος πάγος τουμπεκί κ δεν είχε το θάρρος να κάνει όπως πχ στην Πολωνία
Φυσικά ο Άρειος πάγος κινούμενος κ εξαρτώμενος από την ελλην κυβέρνησαν κ πολιτικά κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στις τράπεζες
Ας σοβαρευτούμε κ μη γράφουμε μπαρουφες μόνο κ μόνο επειδή φοράμε μπλε γυαλιά
Ασφαλώς κ το ξέρω ότι εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑΤι σχεση εχουν τα "μπλε γυαλια" με το ζητημα του ελβετικου φραγκου?
Αν σου πω δηλαδη οτι η αποφαση του Αρειου Παγου εκδοθηκε επι Συριζα, τι θα μου πεις για τα "μπλε γυαλια"?
Δηλαδη τα κομματα εξουσιας πριν υπερχρεωθουν στις τραπεζες, νομοθετουσαν κατα των τραπεζων?Ασφαλώς κ το ξέρω ότι εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ
Απλώς σου εξηγώ ότι πως είμαι δυνατόν κόμματα που χρωστάνε υπέρογκα ποσά στους τραπεζίτες τράπεζες να κυβερνήσουν αμερόληπτα με αποφάσεις κατά των τραπεζών
Κ.μαλιστα εσείς οι δικογοροι κ γιατροί καηκατε περισσότερο από τέτοια δάνεια αλλά οι κυβερνήσεις τουμπεκί
Κ για να μην το πλατιαζουμε όπως σωστά λέει ο Άδωνις ότι οι βουλευτές δεν παίρνουν μισθό αλλά βουλευτική αποζημίωση ενός καλού ποσού ώστε να μη χρηματίζονται έτσι κ τα κόμματα που κυβερνάνε δεν μπορούν να χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους κ να περιμένουμε να είμαι αμερόληπτα άρα θα εξυπηρετούν τους δανειστές τους
Όταν κάποιος δεν χρωστά μπορεί να νομοθετήσει πιο αμερόληπταΔηλαδη τα κομματα εξουσιας πριν υπερχρεωθουν στις τραπεζες, νομοθετουσαν κατα των τραπεζων?
Εννοειται.. Οταν το ιδιωτικο χρεος των τραπεζων γινεται δημοσιο τι θα ειναι οι τραπεζες.Δεν το εμαθες μετα απο 12χρονια υφεσης εξαιτιας τους;Γιατι να κυβερνησεις "σε βαρος" των τραπεζων? Εχθρος ειναι οι τραπεζες?
ΣωστάΕννοειται.. Οταν το ιδιωτικο χρεος των τραπεζων γινεται δημοσιο τι θα ειναι οι τραπεζες.Δεν το εμαθες μετα απο 12χρονια υφεσης εξαιτιας τους;
Το λεει και ο μπουκλακιας
Προφανώς και δεν το λέει.Για την Συμφωνια των Πρεσπων μας λενε οτι δεν αλλαζει, ανεξαρτητως κυβερνησεων στις δυο χωρες.
Για την Συνθηκη ληξης του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου που ελεγε οι Γερμανοι αμα επανενωθουν σε ενα κρατος να πληρωσουν, παιζει ρολο τι κυβερνηση ειναι στην εξουσια εκεινη τη στιγμη; Εκει δεν εχει Γερμανε εφαρμοσε τη Συνθηκη και πληρωνε, ανεξαρτητως κυβερνησεων;
Τσπ το 2010 δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε κ γιατί δεν πήγαν στο τραπέζι πιο δυναμικά οι πολιτικοί μας
Παιδιά ο άνθρωπος έχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα, δεν είναι αστείο πλέον. Δείτε τον σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Τύπε πήγαινε να φτιάξεις την τηλεόρασή σου, μάλλον έχει κολλήσει στο ΣΚΑΙ.αντί να κρίνουμε την φάτσα του ΜΗΠΩΣ να σκεφτούμε ότι πέτυχε να γίνει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σαφής αναφορά στο Κείμενο των Συμπερασμάτων (με ελληνική ενθάρρυνση και υποστήριξη και άλλων χωρών) για την «άμεση ανάπτυξη χρονοδιαγραμμάτων» απόσυρσης των ξένων (εκ των οποίων και τουρκικών) δυνάμεων ;;;;
και μάλιστα παρουσία και της Καμάλα Χάρρις ;;
ψιλά γράμματα θα μου πεις ..........
Τύπε πήγαινε να φτιάξεις την τηλεόρασή σου, μάλλον έχει κολλήσει στο ΣΚΑΙ.