jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Τολμα να πας στα κεντρικα του κιναλ να βογγιξει το κωλοτρυπιδι σουΞέρεις εσύ από κοπάνισμα μωρή Κασσιανή. Κάθε βράδυ σε κάνουν οι αφέντρες τουλούμι στο ξύλο.
Τολμα να πας στα κεντρικα του κιναλ να βογγιξει το κωλοτρυπιδι σουΞέρεις εσύ από κοπάνισμα μωρή Κασσιανή. Κάθε βράδυ σε κάνουν οι αφέντρες τουλούμι στο ξύλο.
κοντινούλη,...Τυπε ακριβως ετσι ειναι ...τι γεωργιαδης τι βανταμας...το ιδιο καραγκιοζηδες σαλτιμπαγκοι ειναι....τεινω δε να πιστεψω πως δεν ειναι καν υπαρκτα προσωπα ,αλλα glitch στο διαδικτυο....μιλαμε εδω και μια εβδομαδα τι λιανικη ,τι εστιαση ,εχει πεσει πουτσα μεχρι τα παπουτσια......ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ....Μιλαμε για λοκνταουν κανονικο χωρις λοκνταουν......τζιροι της πλακας....αλλα δεν ειναι κλειστες οι επιχειρησεις και δεν χανονται θεσεις εργασιας ,εχουμε και ισχυρη αναπτυξη 7% ,εχουμε νικησει και την πανδημια εχουμε και διαθεσιμο εισοδημα παραπανω εχουμε παρει πισω και τις ζωες μας......ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Εμενα γιατι με βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τον μπουμπουκο ρε ταδε?Τυπε ακριβως ετσι ειναι ...τι γεωργιαδης τι βανταμας...το ιδιο καραγκιοζηδες σαλτιμπαγκοι ειναι....τεινω δε να πιστεψω πως δεν ειναι καν υπαρκτα προσωπα ,αλλα glitch στο διαδικτυο....μιλαμε εδω και μια εβδομαδα τι λιανικη ,τι εστιαση ,εχει πεσει πουτσα μεχρι τα παπουτσια......ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ....Μιλαμε για λοκνταουν κανονικο χωρις λοκνταουν......τζιροι της πλακας....αλλα δεν ειναι κλειστες οι επιχειρησεις και δεν χανονται θεσεις εργασιας ,εχουμε και ισχυρη αναπτυξη 7% ,εχουμε νικησει και την πανδημια εχουμε και διαθεσιμο εισοδημα παραπανω εχουμε παρει πισω και τις ζωες μας......ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Εσυ είσαι ένα σκουπίδι ενας υπάνθρωπος ενα σκουλίκι ενας ηλίθιος...Εμενα γιατι με βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τον μπουμπουκο ρε ταδε?
Εγω ειμαι αριστερος ενω ο μπουμπουκος ακροδεξιος
Πως να στο γραψω.....δεν με ενδιαφερουν καν οι γαμημενες επιδοτησεις τους....ουτε τους ζητησα λεφτα ουτε τους κλεβω ....δεν γουσταρω ομως μετρα και πωλητικη με τη δικη μου πλατη και πανω στη δικη μου καμπουρα!κοντινούλη,...
η εστίαση πήρε από το κράτος τόσα όσα αυτά που δηλώνανε στις φορολογικές τους δηλώσεις... χώρια τα μειωμένα νοίκια, τα μειωμένα τέλη δήμων, τις τζαμπε καρε΄κλες και πολλά πολλά άλλα...
να μην έχουν παράπονο... όταν δηλώνανε τζίρους γελοίους και κέρδη ακόμη πιό γελοία εεεε γελοία επιδότηση θα πάρουνε ας προσέχανε
παρουσιαστηκε το φαινόμενο πολλά μαγαζιά εστίασης όταν ήταν κλειστά και δουλεύανε μονο take-away και delivery να δηλώνουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ τζίρο από το ανάλογο διάστημα πριν ξεκινήσει η κρίση...
και τι μέτρα ρε παίκτη μου μπορούνε να παρθούνε που δεν θα είναι στις πλάτες μας και τις καμπούρες μας ?Πως να στο γραψω.....δεν με ενδιαφερουν καν οι γαμημενες επιδοτησεις τους....ουτε τους ζητησα λεφτα ουτε τους κλεβω ....δεν γουσταρω ομως μετρα και πωλητικη με τη δικη μου πλατη και πανω στη δικη μου καμπουρα!
Σκασε επιτελους μωρη κωλογρια που θα μιλησεις εσυ για τον τζιρο της εστιασης.κοντινούλη,...
η εστίαση πήρε από το κράτος τόσα όσα αυτά που δηλώνανε στις φορολογικές τους δηλώσεις... χώρια τα μειωμένα νοίκια, τα μειωμένα τέλη δήμων, τις τζαμπε καρε΄κλες και πολλά πολλά άλλα...
να μην έχουν παράπονο... όταν δηλώνανε τζίρους γελοίους και κέρδη ακόμη πιό γελοία εεεε γελοία επιδότηση θα πάρουνε ας προσέχανε
παρουσιαστηκε το φαινόμενο πολλά μαγαζιά εστίασης όταν ήταν κλειστά και δουλεύανε μονο take-away και delivery να δηλώνουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ τζίρο από το ανάλογο διάστημα πριν ξεκινήσει η κρίση...
ωπα,δεν νομιζω οτι καποιο μετρο εχει αγγιξει την καμπουρα σου....και τι μέτρα ρε παίκτη μου μπορούνε να παρθούνε που δεν θα είναι στις πλάτες μας και τις καμπούρες μας ?
παίκτη μου τρία μαγαζιά που νοικιάζω είχα να πάρω νοίκια 16 μήνες...ωπα,δεν νομιζω οτι καποιο μετρο εχει αγγιξει την καμπουρα σου....
Φοροφυγας ειναι ρε τυπε δεν τον ξερεις τον αγγλετερο.ωπα,δεν νομιζω οτι καποιο μετρο εχει αγγιξει την καμπουρα σου....
Γιατι μωρη ειχες να παρεις 16 μηνες?δεν σε πληρωναν??.αμφιβαλλω να τους αφησες ετσι παντωςπαίκτη μου τρία μαγαζιά που νοικιάζω είχα να πάρω νοίκια 16 μήνες...
σκάσε μωρή ηλίθια...Σκασε επιτελους μωρη κωλογρια που θα μιλησεις εσυ για τον τζιρο της εστιασης.
Οι ανθρωποι μπηκαν μεσα απο τα χρεη και ακομα δεν μπορουν να ξεχρεωσουν απο τα λοκνταουν σας.
Τους έκλεισε μωρη κωλογρια 8 μηνες με τα εξοδα τα ενοικια να τρεχουν και τους πεταγε κατι ψιχουλα.
Τι να το κανεις μωρη σκατοψυχη το επιδομα του 40% του ενοικιου,η το 500αρι που τους πεταγε μηνιαιως?εδω ασφαλιστικες εισφορες ετρεχαν κανονικα,οι φοροι το ιδιο,τα δανεια που θα ειχε παρει η καθε επιχειρηση νερο ρευμα τηλεπικοινωνιες,δημοτικα τελη για οσους ειχαν τραπεζια εξω τι να κλασει το 500ρι οταν εχουν οι ιδιοι οικογενειες και προσωπικα εξοδα.
Αν ηταν καλη η κυβερνηση επρεπε,να κανει μειωση των ασφαλιστικων εισφορων κατα το ημιση,καταβολη το 100% του ενοικιου,παγωμα ολων των φορων και των δανειων σε τραπεζες μεχρι να ξανανοιγαν παλι συν την επιδοτηση για να μπορουν να πληρωσουν εξοδα τα οποια δεν μπορουν να παγωσουν οπως δεη νερο τηλεποικοινιες .
Ας το κανατε ετσι και θα σου λεγα εγω αν εκανε 8 μηνες λοκνταουν στην εστιαση
γιατί μαλάκα μου είχε μπεί το κράτος στην μέση και σταμάτησε τις καταβολές ενοικίων... και από τα νοίκια που μου κόψανε θα πάρω στο τέλος το 70%Γιατι μωρη ειχες να παρεις 16 μηνες?δεν σε πληρωναν??.αμφιβαλλω να τους αφησες ετσι παντως
ρε τυπε,ευγενικα θα στο πω.....δεν υπαρχεις,μη με παραθετεις ,μη μπλεκεις σα την πουτσα στις μουνοτριχες οταν παμε να πουμε δυο κουβεντες,γενικα ξελογγαρε απο το σαη βρες ενα χομπυ,γκομενα,γκομενο ,ξεκινα διαλογισμο,ΞΕΖΑΛΙΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!Φοροφυγας ειναι ρε τυπε δεν τον ξερεις τον αγγλετερο.
Αυτος εκανε οφσορ εταιρεια για να μην πληρωνει φορο στην αγγλια και πληρωνε κατι ψιχουλα στην βουλγαρια,αν ειναι αληθεια βεβαια ολα αυτα που λεει
γιατί θα στείλω κάνα πμ στον Αντισθένη και θα πας να κάνεις παρέα στον πούση και τον τζόνη.
Στα εχουν δωσει????γιατι ακομα τα χρωστανε με πολλους που μιλαω!γιατί μαλάκα μου είχε μπεί το κράτος στην μέση και σταμάτησε τις καταβολές ενοικίων... και από τα νοίκια που μου κόψανε θα πάρω στο τέλος το 70%
εχω λαμβάνειν... πήρα γύρω στους επτά μήνες και τα υπόλοιπα θα τα πάρωΣτα εχουν δωσει????γιατι ακομα τα χρωστανε με πολλους που μιλαω!
Αν σε επιασαν εσενα κοτσο και καλα σου εκαναν μπραβο τους παντως ολοι οι ιδιωτικές καθε 30 τσεπωναν τα νοικια κανονικα και με τον νομο.σκάσε μωρή ηλίθια...
νοίκι δεν πλήρωνε κανένας τους (την πληρωσαν οι φορολογούμενοι και οι ιδιοκτήτες την νύφη), το ρεύμα είχε μηδενιστεί διότι δεν είχε χρήση, τα δημοτικά τέλη ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝΕ σε όλους ηλίθια, τα τραπέζια έξω ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ... εεε τώρα τα 200 ευρώ τον μήνα ασφαλιστικές εισφορές ας είχαν και κανένα φράγκο στην άκρη να τις πληρώσουνε στα παπάρια μου...
όσο για τα δάνεια στις τράπεζες επίσης στα παπάρια μου...
και κάτι ακόμη κάτι για πάγωμα επιταγών δεν άκουσες ρε ζωντόβολο ?