alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε στα λογια μου ερχεσαι. Ειδες να το ευχαριστηθει ο κοσμος αυτο?Γιατί από το 09 ποιος κυβερνάει;
Ε στα λογια μου ερχεσαι. Ειδες να το ευχαριστηθει ο κοσμος αυτο?Γιατί από το 09 ποιος κυβερνάει;
Τι να πιάσει ο Πακιστανός μπροστά στον Ηρακλείδη, που μας έλεγε πρόσφατα ότι δεν είναι η Τουρκία που απειλεί αλλά η Ελλάδα και στην Τουρκία άνοιγαν σαμπάνιες.Μα εδω δεν εχει καταφερει ακομη το ελληνικο κρατος να απελασει τον Πακιστανο, που κατα την γνωμη μου αναπτυσει ανθελληνικη δραση, μαζι φυσικα σε συνεργασια με το επισημα ανθελληνικο κομμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αναγνωρίστηκε πρόσφυγας ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα
Πρόκειται για τον Τζαβέντ Ασλάμ που ζει στην Ελλάδα τα 26 τελευταία χρόνιαwww.protothema.gr
Εναντίον του ήταν. Δεν νομίζω Γερμανός πολιτικός να εφαρμόζει ότι στην Ελλάδα. Ναι αυτή που αγόρασαν εννοώΕ στα λογια μου ερχεσαι. Ειδες να το ευχαριστηθει ο κοσμος αυτο?
Με το " Καταλαβαίνω ότι στην Ολλανδία έχετε μια κουλτούρα να θέτετε ευθείες ερωτήσεις".Σιγουρα δεν χρειαζεται παντως υποστηρικτες της τουρκικης προπαγανδας.
"Εχετε μια κουλτούρα να ρωτατε αγενώς. "Με το " Καταλαβαίνω ότι στην Ολλανδία έχετε μια κουλτούρα να θέτετε ευθείες ερωτήσεις".
Τι να εννοούσε άραγε ο Κούλης;
είμαι υποστηρικτής της Τουρκικής προπαγανδας και δε το κατάλαβα.
?
Ε στα λογια μου ερχεσαι. Ειδες να το ευχαριστηθει ο κοσμος αυτο?
Άσε που δεν έπιασαν τόπο. Πχ δεν άνοιξαν τα επαγγέλματα..Εναντίον του ήταν. Δεν νομίζω Γερμανός πολιτικός να εφαρμόζει ότι στην Ελλάδα. Ναι αυτή που αγόρασαν εννοώ
Υπαρχει και ο αλλος τεραστιος του Μερα25 ο Νασος Θεοδωριδης που λεει οτι πρεπει να ζητησουν συγνωμη οι ποντιοι απο τους τουρκουςΤι να πιάσει ο Πακιστανός μπροστά στον Ηρακλείδη, που μας έλεγε πρόσφατα ότι δεν είναι η Τουρκία που απειλεί αλλά η Ελλάδα και στην Τουρκία άνοιγαν σαμπάνιες.
Από πότε το να ρωτάς ευθέως σημαίνει οτι ρωτάς αγενώς;"Εχετε μια κουλτούρα να ρωτατε αγενώς. "
Αυτο εννοουσε.
Προφανεστατα.
Αν εσεις τωρα θελετε (σαν την τιτανοτεραστια Ελενα Ακριτα) να μεινετε σε αυτο και οχι στην ουσια του ζητηματος, ειστε ελευθεροι να το κανετε, εξαλλου ειπαμε, εκει στον Συριζα εχετε αποφασισει να στηριζετε με παθος όλα οσα αντιπαθουν οι Ελληνες, καλα το πατε
Το ότι δε χρησιμοποιούν διπλωματική γλώσσα εννοεί και είναι ξεκάθαρο. Πο΄τε είδες εσύ συνέντευξη τύπου που να αποκαλεί δημοσιογράφος, φιλοξενούμενος κιόλας, συστηματικό ψεύτη κάποιον Πρωθυπουργό ή Πρόεδρο;Με το " Καταλαβαίνω ότι στην Ολλανδία έχετε μια κουλτούρα να θέτετε ευθείες ερωτήσεις".
Τι να εννοούσε άραγε ο Κούλης;
είμαι υποστηρικτής της Τουρκικής προπαγανδας και δε το κατάλαβα.
?
Μα είναι τέτοιος ο Κούλης, λογικότατοι οι χαρακτηρισμοι της δημοσιογράφου, εκτός άμα θέλατε να τον ρωτούσε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και να χασκογελάει.Το ότι δε χρησιμοποιούν διπλωματική γλώσσα εννοεί και είναι ξεκάθαρο. Πο΄τε είδες εσύ συνέντευξη τύπου που να αποκαλεί δημοσιογράφος, φιλοξενούμενος κιόλας, συστηματικό ψεύτη κάποιον Πρωθυπουργό ή Πρόεδρο;
Άμα το ρωτούσε στον Πούτιν θα έτρωγε σούπα με πολώνιο κανένα μήνα αργότερα. Ο Ερντογάν μήνυσε δημοσιογράφους Έλληνες γιατί τον σιχτίρισαν σε άρθρο. Και άντε αυτοί είναι αυταρχικοί. Δημοκρατία έχουμε αλλά αυτή δε σημαίνει ασυδοσία. Μπορούσε να ρωτήσει το ίδιο χωρίς αγένειες και προσβολές. Σε ηγέτη χώρας απευθύνεται όχι στον Αφγανό που μοιράζεται το κρεβάτι της.Μα είναι τέτοιος ο Κούλης, λογικότατοι οι χαρακτηρισμοι της δημοσιογράφου, εκτός άμα θέλατε να τον ρωτούσε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και να χασκογελάει.
Αλλος αυτός. Έχουμε γεμίσει εθνομηδενιστικά φρούτα.Υπαρχει και ο αλλος τεραστιος του Μερα25 ο Νασος Θεοδωριδης που λεει οτι πρεπει να ζητησουν συγνωμη οι ποντιοι απο τους τουρκους
Πολυ θα ΄ήθελα να ηταν ο Τσιπρας και να του εκανε την ιδια ερώτηση. Θα είχε ενδιαφέρον η αντιμετώπιση και η απάντησηΜα είναι τέτοιος ο Κούλης, λογικότατοι οι χαρακτηρισμοι της δημοσιογράφου, εκτός άμα θέλατε να τον ρωτούσε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και να χασκογελάει.
Μην εισαι αφελης. Στον Τσιπρα δεν θα γινοταν ποτέ τετοια ερωτηση γιατι πολυ απλα ο Τσιπρας ποτέ δεν θα εμπαινε στο ματι των διαφορων φιλοτουρκων.Πολυ θα ΄ήθελα να ηταν ο Τσιπρας και να του εκανε την ιδια ερώτηση. Θα είχε ενδιαφέρον η αντιμετώπιση και η απάντηση
Η αποδοχη της αγενειας και της γαϊδουριάς ως "μαχητικη δημοσιογραφια" δειχνει και το επιπεδο οσων το αποδεχονται ως τετοιοΜα είναι τέτοιος ο Κούλης, λογικότατοι οι χαρακτηρισμοι της δημοσιογράφου, εκτός άμα θέλατε να τον ρωτούσε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και να χασκογελάει.
Εν τω μεταξύ η ερώτηση εγινε μέρα που είχε βγει στη δημοσιότητα άλλο ένα βίντεο, με σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής να προσπαθούν να σπρώξουν με τα απόνερα λέμβο με μετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Για πολλοστή φορά. Αλλά η συγκεκριμένη δεν είδε και δεν άκουσε ποτέ τίποτα για τα τουρκικά push front.Μην εισαι αφελης. Στον Τσιπρα δεν θα γινοταν ποτέ τετοια ερωτηση γιατι πολυ απλα ο Τσιπρας ποτέ δεν θα εμπαινε στο ματι των διαφορων φιλοτουρκων.
Ειναι θλιβερο στον βωμο της αντιπολιτευσης, να υποστηριζεις καποια η οποια προσβαλλει και απαξιωνει τον πρωθυπουργο σου με ψεματα.Μα είναι τέτοιος ο Κούλης, λογικότατοι οι χαρακτηρισμοι της δημοσιογράφου, εκτός άμα θέλατε να τον ρωτούσε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και να χασκογελάει.
Θυμαμαι το 1990, ο Αχμετ Σαδικ ειχε πει στο κοινοβουλιο κατι προσβλητικο για τον τοτε πρωθυπουργο γερο-Μητσοτακη. Και σαν τωρα, θυμαμαι τον Κατσιφαρα και εναν-δυο αλλους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ, που στεκονταν κοντα του, να του επιτιθενται φραστικα και να του λενε "ειναι ο πρωθυπουργός σου, θα σεβεσαι". Οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτες. Γιατι πολυ λογικα, σκεφθηκαν οτι δεν θα ανεχθουμε τουρκικη προπαγανδα μεσα στη βουλη. Διαφορα ηθους, επιπεδου και εποχης. Σημερα διαβασαμε "λογικος ο χαρακτηρισμος, ψευτης ειναι ο πρωθυπουργος μας". Σημερα ο Συριζα αυτο που κανει, 30 χρονια μετα, ειναι να συντασσεται με τους Σαδικ του 2021. Κριμα, ντροπη, θλιψη. Γι αυτο δεν θα γινουν ποτέ σοβαρο κομμα. Και δεν εχουν και την δυνατοτητα να το αντιληφθουν. Χαμηλοτατο επιπεδο πολιτικης αντιληψης. Πραγματικα υπο του μηδενος.Εν τω μεταξύ η ερώτηση εγινε μέρα που είχε βγει στη δημοσιότητα άλλο ένα βίντεο, με σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής να προσπαθούν να σπρώξουν με τα απόνερα λέμβο με μετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Για πολλοστή φορά. Αλλά η συγκεκριμένη δεν είδε και δεν άκουσε ποτέ τίποτα για τα τουρκικά push front.
Δεν ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις. Δεν μπορω να κανω κατι περαιτερω. Ειναι πραγματικα θλιβερη η σταση σου.Από πότε το να ρωτάς ευθέως σημαίνει οτι ρωτάς αγενώς;
Είμαι υποστηρικτής της Τουρκικης προπαγανδας και δεν το κατάλαβα
Στηριζουμε μπεγκελ και την ελευθερία του τυπου.Ενταξει, το εχουμε καταλαβει οτι απο χθες οι συριζαιοι εχετε πεσει σε καταθλιψη που ο Κουλης σηκωσε αναστημα και εβαλε στη θεση της μια απαραδεκτη φιλοτουρκη υποδικη σκατογρια, αλλά deal with it, η συντριπτικη πλειοψηφια το χαρηκε και του ειπε μπραβο. Αυτο ελειπε δηλαδη, ο κοσμος να χαρει κιολας που ηρθε καποια να μιλησει με αναιδεια στον ελληνα πρωθυπουργο και να του πεταξει στα μουτρα την τουρκικη προπαγανδα.
Σταματηστε να εκτιθεστε. Ειναι κριμα.
Αποδεχθειτε το και παμε παρακατω.