barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Καλού κακού ρίχτο στο σάξο μη σε τρέχουμε στα επείγοντα......Με λεφτά με ντενεκε ταυτόχρονα
Καλού κακού ρίχτο στο σάξο μη σε τρέχουμε στα επείγοντα......Με λεφτά με ντενεκε ταυτόχρονα
ελα και συ ... 40 € ... κλεφτης θες να γινει ???Βανταμα δίνω για ντενεκε λαδακι σαράντα ευρώ φέρε μου
Έτσι κι αλλιώς κλεμμένο θα είναι...ελα και συ ... 40 € ... κλεφτης θες να γινει ???
για βαμβακολαδο το κοβωΈτσι κι αλλιώς κλεμμένο θα είναι...
Οχι ρε χαζοβιολη,θα ημουν παραγωγος και θα τους εβριζα?είσαι παραγωγός ζαν?
Γιατί εγω δεν ειμαι παραγωγος.καλα ρε καραγκιοζη ... δυο μερες τωρα δεν κλαιγεσαι οτι ειναι ακριβα ??? εσυ γιατι δεν το δινεις 2 € ???
να εχει ο λαουτζικος φτηνο λαδι ?
Αυτό είναι το καλό σενάριο.Έτσι κι αλλιώς κλεμμένο θα είναι...
Ζανούλη να ξες, εγώ θα αγόραζα από εσένα με κλειστά μάτια.Γιατί εγω δεν ειμαι παραγωγος.
Απο συγχωριανο θα το παρω και θα το δωσω με καθολου κερδος
5κατοσταρικα το δωσα σε γυφτο αφου ηταν χρεπι.
Με τη βροχη πρεπει να του βαζει μουσαμα γιατι μπαζει νερο μεσα
Χαχαχαχαχααχαχχα
Το χα πλυνει το καλοκαιρι και μετα μαζευα νερα αχχαχχααχχαχαχ
Και μάλιστα χωρίς κέρδος.δύο μέρες μας αναλύει τα προβλήματα της γεωργικής παραγωγής και του εμπορίου
και επιτέλους φτάσαμε στο προκείμενο
θέλει να πουλήσει λάδι
Εξαιρετικό marketing.δύο μέρες μας αναλύει τα προβλήματα της γεωργικής παραγωγής και του εμπορίου
θέλει να πουλήσει λάδι
Ε, από το να φέρνει άδειο το Yugo από το ελμπασάν μπας κι τσιμπήσει κανένα 200ρι από κανέναν κακομοίρη, το φορτώνει και 5 ντενεκέδες λάδι μέσα (μαζί μ αυτόν δηλαδή ταξιδεύουν 6 ντενεκέδες μεσα στο Yugo).Εξαιρετικό marketing.
Ξεκίνησε βρίζοντας τους κλέφτες παραγωγούς που το δίνουν 5€.
Συνέχισε με το "τι νόστιμο και λεπτόρευστο είναι το Αλβανικό λάδι".
Κατέληξε ¨Να σας φέρω λάδι με 4€ από το κωριό; Δεν θα βγάλω μία. Ψυχικό κάνω."
Αιθέρας...
Καθολου ρε πεζε κλαιν,,αλλα ο προμοτορας αν θελει πελλοπονησιακο λαδακι του βρίσκωδύο μέρες μας αναλύει τα προβλήματα της γεωργικής παραγωγής και του εμπορίου
θέλει να πουλήσει λάδι
Κανει και καλο εμαθα μεγαλωνει τα πουτσακιανα γιατί σου λέω ότι είμαστε κολλητάρια...
Δεν ειναι και τοσο γαλαζια. Εχουν λιγο απο ροζ, γκρι, και αποχρωσεις ουρανιου τοξουέλα να σηκωνόμαστε σιγά σιγά
Βαρύ το πάπλωμα σήμερα κ δε σε βλέπω ξύπνιο. Επίθεση στα γαλάζια παιδιά τωρααα!!!!!
Πάντως εμένα μού λείπουν οι αντικειμενικές αμερόληπτες παραθέσεις του μπαρμπαπηδουλαΔεν ειναι και τοσο γαλαζια. Εχουν λιγο απο ροζ, γκρι, και αποχρωσεις ουρανιου τοξου
Αντι να δινει τζαμπα επιδοματα , 5* ξενοδοχεια, διαμερισματα, ντιλιβερι γευματων × 3 φορες την ημερα κτλπ.. Να μαζεψει ολους αυτους τους "επενδυτες" που λιαζονται αμεριμνοι και κανουν χαλαρουίτα, για υποχρεωτικη ανταποδοτικη εργασια πχ. στην δεντροφυτευση οπωροφορων δεντρων και στην συγκομιδη καρπων. Κατι τετοιο ειχε γινει και στην Δανια σε διαφορες αλλες εργασιες .Δεν εχει δοκιμασει πελοποννησιακο λαδι, ειναι δυσευρετο και πανακριβο σαν το χαβιαρι κριμαίας
Na έρχονται κ στα χωράφια τα νιαμουΑντι να δινει τζαμπα επιδοματα , 5* ξενοδοχεια, διαμερισματα, ντιλιβερι γευματων × 3 φορες την ημερα κτλπ.. Να μαζεψει ολους αυτους τους "επενδυτες" που λιαζονται αμεριμνοι και κανουν χαλαρουίτα, για υποχρεωτικη ανταποδοτικη εργασια πχ. στην δεντροφυτευση οπωροφορων δεντρο και στην συγκομιδη καρπων. Κατι τετοιο ειχε γινει και στην Δανια σε διαφορες αλλες εργασιες .
Δεν μπορουσε ανθρωπος να μιλησει, ηταν τοσο δημοκρατικος σαν κερβερος καποιας αλλης εποχης. Και απο κοσμητικα επιθετα και ευχες , οχετοςΠάντως εμένα μού λείπουν οι αντικειμενικές αμερόληπτες παραθέσεις του μπαρμπαπηδουλα
Είσαι υπερβολικοςΔεν μπορουσε ανθρωπος να μιλησει, ηταν τοσο δημοκρατικος σαν κερβερος καποιας αλλης εποχης. Και απο κοσμητικα επιθετα και ευχες , οχετος