Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
E, αφού με αυτά τα δυο παίζεις. Άδικο έχει?Η κεα θα πεις η κωλο τίποτα αλλο...
Εσυ ακομα θα κριβεσαι μπακ στειτζ ρε σκυλε?
E, αφού με αυτά τα δυο παίζεις. Άδικο έχει?Η κεα θα πεις η κωλο τίποτα αλλο...
Εσυ ακομα θα κριβεσαι μπακ στειτζ ρε σκυλε?
Ελα θα σε παω δρομοκαιτειο,σου γαμησαμε τα πρεκια και τωρα βρηκες την ευκολη μεθοδο των αναφορων.Αναφορούλα κι εσύ με τα αυτοάνοσα, γαμωχτικιάρη ψωφάλογο
Το ότι σου άφησε αυτοάνοσο μια γκομενίτσα και έχεις αυτοάνοσα και σαπίζεις από μέσα σου σιγά σιγά, ξέρεις γιατί συνέβη?
Γιατί ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ να γίνει! Πάρε τις χλέπες σου λοιπόν κι εσύ μιας και ανακατεύεις παιδιά σε αντιπαραθέσεις και ένα ignore, είμαι σίγουρος ότι εσύ παιδιά δεν κάνεις με τίποτα (πάλι καλά) και παίρνει τις φαρμακούμπες σου κι εσύ καθημερινά μέχρι να ψοφήσεις κι εσύ
![]()
Εσυ παιζεις με λαδακι και λεβιτρα ομως θειτσο...E, αφού με αυτά τα δυο παίζεις. Άδικο έχει?![]()
Καλά εσύ τα λες αυτά? Σε ξεροχύνανε 5-6 άτομα όλο το απόγευμαΕλα θα σε παω δρομοκαιτειο,σου γαμησαμε τα πρεκια και τωρα βρηκες την ευκολη μεθοδο των αναφορων.
Θες οπωσδηποτε ασπρη ρομπα
Ε... να σου πω... καλύτερα από κεα και κώλοΕσυ παιζεις με λαδακι και λεβιτρα ομως θειτσο...
Μ αρεσει που τα λες και μονο σου μωρη σοραγια.Καλά εσύ τα λες αυτά? Σε ξεροχύνανε 5-6 άτομα όλο το απόγευμα
Ε... να σου πω... καλύτερα από κεα και κώλο![]()
Όσο τα είπες εσύ, τόσα τα είπα κι εγώ.Μ αρεσει που τα λες και μονο σου μωρη σοραγια.
3? μέχρι και 10 είχα σε κάποια φάση και τους κατάφερα όλους... χωρίς λεβίτρα!Εγω αντθμετωπιζω 5 εσυ με 3 και εκανες την παπια εξαφανιζολ
Ρε μπαγάσα πραγματικά μας έλειψαν αυτά τα σχόλια με τα συνεχόμενα μπαν. Ο παλιός καλός Ζανκλώ.Την αληθεια λεω ρε ντιρλα,εδω ειχα σκεφτει να ερθω απο τη νεα υορκη για να παω μια μερα μεταξι φυλης μιας και εκει χρυσοπληρωναμε τις εσκορτς.
Απο το καταρ το εκανα μεσα σε ενα 6μηνο 3 φορες
Ποτε εξαφανιστηκα μωρη θειτσα οταν εφαγα 3μηνο μπαν?Όσο τα είπες εσύ, τόσα τα είπα κι εγώ.
Άρα κρατάμε ότι εσύ παίρνεις ΚΕΑ και δίνεις κώλο κι εμένα μου αρέσει το λαδάκι όταν μου την παίζουν και παίρνω κάνα λεβίτρα όταν γαμάω 20άρες!
Είμαστε ΟΚ? Να το καταχωρήσουμε?
3? μέχρι και 10 είχα σε κάποια φάση και τους κατάφερα όλους... χωρίς λεβίτρα!
Εσύ... εξαφανίστηκες σε κάποια φάση, σε χάσαμε!!!!![]()
Επαναλαμβάνω:Ποτε εξαφανιστηκα μωρη θειτσα οταν εφαγα 3μηνο μπαν?
Εγω εδω και 3 χρονια αντιμετωπιζω εδω μεσα καθε φορα απο 2 με 3 εως 6 και 7.
Τι 10?? Πότε δεν αντιμετωπισες 10.
σε πετυχα με 3 και εξαφανιστηκες σαν πουτανιτσα που ειδε περιπολικο στη πιατσα.
Ανεγκεφαλε βλάκα εσύ μιλάς για γλυφοκωλαδες στο μετάξι και μετα ξανά εσύ ανέφερες ότι έχεις και ανήλικα παιδιά. Διαπίστωση ήταν. Πήγαινε να κλαφτεις στον Αντι.Αναφορούλα και τρως και ignore γιατί σκουπιδαριά που ανακατεύουν παιδιά μέσα σε αντιπαραθέσει, είναι μόνο για φτύσιμο
Και δεν σε παρεξηγώ ιδιαίτερα διότι εσύ είσαι μάλλον ανίκανος και παιδιά δεν θα κάνεις ποτέ. Και καλύτερα, όταν ψοφήσεις να μην διαιωνιστεί το είδος
![]()
Πάτα τα κουμπιά Ρουφιανε κλαψιαρηΑναφορούλα κι εσύ με τα αυτοάνοσα, γαμωχτικιάρη ψωφάλογο
Το ότι σου άφησε αυτοάνοσο μια γκομενίτσα και έχεις αυτοάνοσα και σαπίζεις από μέσα σου σιγά σιγά, ξέρεις γιατί συνέβη?
Γιατί ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ να γίνει! Πάρε τις χλέπες σου λοιπόν κι εσύ μιας και ανακατεύεις παιδιά σε αντιπαραθέσεις και ένα ignore, είμαι σίγουρος ότι εσύ παιδιά δεν κάνεις με τίποτα (πάλι καλά) και παίρνει τις φαρμακούμπες σου κι εσύ καθημερινά μέχρι να ψοφήσεις κι εσύ
![]()
Αλήθεια ο στεκας που είναι; θα παίξει φέτος στην Bouefa Mr μαλάκας 2021;μετα απο αυτα τα μαργαριταρια, δεν παει πιο ξεφτιλα.
ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ?? ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!
εχει δυο παιδια κιολας οχι ενα?!Ανεγκεφαλε βλάκα εσύ μιλάς για γλυφοκωλαδες στο μετάξι και μετα ξανά εσύ ανέφερες ότι έχεις και ανήλικα παιδιά. Διαπίστωση ήταν. Πήγαινε να κλαφτεις στον Αντι.
ΥΓ στο gif αυτός που του γλύφεις το κωλαράκι είναι; η αυτός που σε πηδαει στα στενά του μετάξι;
κι εσύ με τα αυτοάνοσα, γαμωχτικιάρη ψωφάλογο
έχεις αυτοάνοσα και σαπίζεις από μέσα σου σιγά σιγά, ξέρεις γιατί συνέβη? Γιατί ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ και παίρνει τις φαρμακούμπες σου κι εσύ καθημερινά μέχρι να ψοφήσεις κι εσύ![]()
ο τρόπος που γράφεις, εκτός από ασθενή στο Δαφνί παραπέμπει σε πολιτικές απόψεις απογόνου
συνεργατών των Ναζί, δωσίλογων,γλειφτο- ρουφιάνων καταδοτών !
Τι πασαρέλα έχει τις επόμενες ημέρες, τι φάση ?Με το που το υπογράφουν αποδέχονται αυτό που λέει ...βέβαια ας διεκδικούν κάτι καλύτερο αλλά χωρίς επιβάρυνση του κοιν.συνολου.
Όταν με το καλό μονιμοποιηθούν θα πουν "χαλάλι τα χημικά...."
Ελπίζω βέβαια η Αστυνομία να ξηγηθει ανάλογα στα αναρχοαπλυτα που θα βγουν για πασαρέλα τις επόμενες μέρες....
Ξέρεις.....17 Νοεμβρίου και μετα 6 Δεκεμβρίου.Τι πασαρέλα έχει τις επόμενες ημέρες, τι φάση ?
Α ναι το ξέχασαΞέρεις.....17 Νοεμβρίου και μετα 6 Δεκεμβρίου.
Ε είναι γνωστό πως σου αρέσουν τα γκανγκμπανγκ.Ποτε εξαφανιστηκα μωρη θειτσα οταν εφαγα 3μηνο μπαν?
Εγω εδω και 3 χρονια αντιμετωπιζω εδω μεσα καθε φορα απο 2 με 3 εως 6 και 7.
Τι 10?? Πότε δεν αντιμετωπισες 10.
σε πετυχα με 3 και εξαφανιστηκες σαν πουτανιτσα που ειδε περιπολικο στη πιατσα.