jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Πες μας τον ετησιο τζιρο σουΕγώ από 1600 το μήνα που πλήρωνα με γαμωτσιπρα (για να μοιράζει επιδόματα) τώρα διάλεξα εγώ και δίνω 370.
Πες μας τον ετησιο τζιρο σουΕγώ από 1600 το μήνα που πλήρωνα με γαμωτσιπρα (για να μοιράζει επιδόματα) τώρα διάλεξα εγώ και δίνω 370.
Α ρε πουτάνα τσιπροζαν, Αμερική μας έκανες και δεν το είχαμε καταλάβει.Να πληρώσουν,εβγαζαν την μερα τζιρο 10 και 20 χιλιαρικα τι ειναι τα 1500??στην αμερικη εστι μετριούνται πο εισφορες στους ελ.επαγγελαμιτιες και οταν λέμε εισφορές ενννουμε εισφορες,ενας ειχε καταστημα εργαλειων κλπ και εδινε 30χιλιαδες το χρονο εισφορες με τζιρο στα 500 χιλιαρικα,αυτος αν ηταν ελλαδα θα εδινε 2600 και μετα κλαίγεσται και λετε γιατι τα ταμεια δεν έχουν λεφτα και φαλιριζουν
Ελπίζω να συνεχίσεις το πνεύμα μόλις δεις διψήφια διαφορά του Τσίπρα από τον Μητσοτάκη....αλλά με τον Τσίπρα δεύτερο.Αυτο λενε οι χειρόγραφες επιστολές του Ιησού;
Βρε σάλτα και γαμησου...Πες μας τον ετησιο τζιρο σου
Προσεχε μην σου πέσουν τα μαλλιά ομως οταν δεις τα αποτελέσματα και χρειαστείς τις κεραλοιφές του βελό.Ελπίζω να συνεχίσεις το πνεύμα μόλις δεις διψήφια διαφορά του Τσίπρα από τον Μητσοτάκη....αλλά με τον Τσίπρα δεύτερο.
Ο τσίπρας προς το παρόν είναι πίσω και από το "κανένας".Ελπίζω να συνεχίσεις το πνεύμα μόλις δεις διψήφια διαφορά του Τσίπρα από τον Μητσοτάκη....αλλά με τον Τσίπρα δεύτερο.
Πώ πω, τι μου θύμησες τώρα....Καλά μην αγχώνεσαι, τα έχω εγώ όλα συγκεντρωτικά
![]()
Ενταξει απαντηση σπυ τα λεει ολα.Βρε σάλτα και γαμησου...![]()
![]()
![]()
Η ερώτηση σου έδωσε τη συγκεκριμένη απάντησηΕνταξει απαντηση σπυ τα λεει ολα.
Θα τις χρειαστείς εσύ....θα τις πάρεις με ειδική τιμή κατόπιν ενεργειών μουΠροσεχε μην σου πέσουν τα μαλλιά ομως οταν δεις τα αποτελέσματα και χρειαστείς τις κεραλοιφές του βελό.
Ναι ήταν οι εποχές της "καλής και φιλεύσπλαχνης" αριστεράς με το "ηθικό πλεονέκτημα"!!!Πώ πω, τι μου θύμησες τώρα....
Έχω πάρει ήδη επιστολές του Ιησού, ο καλός Χριστούλης τις απαγορεύει αυτές τις ουσίες.Θα τις χρειαστείς εσύ....θα τις πάρεις με ειδική τιμή κατόπιν ενεργειών μου![]()
Βγαζεις λεφτα πληρωνεις φορους και τέλοςΑ ρε πουτάνα τσιπροζαν, Αμερική μας έκανες και δεν το είχαμε καταλάβει.
Εδω πληρώσαμε τελη κυκλοφορίας με απαγόρευση κυκλοφορίας...Βγαζεις λεφτα πληρωνεις φορους και τέλος
Απλα το φορολογικό συστημα της ελλαδος ειναι σκατα.
Βαζει τεκμαρτα εισοδηματα για να μπορεσει μπας και φορολογησει κανέναν.
Βεβαια τωρα αρχιζει και γινεται καλύτερος ελεγχος βαση της ψηφιοποίησης οπότε ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο μελλοντικα.
Στην αμερικη φορολογούν εισοδηματα ενω στην ελλαδα φορολογουν βαρκες πισινες ψαροκαικα και αμαξια βαση του κινητηρα,τοση ξεφτιλα
Και τι φταιει ο γουρλής?Ο Κούλης ρε χαϊβάνια ήδη από τον Μάιο του '20 είχε κερδίσει τη μάχη της υγείας.
![]()
1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ
![]()
Ρε βλαμμένε, είσαι σίγουρα αριστερός;Βγαζεις λεφτα πληρωνεις φορους και τέλος
Απλα το φορολογικό συστημα της ελλαδος ειναι σκατα.
Βαζει τεκμαρτα εισοδηματα για να μπορεσει μπας και φορολογησει κανέναν.
Βεβαια τωρα αρχιζει και γινεται καλύτερος ελεγχος βαση της ψηφιοποίησης οπότε ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο μελλοντικα.
Στην αμερικη φορολογούν εισοδηματα ενω στην ελλαδα φορολογουν βαρκες πισινες ψαροκαικα και αμαξια βαση του κινητηρα,τοση ξεφτιλα
Στην ελλαδα ενα αμαξι 2 .0 κυβικων θεωρειται πολυτέλεια..Εδω πληρώσαμε τελη κυκλοφορίας με απαγόρευση κυκλοφορίας...
ναι ρε μαλάκα αριστερός είναι αφού είναι βλαμμένος... έννοιες ταυτόσημες είναιΡε βλαμμένε, είσαι σίγουρα αριστερός;
Για τυπικούς μόνο λόγους, ας ρωτήσω, η προηγούμενη κυβέρνηση επι 4,5 χρόνια τι έκανε; Γιατί δε μας έκανε Αμερική;Στην ελλαδα ενα αμαξι 2 .0 κυβικων θεωρειται πολυτέλεια..
Αυτο που το πας.
Νόμιζα μόνο με το μπούστης είναι ταυτόσημος ο αριστερός.ναι ρε μαλάκα αριστερός είναι αφού είναι βλαμμένος... έννοιες ταυτόσημες είναι
αν δε ξερεις μην αναφερεσαι καλυτερα...ειδικα για προ ποΝα πληρώσουν,εβγαζαν την μερα τζιρο 10 και 20 χιλιαρικα τι ειναι τα 1500??στην αμερικη εστι μετριούνται πο εισφορες στους ελ.επαγγελαμιτιες και οταν λέμε εισφορές ενννουμε εισφορες,ενας ειχε καταστημα εργαλειων κλπ και εδινε 30χιλιαδες το χρονο εισφορες με τζιρο στα 500 χιλιαρικα,αυτος αν ηταν ελλαδα θα εδινε 2600 και μετα κλαίγεσται και λετε γιατι τα ταμεια δεν έχουν λεφτα και φαλιριζουν