athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
otan βαλεις φωτος απο Αυστρια τοτε θα βαλει και ο Μπαρμπας..ετσι παει2λεπτος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ντυμενη ρε μαλακακο και με κρυμμενο προσωπο.
otan βαλεις φωτος απο Αυστρια τοτε θα βαλει και ο Μπαρμπας..ετσι παει2λεπτος
Τελικα αποφάσισε μ αρεσουν τα τραβέλια η οι γυναικες??Eσύ τον παίζεις ακόμα κι όταν δεις γυναικεία σιλουέτα στο σκοτάδι
Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι![]()
Ωραια δεν θελω φωτογραφια δεν θα τον παρακαλαω κιολας.otan βαλεις φωτος απο Αυστρια τοτε θα βαλει και ο Μπαρμπας..ετσι παει
μεθοδο πουτανοποηση και ετσι;Ωραια δεν θελω φωτογραφια δεν θα τον παρακαλαω κιολας.
Ας μου δωσει τουλαχιστον το φβ να της τη πεσω
Αρχικα θα δωσω βαθμολογια και θα κοστολόγησω τιμη...μεθοδο πουτανοποηση και ετσι;
Τα τραβέλια για να σε γαμάνε, τις γυναίκες για να τον παίζεις.Τελικα αποφάσισε μ αρεσουν τα τραβέλια η οι γυναικες??
Πότε? Αφού και τα δύο ισχύουν, στα λέω τόσους μήνεςΑυτοαναιρησε συνεχεια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ μαλάκα η συγκεκριμένη ούτε καν θα γύριζε να σε δει! Αυτή ειναι χειρότερη από μένα, τρολάρει τα αριστερά σούργελα όσο δεν φαντάζεσαι! Κι αν της πω ότι είσαι μπούλης 32 ετών που μένει στο πατρικό του??? Άστο, ούτε καν να το σκέφτομαι καθόλου!!!Ωραια δωσε μου το φβ της να της την πεσω...
Ρε δωσε το φβ να δεις πως θα την τουμπαρω... αριστερος παλι θα σου παρει τη γκομενα και είσαι εδω μέσα να σκυλιαζειςΤα τραβέλια για να σε γαμάνε, τις γυναίκες για να τον παίζεις.
Ξεκάθαρο δεν είναι?
Πότε? Αφού και τα δύο ισχύουν, στα λέω τόσους μήνες
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ μαλάκα η συγκεκριμένη ούτε καν θα γύριζε να σε δει! Αυτή ειναι χειρότερη από μένα, τρολάρει τα αριστερά σούργελα όσο δεν φαντάζεσαι! Κι αν της πω ότι είσαι μπούλης 32 ετών που μένει στο πατρικό του??? Άστο, ούτε καν να το σκέφτομαι καθόλου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mondeo του 2010;Καμια σχεση ρε κουταβι.
Εχω ενα mondeo του 2010 και το δινω 6800 αλλα μου κάνει παζαρι και θα βγαλω μονο ενα χιλιαρικο κερδος.
Τωρα ψηνω να φερω μια 316 e90 του 09
Νιαμού αμφισβητίες....otan βαλεις φωτος απο Αυστρια τοτε θα βαλει και ο Μπαρμπας..ετσι παει
Ρε μαλάκα να σου πω... πέραν όλων των άλλων που λες και γίνεσαι ξεφτιλορεζίλας, πρήζεις ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα να σου ανεβάσουν φωτογραφία την γκόμενά τους! Ρε μαλάκα, ίχνος τσίπας και ντροπής δεν έχεις? Ακόμα και τώρα που είσαι κάποιος ανώνυμος? ΜΗΔΕΝ σε όλα ρε πούστη μου?Ρε δωσε το φβ να δεις πως θα την τουμπαρω... αριστερος παλι θα σου παρει τη γκομενα και είσαι εδω μέσα να σκυλιαζεις
eykairia το οχημα.καλα για το γκομενετο ονειρο και ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ κομψοτατοςΝιαμού αμφισβητίες....![]()
![]()
![]()
Πρώτη φώτο βιτάμ στις Αυστριακές Άλπεις με το μωράκι.
Δεύτερη φώτο βιτάμ κατά την εισαγωγή οχήματος από Βουλγαρία.
![]()
![]()
Αφου δεν υπαρχει γκομενακι ρε μαλακα τι μας τσαμπουνας τωρα.Ρε μαλάκα να σου πω... πέραν όλων των άλλων που λες και γίνεσαι ξεφτιλορεζίλας, πρήζεις ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα να σου ανεβάσουν φωτογραφία την γκόμενά τους! Ρε μαλάκα, ίχνος τσίπας και ντροπής δεν έχεις? Ακόμα και τώρα που είσαι κάποιος ανώνυμος? ΜΗΔΕΝ σε όλα ρε πούστη μου?
A, και τελικά ποιος μου τις τρώει? αλβανός τελικά ή αριστερός?![]()
Πουλήθηκε αυτο.mondeo του 2010;
Που μπορούμε να το δούμε και να το ελέγξουμε με μηχανικό;
Στ' αρχίδια μου τι πιστεύεις. Απλά μια συμβουλή: το ότι ΔΕΝ έχεις εσύ γκομενα, δεν σημαίνει ότι κανείς άλλος δεν έχει. Κάτσε και ψήσου τώρα σούργελο!Αφου δεν υπαρχει γκομενακι ρε μαλακα τι μας τσαμπουνας τωρα.
Tα προλαβαίνω όλα, τη στιγμή που εσύ σαν άεργος δεν προλαβαίνεις τίποτα. Σου έχω πει πολλές φορές, δεν είμαστε το ίδιοΑν ειχες γκομενακι θα ασχολιοσουν μ αυτο και δεν θα ησουν 24 ωρες εδω μεσα.
Είσαι μαλάκας? Γιατί να της το πω?Επισης λεμε αν υπαρχει γιατι δεν σε πιστευω με τα ψεματα που μας εχεις φλομωσει εδω μεσα της εχεις πει οτι εχεις 80 και κριτικες απο μπουρδελα?
Εσύ λες στις πουτάνες που πας ότι έχεις ένα βίτσιο να σε στραπονιάρουν και να σε παίρνουν από τον κώλο?Τις εχεις πει οτι εγλυφες συνεχεια τον κωλο της χριστινας στην ιασωνος και της εγλυφες την πατουσα?
Λεβίτρα μόνο με 20άρια που θέλουν 3-4 απανωτά. Αυτή με 2 είναι κομπλέΤης εχεις πει οτι παιρνεις λεβιτρα?
Μπα... αν συνέβαινε αυτό τότε δεν θα ήταν μαζί μου. Το σιχαίνονται οι γυναίκες αυτό και στο λέω ενημερωτικά γιατί από γυναίκες δεν έχεις ιδέα, είναι σαν εξωγήινοι για σένα!Οτι χυνεις στα 2 λεπτα το ξερει λογικα.
Όχι, αλλά της έχω πει ότι ξέρω κάποιο αριστεροσούργελο σε ένα forum που το παίζει άντρακλας, επαναστάτης που γαμεί και δέρνει, αλλά τα Σάββατα πάει στο Αγκύρας και στραπονιάζεται. Ξέρεις τι μου απάντησε? "οι περισσότεροι έτσι είναι!"Της εχεις πει οτι ενας βανταμ στο σαιτ σου γαμει τα πρεκια?
η δεξια παλαμη ειναι η γκομενα του.Αφου δεν υπαρχει γκομενακι ρε μαλακα τι μας τσαμπουνας τωρα.
Αν ειχες γκομενακι θα ασχολιοσουν μ αυτο και δεν θα ησουν 24 ωρες εδω μεσα.
Επισης λεμε αν υπαρχει γιατι δεν σε πιστευω με τα ψεματα που μας εχεις φλομωσει εδω μεσα της εχεις πει οτι εχεις 80 και κριτικες απο μπουρδελα?
Τις εχεις πει οτι εγλυφες συνεχεια τον κωλο της χριστινας στην ιασωνος και της εγλυφες την πατουσα?
Της εχεις πει οτι παιρνεις λεβιτρα?
Οτι χυνεις στα 2 λεπτα το ξερει λογικα.
Της εχεις πει οτι ενας βανταμ στο σαιτ σου γαμει τα πρεκια?
πηγαινε στο νημα με τις ανωμαλιες ρεΟ μαλακας πλεον βαζει και τον ταρζαν στο παιχνιδι για να κανει ατυπωλοιταιφσυ
Ελα τώρα που σε χαλάει να είναι ντυμένη με κρυμμένο πρόσωπο.2λεπτος
Τι να κανω εκει, αφου καο δω βριζουμε την ανωμαλη την τραΜΟΥΝΑπηγαινε στο νημα με τις ανωμαλιες ρε