politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
... έχει πει και οτι μοιάζει του Ζαν Κλωντ Βαντάμ.Μα έχεις πει από που κατάγεσαι, που μένεις, και τι δουλειές κάνεις.
... έχει πει και οτι μοιάζει του Ζαν Κλωντ Βαντάμ.Μα έχεις πει από που κατάγεσαι, που μένεις, και τι δουλειές κάνεις.
Μαν εμείς στείλαμε τη γίδα στον τζαμπατζη τον γιατρό,,,,, που πρώτα χλαπακιασε κ μετά θυμήθηκε τη νομοθεσίαΓνωριζεις και το μενου τύπε?
Ο γιατρός δεν ήταν τζαμπατζής, το γεύμα πληρώθηκε. Σε χαλάει που το πληρωσε η Glaxo? Για ποιο λόγο?Μαν εμείς στείλαμε τη γίδα στον τζαμπατζη τον γιατρό,,,,, που πρώτα χλαπακιασε κ μετά θυμήθηκε τη νομοθεσία
Επειδή τούς ξέρω τους τζαμπατζηδες αυτούς για αυτό κ από εμένα η χασαποταβερμα του κυρ ζιωγα παίρνει σκούφο michelinΟ γιατρός δεν ήταν τζαμπατζής, το γεύμα πληρώθηκε. Σε χαλάει που το πληρωσε η Glaxo? Για ποιο λόγο?
Όλες οι εταιρείες ενίοτε κάνουν το τραπέζι στους πελάτες τους και τους συνεργάτες τους. Ζεις σε άλλο κόσμο ή απλά δεν το ήξερες?
Αλήθεια? Πως τους ξέρεις δηλαδή?Επειδή τους ξέρω τους τζαμπατζηδες αυτούς για αυτό κ από εμένα η χασαποταβερμα του κυρ ζιωγα παίρνει σκούφο michelin
Τους λαδωνω κ εγώ με τραπεζωματαΑλήθεια? Πως τους ξέρεις δηλαδή?
A, μάλιστα μάλιστα...Τους λαδωνω κ εγώ με τραπεζωματα
Αλλά πλέον θα τους πηγαίνω για γίδα βραστή στου κυρ Ζιώγα
Δεν θα γινει καμία δίκη γιατι ο Βασιλακοπουλος δεν εκανε μηνυση.
Περιεργως βεβαια, μολονοτι ειχε τοσο κοσμο, κανενα βιντεο δεν τραβηχτηκε. Αδυνατω να πιστεψω οτι δεν θα ειχε βρεθει ηδη βιντεο που να καταγραφει τα παντα, αν τα πραγματα ειχαν γινει οπως λεει ο γλίτσας
Ε όχι κ ταβερνουλα ο ΖιώγαςA, μάλιστα μάλιστα...
Και δεν μου λες... το να είναι ένας γιατρός τζαμπατζής, χτυπάει όντως κάπως άσχημα. Άρα γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό ενώ το ήξερες, μιας και το κάνεις και ο ίδιος?
Τώρα το θυμήθηκες που τον είδες σε ταβερνούλα ε?
#αντυπωλείταιφσοι
Έγραψα ότι λαδωσα το Βασιλακόπουλο;;;;A, μάλιστα μάλιστα...
Και δεν μου λες... το να είναι ένας γιατρός τζαμπατζής, χτυπάει όντως κάπως άσχημα. Άρα γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό ενώ το ήξερες, μιας και το κάνεις και ο ίδιος?
Τώρα το θυμήθηκες που τον είδες σε ταβερνούλα ε?
#αντυπωλείταιφσοι
Aυτό έγραψες κι από την στιγμή που δεν διευκρίνισες για δημόσιους λειτουργούς και τέτοια που λες τώρα, κι επειδή για τον Βασιλακόπουλο μιλούσαμε, υπεθεσα ότι για αυτόν λεςΈγραψα ότι λαδωσα το Βασιλακόπουλο;;;;
Έγραψα ότι όλοι αυτοί στις υψηλές θέσεις δημόσιοι λειτουργοί είναι φαγανοι κ τζαμπατζηδες
Όλοι οι κομματικοί δημ λειτουργοί λυγουρια τζαμπατζηδες είναιAυτό έγραψες κι από την στιγμή που δεν διευκρίνισες για δημόσιους λειτουργούς και τέτοια που λες τώρα, κι επειδή για τον Βασιλακόπουλο μιλούσαμε, υπεθεσα ότι για αυτόν λες
Ναι πολλοί είναι, δεν αντιλέγω. Αλλά αυτό το "όλοι" ρε παιδί μου... και μετά μου λες γιατί σε λέω "χρυσαύγουλο"Όλοι οι κομματικοί δημ λειτουργοί λυγουρια τζαμπατζηδες είναι
Εκτός από της νέας δημοκρατιας
Χρυσαυγουλοναζιστιδιο είμαιΝαι πολλοί είναι, δεν αντιλέγω. Αλλά αυτό το "όλοι" ρε παιδί μου... και μετά μου λες γιατί σε λέω "χρυσαύγουλο"
Εννοουσα βιντεο απο το επεισοδιο, συγνωμη που σε υπερεκτιμησα οτι θα καταλαβαινεςΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ω ρε καταντια....Εννοουσα βιντεο απο το επεισοδιο, συγνωμη που σε υπερεκτιμησα οτι θα καταλαβαινες
Εξι*Πέντε χιλιαδες ευρω συνολικα.
Ξεροχυσαμε
σας τσακωσα..οι ΔΕΞΙΟΙ δεν κοιμουνται ποτε@Νίο σήκω να τους πιάσουμε στον ύπνο
Άμεσο αιφνιδιασμό.........
Επίθεση........
Μητσοτάκη μαμιεσαι!!!!!
Εσύ με ποιους είσαι;;;;;;@Νίο σήκω να τους πιάσουμε στον ύπνο
Άμεσο αιφνιδιασμό.........
Επίθεση........
Μητσοτάκη μαμιεσαι!!!!!
Όλοι ρε πουστη μου ,πρωινoi είναι σε αυτό το νημaσας τσακωσα..οι ΔΕΞΙΟΙ δεν κοιμουνται ποτε