Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.435
- Πόντοι
- 3.936
ολοι γκανταλφ και ετσιΟλοι γεροντες ειναι στο μπου;
Pikapët VLAKA nuk janë të disponueshme vetëm në bujqësi. KAFSHËR.(Αλβανικά)
Το έγραψα και στη γλώσσα μου μπας και το καταλάβεις.
Τα πικ απ δεν κυκλοφορούν ΜΟΝΟ αγροτικά.
Χαλάλι τα βρισίδια!αν και μας βριζει ΟΛΟΥΣ τους ΔΕΞΙΟΥΣ
Που την είδες την "αντιπολίτευση" ρε τύπε;ΣΚΑΙ εκπομπη Γιωργου Αυτια.
Υπουργος Αναπτυξης Αδωνις Γεωργιαδης
<Συναντηθηκα με επενδυτες που εχουν φωτοβολταικα στη Βοιωτια και μου παραπονεθηκαν οτι τους κανουν ζημιες και κλοπες οι Ρομα, εχουν μεγαλο προβλημα οι ανθρωποι. Οι ποινες για τετοια αδικηματα ειναι μικρες, οποτε τους δραστες δεν τους νοιαζει. Και το προβλημα συνεχιζεται.>
Ειναι ωραιο να βλεπεις καποιον ΝΔκρατη, εστω κι αν αυτος ειναι υπουργος, να κανει κριτικη και αντιπολιτευση στη κυβερνηση. Αυτο δειχνει υγεια και ειλικρινεια. Γιατι οι ΝΔκρατες εδω τα βλεπουν ολα μια χαρα.
Οταν σου λεει οτι παει ο Ρομα στα φωτοβολταικα, κλεβει, αν τον πιασουν, αν, δεν ειναι σιγουρο, ξερει οτι δεν θα αντιμετωπισει σοβαρη ποινη, τα κερδη που θα εχει αποκομισει τον καλυπτουν με το παραπανω, εσυ τι καταλαβαινεις, ποιος φταιει για αυτην τη κατασταση;Που την είδες την "αντιπολίτευση" ρε τύπε;
Μαλακιες λεει ρε αθηνακι ως γνωστωναλλο γραφει ρε
Πού ειναι η αντιπολιτευση στην φραση του Αδωνη?ΣΚΑΙ εκπομπη Γιωργου Αυτια.
Υπουργος Αναπτυξης Αδωνις Γεωργιαδης
<Συναντηθηκα με επενδυτες που εχουν φωτοβολταικα στη Βοιωτια και μου παραπονεθηκαν οτι τους κανουν ζημιες και κλοπες οι Ρομα, εχουν μεγαλο προβλημα οι ανθρωποι. Οι ποινες για τετοια αδικηματα ειναι μικρες, οποτε τους δραστες δεν τους νοιαζει. Και το προβλημα συνεχιζεται.>
Ειναι ωραιο να βλεπεις καποιον ΝΔκρατη, εστω κι αν αυτος ειναι υπουργος, να κανει κριτικη και αντιπολιτευση στη κυβερνηση. Αυτο δειχνει υγεια και ειλικρινεια. Γιατι οι ΝΔκρατες εδω τα βλεπουν ολα μια χαρα.
Είπε όπως έγραψες εσύ ο ίδιος "Οι ποινες για τετοια αδικηματα ειναι μικρες" και τώρα μας γράφεις αυτό;Οταν σου λεει οτι παει ο Ρομα στα φωτοβολταικα, κλεβει, αν τον πιασουν, αν, δεν ειναι σιγουρο, ξερει οτι δεν θα αντιμετωπισει σοβαρη ποινη, τα κερδη που θα εχει αποκομισει τον καλυπτουν με το παραπανω, εσυ τι καταλαβαινεις, ποιος φταιει για αυτην τη κατασταση;
Διαχρονικα το ελληνικο κρατος. Πού ειναι η αντιπολιτευση? Αντιπολιτευση σημαινει οτι κανει κατι κακο η κυβερνηση και θα το κανει καλυτερα η αντιπολιτευση. Μην λεμε ό,τι να' ναι.Οταν σου λεει οτι παει ο Ρομα στα φωτοβολταικα, κλεβει, αν τον πιασουν, αν, δεν ειναι σιγουρο, ξερει οτι δεν θα αντιμετωπισει σοβαρη ποινη, τα κερδη που θα εχει αποκομισει τον καλυπτουν με το παραπανω, εσυ τι καταλαβαινεις, ποιος φταιει για αυτην τη κατασταση;
Ρε πηγαινε αλλαξε κανα σωβρακο του πεθερου και ασε τα πικ απ.Pikapët VLAKA nuk janë të disponueshme vetëm në bujqësi. KAFSHËR.(Αλβανικά)
Τα πικ απ ΒΛΑΚΑ δεν κυκλοφορούν ΜΟΝΟ αγροτικά. ΖΩΟΝ.(Ελληνικά)
Το έγραψα και στη γλώσσα σου μπας και το καταλάβεις.
Εμεινες στην αντιπολιτευση; Ωραια, κριτικη. Το εγραψα και πριν. Ποιος ευθυνεται για την κατασταση που περιεγραψαν στον υπουργο Αδωνι οι επενδυτες με τα φωτοβολταικα; Φυσικο φαινομενο ειναι; Πλημμυρα; Δεν φταινε οι μικρες ποινες που γνωριζουν οτι θα εχουν οι κλεφτες, ακομη κι αν συλληφθουν; Ο ιδιος ο Αδωνις το ειπε. <Ξερουν οτι οι ποινες ειναι μικρες για κατι τετοιο, για αυτο επαναλαμβανεται.>Πού ειναι η αντιπολιτευση στην φραση του Αδωνη?
Θα κανουνε διαλογο αν μας πεις τι εγινε και αλλαξες πολιτικο χωρο?.Τι ξέρεις εσύ από αμάξια μωρή παρδαλή χορεύτρια;
Εσύ τα μόνα αυτοκίνητα που είχες ποτέ είναι τα matchbox που έπαιζες μικρός στο Φιέρι.
Αστειευεσαι; Μια κυβερνηση δεν νομοθετει για τις ποινες; Εμενα ρωτας; Εσενα σε νοιαζει να λυθει το προβλημα που περιεγραψε ο Αδωνις η η εννοια σου ειναι μη κανουμε κριτικη στη κυβερνηση;Είπε όπως έγραψες εσύ ο ίδιος "Οι ποινες για τετοια αδικηματα ειναι μικρες" και τώρα μας γράφεις αυτό;
Και που λέει οτι για αυτές τις ποινές φταίει η Νέα Δημοκρατία;
Εσύ τι ποινές θα πρότεινες ας πούμε;
Σκάσε ΒΛΑΚΑ, σκάσε ΑΧΡΗΣΤΕ, σκάσε ΒΟΔΑΡΕ, που μου έμαθες και τα πικ απ που στο κωλοχώρι σου το Πόγραδετς τα λέγατε όλα αγροτικά. Και νομίζεις οτι παίρνουν μόνο οι αγρότες.Ρε πηγαινε αλλαξε κανα σωβρακο του πεθερου και ασε τα πικ απ.
Οταν μεγαλωσεις θα τα μαθεις.
Το ελληνικο κρατος. Το οποιο τωρα, το εκπροσωπει, εχει την απολυτη ευθυνη, η ΝΔ. Με καλυψες.Διαχρονικα το ελληνικο κρατος. Πού ειναι η αντιπολιτευση? Αντιπολιτευση σημαινει οτι κανει κατι κακο η κυβερνηση και θα το κανει καλυτερα η αντιπολιτευση. Μην λεμε ό,τι να' ναι.
Με ειπε μπαροκουλη μου ρε ναρες.Σκάσε ΒΛΑΚΑ, σκάσε ΑΧΡΗΣΤΕ, σκάσε ΒΟΔΑΡΕ, που μου έμαθες και τα πικ απ που στο κωλοχώρι σου το Πόγραδετς τα λέγατε όλα αγροτικά. Και νομίζεις οτι παίρνουν μόνο οι αγρότες.
ΜΟΥΣΧΑΡΕ.