sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Δε χαλω χατίρι εγώΔΕΝ εχουμε 6-7% μουσουλμανικο πληθυσμο. Τι στο καλο δεν καταλαβαινεις?
Δε χαλω χατίρι εγώΔΕΝ εχουμε 6-7% μουσουλμανικο πληθυσμο. Τι στο καλο δεν καταλαβαινεις?
Πες μου οτι βαζεις και τους Αλβανους μεσαΔε χαλω χατίρι εγώ
Πάρε τηλ τον διορισμένο από το κράτος μουφτή να σου πει πόσοι ειναιΠες μου οτι βαζεις και τους Αλβανους μεσα
Αν στο 6-7% βαζεις και τους μονο κατ' ονομα μουσουλμανους Αλβανούς τοτε δεν κανουμε συζητησηΠάρε τηλ τον διορισμένο από το κράτος μουφτή να σου πει πόσοι ειναι
συνελθε αλεξ επισημα στοιχεια ειναι αυταΝαι, ξερω. Και μετα που δεν θα σας αρεσουν τα αποτελεσματα θα λετε οτι ειναι ψεματα ή οτι δεν απεγραφησαν οι αλλοδαποι οπως επρεπε
Ο μουφτής μρτραει τους μουσουλμάνους κ όχι από πού κατάγεται ο καθέναςΑν στο 6-7% βαζεις και τους μονο κατ' ονομα μουσουλμανους Αλβανούς τοτε δεν κανουμε συζητηση
εσυ εισαι ηδη αλλοδαπος κατι ξερει για σενα ο papaphilipsΕσύ που είσαι μόγγολο συμπεριλαμβάνεσαι στους αλλοδαπούς;
πίνουν συνεχως απο αυτό, και δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται γιατι τα βλεπουν ολα μπλεΤι στο καλό δεν καταλαβαίνετε
Κωλοτριψου αλλη μια φορά!ολο τις πουτσες μελετας ΠΙΝΑΤ
Αυτο έγινε φέτος? Η πέρσι?πατησιων και περιξ των δρομων αυτου
εδω και τριετια μην σου πωΑυτο έγινε φέτος? Η πέρσι?
Κωλοτριψου αλλη μια φορά!
Φαντάσου ποσο σου εχω γαμησει τα σπλάχνα που χώνεσαι οπουδήποτε!
Ετσι να με κυνηγάς αυτοανοσε μπουστη, να χάνεις χρόνο, να ασχολείσαι μαζί μου.
Και βέβαια να τρως αναφορές αυτοανοσο σάπιο σκουπιδάκι
3ετια? Δηλαδή απο το 2018?εδω και τριετια μην σου πω
οσες φορες εχω περασει απο εκει απο το υψος στα κατω πατησια μεχρι περιπου την λεοφωρο αλεξανδρας βλεπω πολλους απο δαυτους
Ρε εφιαλτη γιουσουφακι ποσα αργυρια πηρες για να αλλαξοπιστησειςΕσύ που είσαι μόγγολο συμπεριλαμβάνεσαι στους αλλοδαπούς;
γενικως κυκλοφορω κατω3ετια? Δηλαδή απο το 2018?
Μάλλον δεν θυμάσαι καλα ή δεν κυκλοφορούσες καθόλου πριν 3 χρονια
Και για το οτι δεν φοραει γαντια σου εγραψα αλλα το ξεχασες μαλλον...Ο Νιο συγκεκριμενα, ελεγε οτι στην φωτο φαινεται οτι δεν κάνει εμβολιο η Γκαγκα, οτι υπαρχει το πορτοκαλι καπακι της συριγγας ακομη στη θεση του και οταν του ειπα οτι ειναι η ΒΑΣΗ της συριγγας, με ειπε στραβο και να βγαλω τις κομματικες παρωπιδες
Ξέρεις εσύ από εφιάλτες ρε θαυμαστή του Τσολάκογλου.