Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.441
- Πόντοι
- 3.936
Οταν με το καλο βγαλεις τις κομματικες παρωπιδες θα αρχισεις να βλεπεις και εσυ τι γινεται γυρω σουΔεν με ενδιαφερει τι βλεπεις στους δρομους.
Οταν με το καλο βγαλεις τις κομματικες παρωπιδες θα αρχισεις να βλεπεις και εσυ τι γινεται γυρω σουΔεν με ενδιαφερει τι βλεπεις στους δρομους.
Του αγιου πουτσου ανημερα.ποτε θα περασει στην βουλη η συγκεκριμενη νομοθεσια?
Στο έχω πει πολλές φορές, αλλά δεν το θυμάσαι.θα προβιιβαστεις σε αρχιφυλακας συντομα
Α τωρα μαλιστα, μιλησε ο αντικειμενικοςΟταν με το καλο βγαλεις τις κομματικες παρωπιδες θα αρχισεις να βλεπεις και εσυ τι γινεται γυρω σου
Αυτοί πάνε και οικογενειακώς ξέρεις... έχουν πολλές παρωπίδες να βγάλουνΑ τωρα μαλιστα, μιλησε ο αντικειμενικος
Η συνέχεια από το '20 στο 1ο κλείδωμα..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αν είσαι ευάλωτος πουλας οτι θες όπου θες χωρίς άδειες και μαλακίες.θα ισυχει απο αυριο το πρωι και για τους παρανομους πλανοδιους πωλητες?
Σωστά, μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια. Εσυ δεν εχεις, οχι οι άλλοιΗ συνέχεια από το '20 στο 1ο κλείδωμα..
Σας δίνω τώρα 10.000 γουάν,αφού είναι κλειστά τα καταστήματα που θα τα ξοδέψετε..
Τα χρυσαυγουλα μπορείς να τα επισκεφτείς σήμερα. Ειναι Κυριακή, εχει επισκεπτήριοΕχουν αραιώσει τα γιουνάνια στην Αθήνα τουλάχιστον εκεί που κινούμαι εγώ και τα αδερφια μου! Το συζητάμε που και που πως γιουνάνι βλέπεις μόνο όταν πάει στη δουλειά του ...
Περα απο την πλακα, αρκετοι δεν εχουν καταλαβει αυτο που λενε ειδικοι οικονομικοι αναλυτες εδω και χρονια. Δηλαδη οτι εαν εχεις παραπανω αλλοδαπους απο το 2%-3% αναλογα με τον πληθυσμο της χωρας σου τοτε υπαρχει προβλημα. Εδω εχουμε φτασει σχεδον στο 30% και αλλοι γελανε, αλλοι χειροκροτουν, αλλοι σφυριζουν αδιαφορα.Εχουν αραιώσει τα γιουνάνια στην Αθήνα τουλάχιστον εκεί που κινούμαι εγώ και τα αδερφια μου! Το συζητάμε που και που πως γιουνάνι βλέπεις μόνο όταν πάει στη δουλειά του ...
Από τι ζουν τόσοι χιλιάδες "μετανάστες" στο κέντρο της ΑθήναςΕχουν αραιώσει τα γιουνάνια στην Αθήνα τουλάχιστον εκεί που κινούμαι εγώ και τα αδερφια μου! Το συζητάμε που και που πως γιουνάνι βλέπεις μόνο όταν πάει στη δουλειά του ...
Εμενα η δουλεια μου μιστερ γκέυ του 2008 ειναι αδιαφορη με τους λ'μεταναστες. Επειδη δεν μ αρεσει ολο αυτο το αυτιστικο αλισβερισι δεν σημαινει οτι ειμαι χ.α. Και επειδη σε καιει η σαπια σουφρα σου για το τι ψηφιζω. Ε.κ. ψηφισα στις προηγουμενες. Τωρα ανηκω στους αναποφασιστους και βλεπουμε, ισλαμοναζιστοαδέλφωΕπειδή μου έχουν κάνει τα πάκια τη σούφρα σαν βομβαρδισμένο τοπίο
Ποιο Κατάρ βρε Χαμπίμπι ..Από τι ζουν τόσοι χιλιάδες "μετανάστες" στο κέντρο της Αθήνας
Κόσμος κυριλέ με ζελέ στα μαλιά και ρούχα χωρίς τρύπες. Καμία σχέση με τους ξελιγωμένους Αλβανούς του '90 που δούλεψαν σκληρά στις οικοδομές και φούρνους και τα κατάφεραν με την αξία τους.
"Εσείς" φαίνεστε ανίκανοι για οποιαδήποτε εργασία εκτός γραφείου. Πραγματικά απορώ από τι ζείτε. Επιδόματα σας στέλνουν από το Κατάρ;
Για πες λεπτομέρεις, μήπως προλαβαίνω να αλλάξω κάσταΠοιο Κατάρ βρε Χαμπίμπι ..
Όλοι εσείς που πάτε για δουλειά καθε πρωί μας ταΐζετε
Όλα τα τζάμια κ πολλά επιδόματα τα παίρνουν από τη ΜέκκαΑπό τι ζουν τόσοι χιλιάδες "μετανάστες" στο κέντρο της Αθήνας
Κόσμος κυριλέ με ζελέ στα μαλιά και ρούχα χωρίς τρύπες. Καμία σχέση με τους ξελιγωμένους Αλβανούς του '90 που δούλεψαν σκληρά στις οικοδομές και φούρνους και τα κατάφεραν με την αξία τους.
"Εσείς" φαίνεστε ανίκανοι για οποιαδήποτε εργασία εκτός γραφείου. Πραγματικά απορώ από τι ζείτε. Επιδόματα σας στέλνουν από το Κατάρ;
Μην ξεχναμε οτι εφεραν και πολλα σιδερικα, φουντες, σκονες, εκδιδομενες, ντου σε σπιτια και πολλα αλλα. Σε ολα αυτα τα παρανομιξ χρηματα καπως εγινε μπουγαδα. Και ο νοων νοειτωΚαμία σχέση με τους Αλβανούς του '90 που δούλεψαν σκληρά στις οικοδομές και φούρνους και τα κατάφεραν με την αξία τους.