Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.518
- Πόντοι
- 31.628
Όπως?Έχεις δίκιο, καθυστερημένος αυτός που πριν δέκα χρόνια μίλαγε για όλα αυτά τα οποία ανακάλυψαν όλοι οι υπόλοιποι σήμερα.
Όπως?Έχεις δίκιο, καθυστερημένος αυτός που πριν δέκα χρόνια μίλαγε για όλα αυτά τα οποία ανακάλυψαν όλοι οι υπόλοιποι σήμερα.
οχι αλλα έβαλες και συ την πινελιά σου..ε?λιγο ο ενας λιγο ο αλλοςκαταλαβες ρε πουστη μου....οτι πηρα καποτε αχρειαστο διακοποδανειο 5000 ευρω με βαζει στην ιδια μοιρα με την βικυ σταματη και μαρεβα γκραμποβα μητσοτακη.....ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ
Ουτε αυτη την πιθανοτητα αφησε να εννοηθει πως δεχεται.Όποιος θέλει να κατέβει εναντίον του και να ψάχνει την ψήφο του είναι ελεύθερος να το κάνει.
Ισχύει απολύτα και αυτός δεν μπορεί να είναι το παιντί. Ακόμη και εάν δεν συμφωνείτε ότι είναι καθυστερημένος, θα είναι σχεδόν 75 χρονών όταν θα ο Κυριάκος θα παραδίδει τα κλειδιά του Μαξίμου!Καμία κυβερνηση δεν μένει στην εξουσια για παντα. Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα που ο Κυριακος θα σταθεί στην εισοδο του Μαξιμου για να παραδωσει την πρωθυπουργια σε εναν κεντροαριστερο. Μα το Θεο ομως, δεν μπορω να σκεφθω ποιος θα ειναι αυτος. Οσα χρονια παρακολουθω πολιτικη, λιγο-πολυ τον επομενο πρωθυπουργο τον ξεραμε. Τωρα ζουμε σε μια περιοδο που κανενας δεν ξερει ποιος θα ειναι ο επομενος. Γιατι ο Τσιπρας βεβαια μας τελειωνει του χρονου.
Ξερεις ομως, το θεμα δεν ειναι να εμπνευσει εμενα κι εσενα, αλλά εστω ενα ποσοστο οσων πασόκων πηγαν στον Συριζα.Είναι η ίδια μπαρούφα. Καμία έμπνευση για το εκλογικό σώμα όπως έχει διαμορφωθεί και πολλές αρνητικές μνήμες για αμαρτίες και μαλακίες του πρόσφατου καταστροφικού παρελθόντος.
Σωστά, αλλά οι περισσότεροι πήγαν στον Σύριζα εξαιτίας και του παιντιού.Ξερεις ομως, το θεμα δεν ειναι να εμπνευσει εμενα κι εσενα, αλλά εστω ενα ποσοστο οσων πασόκων πηγαν στον Συριζα.
Κοιτα, εγω οντως βλεπω οτι ο Κυριακος θα κερδισει ΚΑΙ το 2026 και θα γινει ο μακροβιοτερος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης. Αλλά το 2030 προφανως θα πρεπει να γινει μια πολιτικη αλλαγη. Μεχρι κι εγω θα εχω βαρεθει να τον βλεπω. Θα πρεπει λοιπον να αναδειχθει αυτην την τετραετια καποιος, ο οποιος θα εχει ηδη ανατρεψει αρκετα το σκηνικο το 2026 ωστε να κερδισει το 2030Ισχύει απολύτα και αυτός δεν μπορεί να είναι το παιντί. Ακόμη και εάν δεν συμφωνείτε ότι είναι καθυστερημένος, θα είναι σχεδόν 75 χρονών όταν θα ο Κυριάκος θα παραδίδει τα κλειδιά του Μαξίμου!
Α οχι, δεν συμφωνωΣωστά, αλλά οι περισσότεροι πήγαν στον Σύριζα εξαιτίας και του παιντιού.
Μιλαγε αλλα δεν εκανε τιποτα. Δεν προλαβε κι αυτος.Έχεις δίκιο, καθυστερημένος αυτός που πριν δέκα χρόνια μίλαγε για όλα αυτά τα οποία ανακάλυψαν όλοι οι υπόλοιποι σήμερα.
Την πράσινη ανάπτυξη την σκότωσε όταν έβαλε την πανηλίθια φίλη του από το γυμναστήριο την μπιρμπίλη, ευτυχώς που υπήρχε ο μανιάτης και έσωσε την κατάσταση κάπως (για να μην νομίζεις ότι κάνω κομματική κουβέντα).Την πράσινη ανάπτυξη τη θυμάσαι, που όλοι οι δεκσοί κορόιδευαν τότε και τώρα που την εξήγγειλε ο Κούλης χειροκροτάνε;
Τον καθορισμό ΑΟΖ με Λιβύη;
Το 112 που ήταν έτοιμο να λειτουργήσει την περίοδο που τον ρίξανε;
Ακόμη και τον μεγάλο περίπατο στην Αθήνα είχε εξαγγείλει και είχε βάλει και τον Πάγκαλο επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου που θα μελετούσε το έργο.
Αλλά εσύ που να τα ξέρεις αυτά, εσένα σε νοιάζει μόνο κάνα επιδοματάκι.
Συγνωμη ρε τύπε, μας διεφυγεμα γιατι καταρχας ασχολειστε με ελληνες πολιτικους και μαλιστα διαχωριζεσται. δεν εχετε αντιληφθει οτι την ελλαδα την κυβερνα η Μαφια?
Πολλα ειχε εξαγγειλει, μονο το μνημονιο και την ελευση του δντ ειχε ξεχασει. Πιθανως να μην ηξερε οτι η χωρα ηταν ηδη στα βραχια και αυτος πιστευε οτι θα την καλωπισει την ωρα που βουλιαζε.Την πράσινη ανάπτυξη τη θυμάσαι, που όλοι οι δεκσοί κορόιδευαν τότε και τώρα που την εξήγγειλε ο Κούλης χειροκροτάνε;
Τον καθορισμό ΑΟΖ με Λιβύη;
Το 112 που ήταν έτοιμο να λειτουργήσει την περίοδο που τον ρίξανε;
Ακόμη και τον μεγάλο περίπατο στην Αθήνα είχε εξαγγείλει και είχε βάλει και τον Πάγκαλο επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου που θα μελετούσε το έργο.
Αλλά εσύ που να τα ξέρεις αυτά, εσένα σε νοιάζει μόνο κάνα επιδοματάκι.
Συμφωνώ σε όλα.Κοιτα, εγω οντως βλεπω οτι ο Κυριακος θα κερδισει ΚΑΙ το 2026 και θα γινει ο μακροβιοτερος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης. Αλλά το 2030 προφανως θα πρεπει να γινει μια πολιτικη αλλαγη. Μεχρι κι εγω θα εχω βαρεθει να τον βλεπω. Θα πρεπει λοιπον να αναδειχθει αυτην την τετραετια καποιος, ο οποιος θα εχει ηδη ανατρεψει αρκετα το σκηνικο το 2026 ωστε να κερδισει το 2030
Υπονοεις κατι για τον Μαρινακη???μα γιατι καταρχας ασχολειστε με ελληνες πολιτικους και μαλιστα διαχωριζεσται. δεν εχετε αντιληφθει οτι την ελλαδα την κυβερνα η Μαφια? ειναι σαν να τσακωνονται νευορκεζοι εαν η οικογενεια Μπονανο ειναι καλυτερη απο τους Γκαμπινο (υπαρχουν και τετοιοι και συνηθως ειναι Ελληνες αργοσχολοι Ομογενεις στα κεφανια της Αστορια...)
προφανως σας διεφυγε ειτε γιατι το αγνοειτε ειτε -το πιθανοτερο- δεν θελετε να παραδεχθειτε οτι κατι τετοιο συμβαινει.Συγνωμη ρε τύπε, μας διεφυγε
αυτος ειναι "μαριδα" και νεωπας. Υπαρχουν και αλλοι και αλλοιΥπονοεις κατι για τον Μαρινακη???
ΥΓ : Ρητορικο το ερωτημα...
Mπορεί τύπεπροφανως σας διεφυγε ειτε γιατι το αγνοειτε ειτε -το πιθανοτερο- δεν θελετε να παραδεχθειτε οτι κατι τετοιο συμβαινει.
εαν μπορει τοτε δεν προκειται για κατι αμελητεο..μηπως θα επρεπε να τεθει στο "ακροατηριο". δηλαδη εαν δεν εχουμε να κανουμε ιδεολογικο-πολιτικες αντιπαραθεσεις αλλα ωμη νομη εξουσιας απο αδιστακτους τυπους-μηπως αντι να παρουμε θεση υπερ του ενος η του αλλου, θα επρεπε να ανδειξουμε ατομα στην πολιτικη που θα ειναι "ατοφια"? (προφανες δεν αανφερομαι σε βελοπουλους, σωρες, βαρουφακηδες κτλ) μιλαω για ατομα που ειναι παντελως εκτοςMπορεί τύπε
Δεν υπάρχει καθορισμένη ΑΟΖ με Λιβύη. Μην ασχολείσαι.....Την πράσινη ανάπτυξη την σκότωσε όταν έβαλε την πανηλίθια φίλη του από το γυμναστήριο την μπιρμπίλη, ευτυχώς που υπήρχε ο μανιάτης και έσωσε την κατάσταση κάπως (για να μην νομίζεις ότι κάνω κομματική κουβέντα).
Για ΑΟΖ με Λιβύη, με πιάνεις αδιάβαστο.
Το 112 τι εννοείς ακριβώς, γιατί σαν πρόγραμμα βόσκει στα υπουργεία από εποχής Σημίτη (επίσης για να μην νομίζεις ότι κάνω κομματική κουβέντα).
Ο μεγάλος περίπατος είναι οραματισμός πολλών, με πρώτο το Τρίτση (επίσης για να μην νομίζεις ότι κάνω κομματική κουβέντα).
Το επιδοματάκι στο χαρίζω κούκλε, δωράκι να με ενημερώσεις για την ΑΟΖ που είμαι αδιάβαστος.