barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
Ο πεθερος σε ψαχνει να σε ξεκωλιασει.Οταν γινουν εκλογες θα το δεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ πηγαινε αλλαξε βρακι του πεθερου και ασε τα πολιτικα
Ο πεθερος σε ψαχνει να σε ξεκωλιασει.Οταν γινουν εκλογες θα το δεις.
Εσυ πηγαινε αλλαξε βρακι του πεθερου και ασε τα πολιτικα
Ναι, σαν τις προηγούμενες εκλογές "που γύριζε το ματσάκι".Οταν γινουν εκλογες θα το δεις.
Να τος ο ζανουλης ο ντοκτορ.Ποιοι μου λενε ρε χαζοβιολη,του πνευμονιοκοκκου ολοι πρέπει να το κανουν γιατι ολοι μπορει να περασουν πνευμονια.
Και κορονοιο να περασεις εσυ ο μπολιασμενος αν σου κανει πνευμονια το βακτηριο του πνευμονιοκοκκου θα σου πηδησει τα πνευμονια βλακα.
Πηγαινε κανε του πνευμονιοκοκκου αλλιως θα κλαψουν μανουλες
Γαμαει αριστερα πουστρακια, δεν αφηνει αριστερη κωλαθρα απεριποιητη.Εμένα γιατί ρε σπορε,εσυ κερατωνεις τη κορη του με 55ηδες στα τσοντοσινεμα στηνοντας κωλο
και τις αφεντρες χρυσοπληρωνεις να κανεις τα γουστα σου αλλα δεν μυξοκλαις...κι εκεινες "εμβολιο" σου κανουν...αλλα εκει πληρωνεις με κεα τεμπελαρε και δε σε τσουζει...η μαλλον σε τσουζει αλλα σ αρεσει....Του πνευμονιοκοκου το χρυσοπληρωσα,δεν το γραφουν οι γιατροι και το αγορασα
Συντομα θα αρχισουν να του γραφουν το εμβολιο απο τις αφεντρες οι γιατροι.και τις αφεντρες χρυσοπληρωνεις να κανεις τα γουστα σου αλλα δεν μυξοκλαις...κι εκεινες "εμβολιο" σου κανουν...αλλα εκει πληρωνεις με κεα τεμπελαρε και δε σε τσουζει...η μαλλον σε τσουζει αλλα σ αρεσει....
Εύγε Ζανούλη που προέβλεψες τη νίκη του Μητσοτάκη με ακρίβεια.Μια ζωη θα σε αποστωμωνω.
Ποσο λεγατε θα ειναι η διαφορα?13 η 14 μονάδες εγω ελεγα 5 μοναδες και ποιο ηταν το αποτελεσμα 8 μοναδες αρα ποιος επεσε πιο κοντα?
σκάσε ζώον... σκάσε σκουπίδι.. σκάσε υπάνθρωπε...Πως γίνεται ολα τα αλλα εμβολια να τα πληρώνουμε καιντο κορονοεμβολιο οχι.
Και εφοσον ο κουλης ειναι μεγαλοκαρδος ολα τα εμβολια δωρεαν.
Ετσι, μια-μια να του γραφεις τις 4ετιες μην τον χασουμε απο πελατη.Εύγε Ζανούλη που προέβλεψες τη νίκη του Μητσοτάκη με ακρίβεια.
Για την εμπιστοσύνη που του έδειξες θα σε ανταμοίψει με ακόμη μια τετραετία.
στείλε μέιλ στα κεντρικά,Οταν γινουν εκλογες θα το δεις.
ευτυχως μπηκε ο Κλωντ παλι και εχετε μια ομορφη πολιτικη κουβεντασκάσε ζώον... σκάσε σκουπίδι.. σκάσε υπάνθρωπε...
κανένα εμβόλιο δεν πληρώνει ο Ελληνας (σε αντίθεση με πολλούς Ευρωπαίους που τα πληρώνουν κανονικά)... ΟΛΑ συνταγογραφούνται σύμφωνα με τις ενδείξεις τους (για παράδειγμα το εμβόλιο για τον έρπη ενδείκνυται για ηλικίες 60+ και συνταγογραφείται ΔΩΡΕΑΝ)
ηλίθιε.. μαλάκα... αγράμματε.. βλάκα...
Με επιπεδο και επιχειρηματα παντα.ευτυχως μπηκε ο Κλωντ παλι και εχετε μια ομορφη πολιτικη κουβεντα
σκάσε ηλίθιε ... το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου συνταγογραφείται κανονικά και είναι ΔΩΡΕΑΝΤου πνευμονιοκοκου το χρυσοπληρωσα,δεν το γραφουν οι γιατροι και το αγορασα
Δεν ειναι ετσι τυπε, ο ζανουλης ειναι αγωνιστης, τα βαζει με ολους και ειναι μονος του. Ενας εναντιον ολων.Δε χορταίνει η Κασσιανή να τη χύνουμε στη μάπα ομαδικώς.
Ε εντάξει, δεν έχει κίνδυνο.Δε χορταίνει η Κασσιανή να τη χύνουμε στη μάπα ομαδικώς.
ισχυει το εχω κανει εγω δωρεανσκάσε ηλίθιε ... το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου συνταγογραφείται κανονικά και είναι ΔΩΡΕΑΝ
Εμβόλιο πνευμονιόκοκκου: Ποιοι πρέπει να το κάνουν - Πόσο κοστίζει
Άτομα άνω των 60 ετών ή με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του πνευμονιόκοκκου. Το εμβόλιο γίνεται μία φορά και είναι δωρεάν εάν συνταγογραφηθεί .sputniknews.gr
ηλίθιε... ζώον... μαλάκα... υπάνθρωπε... σκουπίδι... ανώμαλε..
στους ανθρώπους το παρέχουν δωρεάν... στα ζώα σαν τον βιτάμ όχι...ισχυει το εχω κανει εγω δωρεαν
Οι ίδιες "μυστικές" που μας έβαζε ο Ζανούλης, που έβγαζαν ντέρμπυ στις Ευρωεκλογές και το ματσάκι γυρίζει στις Εθνικές.υπάρχει δημοσκόπηση;
για πες.
Λάθος κάνεις.σκάσε ηλίθιε ... το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου συνταγογραφείται κανονικά και είναι ΔΩΡΕΑΝ
Εμβόλιο πνευμονιόκοκκου: Ποιοι πρέπει να το κάνουν - Πόσο κοστίζει
Άτομα άνω των 60 ετών ή με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του πνευμονιόκοκκου. Το εμβόλιο γίνεται μία φορά και είναι δωρεάν εάν συνταγογραφηθεί .sputniknews.gr
ηλίθιε... ζώον... μαλάκα... υπάνθρωπε... σκουπίδι... ανώμαλε..
ειπαμε ρε σε ανθρώπους το συνταγογραφούν όχι σε ζώα ...Και εμενα γιατι δεν το συνταγογραφουν ρε σαπιο υποκειμενο?
Για λεγε μαλακα
ειπαμε ρε μαλάκα τα εμβόλια τα συνταγογραφούν σε ανθρώπους όχι σε ζώα...Δεν γινεται η κυβερνηση να μου δινει δωρεαν το κορονοεμβολιο και τα υπολοιπα να τα πληρωνω...αυτο εινσι το δωρεαν συστημα υγείας.ας μην θυμήθω τα φακελακια...