Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Η Τουρκία βλέπω εχει +5%. Γιατι δεν πας εκεί? Ειναι και κοντά
τι δουλειά εχω εγω με τη τουρκία?Η Τουρκία βλέπω εχει +5%. Γιατι δεν πας εκεί? Ειναι και κοντά
Να επαναλάβω την ερώτηση γιατι μάλλον δεν τα πιάνεις γρήγορα:τι δουλειά εχω εγω με τη τουρκία?
και σου ξαναπανταω αργοστροφα...τι δουλεια εχω εγω με τη τουρκια ρε γατε?Να επαναλάβω την ερώτηση γιατι μάλλον δεν τα πιάνεις γρήγορα:
Ανέβασες ενα χάρτη για να πεις οτι η Ελλαδα ειναι η χώρα που ειναι πιο σκατα απο όλες μισθολογικά. Σωστά?
Ε, εγω σαν καλό παιδι που ειμαι, σου βρήκα μια πολύ καλή λύση η οποία ειναι και κοντά κιολας, μην λες οτι σε ξαποστέλνουμε!!!
Λοιπον? Γιατι δεν πας? Αφου εδω πεινάς!
Αστο δεν το πιάνεις με τίποτακαι σου ξαναπανταω αργοστροφα...τι δουλεια εχω εγω με τη τουρκια ρε γατε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε κατάλαβες...ε ααστο να παει στο διαολο δε πειραζει..
δε φευγω γιατι τωρα με τον κουλη θα παει στο +120..Αστο δεν το πιάνεις με τίποτα
Ε και? Τι πιστεύεις οτι θα πάρεις εσυ απο αυτο?δε φευγω γιατι τωρα με τον κουλη θα παει στο +120..
Ρε εσυ είσαι μαλακας εντελώς!Ρε Μπαρμπαπήδουλα, ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ
πόσος ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να είσαι ;
Η Τουρκία δεν είναι μέρος να πάει κάποιος έλληνας
να εργαστεί και να ζήσει, ακόμα
και αν γνωρίζει άπταιστα τούρκικα .
Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι ρε Μπαρμπαπήδουλα, ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ
Τράβα να δουλέψεις ρε ΑΝΕΡΓΕ που ζεις σε βάρος
των γονέων σου, ΠΑΡΑΣΙΤΟ !
Αυτο παλι, να διαγραφεται καποιος επειδη δεν θελει να απεργησει, με ξεπερνά.
ειπα να μην του μιλήσω ετσι του ανθρώπου...επειδη εγω οντως ειμαι καλο παιδι..(κατσε να βαλω και αυτο το πούστικο χαμογελάκι π βαζει στο τελος )Ρε Μπαρμπαπήδουλα, ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ
πόσος ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να είσαι ;
Η Τουρκία δεν είναι μέρος να πάει κάποιος έλληνας
να εργαστεί και να ζήσει, ακόμα
και αν γνωρίζει άπταιστα τούρκικα .
Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι ρε Μπαρμπαπήδουλα, ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ
Τράβα να δουλέψεις ρε ΑΝΕΡΓΕ που ζεις σε βάρος
των γονέων σου, ΠΑΡΑΣΙΤΟ !
Αμόρφωτε και αστοιχείωτε Μπαρμπαπόρδουλα,
νευρασθενικέ ψυχοπαθή φαντασιόπληκτε
οπαδέ του βλα-Κούλη !
δε μιλας ομορφα...τωρα δεν ειπαμε οτι εισαι καλο παιδι?Ρε εσυ είσαι μαλακας εντελώς!
Αυτα να τα πεις στον Βλαδίμηρο ρε πανηλιθιε χαπακωμενε! Στο εχω πει πολλές φορές! Παρε 2 κουτιά μονοκοπανιά να στρώσεις! Αλλιώς δουλειά δεν γίνεται, παραμένεις μαλακας και χαζός και δεν καταλαβαίνεις τι σου λενε, τι λενε οι άλλοι μεταξυ τους…. Το εχεις κάψει ρε μαλακα ετσι λιγο λιγο, χαπάκι χαπάκι. παρε δυο κουτιά ρε κότα να στανιάρεις!!!
Α, μην ανησυχείς δεν ειμαι απο τους ευαισθητούληδες που το παίρνουν κατάκαρδα και τρελένονταιειπα να μην του μιλήσω ετσι του ανθρώπου...επειδη εγω οντως ειμαι καλο παιδι..(κατσε να βαλω και αυτο το πούστικο χαμογελάκι π βαζει στο τελος )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε μιλας ομορφα...τωρα δεν ειπαμε οτι εισαι καλο παιδι?
ειπα να μην του μιλήσω ετσι του ανθρώπου...επειδη εγω οντως ειμαι καλο παιδι..(κατσε να βαλω και αυτο το πούστικο χαμογελάκι π βαζει στο τελος )
Ευγενικός ειμαι και τωρα. Οχι με μαλακες και μουρλοχαπακηδες όμωςΟ Μπαρμπαπόρδουλας στην αρχή παρίστανε τον ευγενικό
και τον καλό, και μετά έβριζε τους πάντες !
Εσυ παίρνεις και το εχεις πει πολλές φορές πάνω σε κρίσεις ειλικρίνειας και αναγνώρισης του ποσο καμμενος μαλακας είσαι. Κάποιοι σε λυπούνται, εγω οχιΑπορρυθμίστηκε, τα ψυχοφάρμακα που του δίνουν δεν είναι
τα σωστά.
Ναι ΟΚ, παρε σειρά κι εσυ για τις φάπες, κάντε ενα τρενάκι κι ελάτε να μου κλασετε τις παπάρες. Με την σειρά, ένας έναςΕίναι όμως κακούλης, και δεν είναι για λύπηση,
θέλει φάπες για να στρώσει ο μουρλός
οπαδός του μιζαδόρου Κούλη !
Α, μην ανησυχείς δεν ειμαι απο τους ευαισθητούληδες που το παίρνουν κατάκαρδα και τρελένονται
Γράφω γενικά στα αρχιδια μου τι θα πεις εσυ ή οποιοσδήποτε αλλος
γεια σου ρε μπάρμπα παληκαρι εισαι ρε άτιμε...και πολυ γάτος..εισαι τοσο γάτος που ξερεις ολα τα παλια μέλη εδω μεσα οταν ξεμυτιζουν..τσ τσ τσ...μα τι εξυπνοπούλια εχει εδω μεσα?Α, μην ανησυχείς δεν ειμαι απο τους ευαισθητούληδες που το παίρνουν κατάκαρδα και τρελένονται
Γράφω γενικά στα αρχιδια μου τι θα πεις εσυ ή οποιοσδήποτε αλλος
Ουτε αυτο έπιασες αλλα δεν πειράζει Συνήθισα πλέον!γεια σου ρε μπάρμπα παληκαρι εισαι ρε άτιμε...και πολυ γάτος..εισαι τοσο γάτος που ξερεις ολα τα παλια μέλη εδω μεσα οταν ξεμυτιζουν..τσ τσ τσ...μα τι εξυπνοπούλια εχει εδω μεσα?
Μάλλον εσυ είσαι απορρυθμιζόμενος, οποτε άκου που σου λέω… παρε δυο κουτάκια εκεί πέρα να νιώσεις!!!Αφού είσαι απορρυθμισμένος ψυχοπαθής
μόνο αν σου δώσουν τα σωστά φάρμακα
θα ξαναγίνεις ευγενικός και καλός.
Με μπερδεύεις με τον μπουλη, λυπάμαιΠάντα όμως θα είσαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος
ΑΝΕΡΓΟΣ που σε ταϊζουν οι γονείς σου μπούλη !
Δείτε το παραπάνω ποστ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!!!!!!!Μπαρμπαπήδουλας ή ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑΣ
ο τρελός του χωριού ,
ο μουρλός του μπου.κομ !