★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Εσυ την υπερασπιστηκες Λάσυ, οχι εγώ.Ηρεμησε μπουμπυ. Δεν σου φαγαμε την γκομενα
Άρα, δικιά σου η γκόμενα;
Με τις υγειες σου !!
Εσυ την υπερασπιστηκες Λάσυ, οχι εγώ.Ηρεμησε μπουμπυ. Δεν σου φαγαμε την γκομενα
Μείνε σε ο,τι συγκινεί εμένα εσυ...αυτο έμεινε να σχολιασεις...Τράπεζες,Ιεροί Ναοί...μακρυά από ο,τι θα συγκινούσε έναν αριστερό.Ευτυχως το αίμα είναι πιο ισχυρό από τις πλάνες των ερυθροφρουρων ανθελληνων.
Το μαθαίνω από εσένα αλλά περιμένω να την κράξουν άπαντες όπως πρέπει.Μείνε σε ο,τι συγκινεί εμένα εσυ...αυτο έμεινε να σχολιασεις...
Το ότι υπουργός πολιτισμού λεει-κανει αυτές τις μαλακιες;;.. απλά ασχολίαστο
Καλα. Αντε κανε νανακια γιατι αυριο εχει μαθημα στην ΚΝΕ ¨ πως βριζουμε ανωνυμα και νομιζουμε οτι ειμαστε εξξυπνοι "Εσυ την υπερασπιστηκες Λάσυ, οχι εγώ.
Άρα, δικιά σου η γκόμενα;
Με τις υγειες σου !!
Μενδώνη: Δεν υπάρχει βλάχικη γλώσσα - ΤΡΙΚΚΗPress - Τα νέα των Τρικάλων
Σε συγκλονιστικές δηλώσεις προχώρησε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μενδώνη απαντώντας στην Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Β2 Δυτικής Αθήνας του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη με θέμα “Αναχρονιστικός αποκλεισμός του Επιστημονικού φορέα Πολιτισμού των Βλάχων από το ΥΠΠΟ”. Σύμφωνα με δελτίο...trikkipress.gr
30.900 ευρω σε ενα ετοςΥπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει η «Αυγή», η εταιρεία Marc χρυσοπληρώνεται από την ΕΡΤ για να κάνει έρευνες γνώμης και η ΕΡΤ τις αγοράζει τρεις φορές πάνω από τις συνηθισμένες τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά. Η ίδια εταιρεία εξυπηρετεί επίσης κατά καιρούς ανάγκες του Μαξίμου και αποτελεί μέρος του επικοινωνιακού και ερευνητικού επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά διαστήματα προσφέροντας υπηρεσίες πολιτικού μάρκετινγκ.
Πρόκειται για τρεις αποφάσεις της ΕΡΤ για απευθείας ανάθεση ερευνών, αντί των υπερβολικά υψηλών τιμημάτων των 12.450, 12.450 και 6.000 ευρώ, αντίστοιχα, δηλαδή συνολικά 30.900 ευρώ, μέσα σε σχεδόν ένα έτος.
Γκάλοπ MARC: Στις 12,8 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Καταλύτης η στάση τους στην ελληνογαλλική συμφωνία
Προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Η διαφορά μεγαλώνει κι άλλο στην «εκτίμηση ψήφου», καθώς η ΝΔ φτάνει στο 41% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 27,5% - Υπέρ της διαγραφής Μπογδάνου το 76,8% - Πανδημία και ακρίβεια ανησυχούν την κοινή γνώμηwww.protothema.gr
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Εμένα με τσούζει σαν ναζίδιο που δε δείχνει τη Χρυσή Αυγή στο 10%;
Στον πάτο Μου.
Τέρμα μαλακία το άρθρο, ταιριάζει στον χαρακτήρα σου.«Βαφτίζουν» «ανάπτυξη» το ξεπούλημα της Ελλάδας: Σε ξένα χέρια πέρασαν μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις το 2021
Αφού καταστράφηκε η οικονομία με το lockdown οι ελληνικές επιχειρήσεις έβαλαν πωλητήριοwww.pronews.gr
Φορτσα κούλη. Μη σταματας
Τράπεζες,Ιεροί Ναοί...μακρυά από ο,τι θα συγκινούσε έναν αριστερό.Ευτυχως το αίμα είναι πιο ισχυρό από τις πλάνες των ερυθροφρουρων ανθελληνων.
«Βαφτίζουν» «ανάπτυξη» το ξεπούλημα της Ελλάδας: Σε ξένα χέρια πέρασαν μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις το 2021
Αφού καταστράφηκε η οικονομία με το lockdown οι ελληνικές επιχειρήσεις έβαλαν πωλητήριοwww.pronews.gr
Φορτσα κούλη. Μη σταματας
Πόσο προβλέψιμο αναλφάβητο ναζίδιο ειμαι
Δεν Έχω αρχίδια ειμαι ναζίδιο μου τα πήρε για σουβενίρ η Ουρανία;