δε ξέρω αδερφέ για λιλαΩπα ρε παιδια τι εχασα.....
χααχαχχααχχαχαχα!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΛΑ...
Εμπιστεύομαι τον κύριο Τραμουντάνα και άλλους που έχουν σοδομίσει τη πράσινη γλίτσα
δε ξέρω αδερφέ για λιλαΩπα ρε παιδια τι εχασα.....
χααχαχχααχχαχαχα!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΛΑ...
χοντρός 140 κιλά που το πετάγανε έξω απο τους οίκους επειδή βρώμαγεΠες μας οτι εισαι και στραβοστομης...
Παντως μια χαρα σε παει αυτη η φωτο με την χοντροπουτσα,μαλακομπουκωμα
Και τι θελω τώρα η ψωλοχυμένη ? Να μου δώσουνε βραβείο ισόβιο mr gay
ε που να κλείσει η ξεσκισμένη κωλάρα σου ,
Καλα είσαι μαλακας? ΕΣΥ δεν με ρωτούσες αν οι οικογένεια μου ειχε καίριες θέσεις στην χούντα ή ήταν στο δημόσιο ή ηταν ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ? Θες να στο ανεβάσω?τι λεει ο μαλακας
δεν σου ειπα οτι ειναι χουντικοι
απλα εαν ειχαν ακρες η ηταν υποτιθεται οι ιδιοι χουντικοι για να πλουτισουν
εσυ κανεις αναφορες οτι με την χουντα τα πραγματα ηταν καλυτερα
σου εδωσα ενα παραδειγμα πριν για το πως πλουτισαν καποιοι απο αυτους και μετα το επαιξαν αντιστασιακοι
Καλα είσαι μαλακας? ΕΣΥ δεν με ρωτούσες αν οι οικογένεια μου ειχε καίριες θέσεις στην χούντα ή ήταν στο δημόσιο ή ηταν ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ? Θες να στο ανεβάσω?
Απ'την ΑΦΟΡΗΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ή απ'την ΠΟΥΤΣΟΧΥΣΙΛΑ να φανταστω?χοντρός 140 κιλά που το πετάγανε έξω απο τους οίκους επειδή βρώμαγε
απο σκατίλα και απλυσιά, σιχαμάραΑπ'την ΑΦΟΡΗΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ή απ'την ΠΟΥΤΣΟΧΥΣΙΛΑ να φανταστω?
Δεν θυμάσαι τι σου απάντησα??? Ε, γυρνά πισω να δεις ξανά!και μου απατησες οχι η κανω λαθος ?
Τα καλα της χούντας περιορίζονται κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Και φυσικά, είτε λέω εγω οτι ηταν καλα, είτε λες εσυ οτι ηταν σκατα, δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο διότι τα στοιχεια υπάρχουν.και το ξαναλεω
λογω πολλαπλων post σου για τα καλα της χουντας που λες
το οτι δεν αφησαν χρεος ισχυειΔεν θυμάσαι τι σου απάντησα??? Ε, γυρνά πισω να δεις ξανά!
Τα καλα της χούντας περιορίζονται κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Και φυσικά, είτε λέω εγω οτι ηταν καλα, είτε λες εσυ οτι ηταν σκατα, δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο διότι τα στοιχεια υπάρχουν.
Οσο και να μου λες οτι ο Μ. Αλεξανδρος δεν έφτασε μεχρι τις Ινδίες, υπαρχουν στοιχεια που το διαψεύδουν. Οσο και να σκούζουν οι Σκοπιανοί οτι ηταν δικός τους, αυτο δεν ισχύει ιστορικά.
Το ίδιο και με την χούντα. Τα στοιχεια υπαρχουν, διάβασε τα.
Κατα τα αλλα, σαφώς και δεν συμφωνώ με κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς που σου φορτώνει στην κεφάλα αυτους που θέλει το καθεστώς και δεν σου δίνει την δυνατότητα να εκλέξεις ο ίδιος.
Δεν ηξερα οτι τα σκατα μπορουσαν να μιλησουν ΑΠ'ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣΠες μας τώρα και τα ελλατώματα σου ρε ακροδεξιό φρόκαλο.
τον εβαλε για νανι η γρια αυριο θα απαντησειΔεν ηξερα οτι τα σκατα μπορουσαν να μιλησουν ΑΠ'ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ
έχω τρελή επιθυμία να με πιπώνουν πάκια κ δεξιοί
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΟΧΥΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ,κουνα το κεφαλι σου λιγο,και δες οτι γραφεις σε θρεντ με ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....Ούτε εγώ μέχρι που γνώρισα εσένα.