tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
Το πρόβλημα είναι που γεννήθηκε, το πότε Στ αρχίδια μας..ο πιεξακιας ειναι σιγουρο οτι γεννηθηκε 70ς και οχι 90ς ?
Το πρόβλημα είναι που γεννήθηκε, το πότε Στ αρχίδια μας..ο πιεξακιας ειναι σιγουρο οτι γεννηθηκε 70ς και οχι 90ς ?
Καταπίνεις κασέτα και γράφεις συνέχεια τα ίδια ρε γαμημενε βλακα?Σαν τα τραβέλια που σε γαμάνε.
Ρε μαλακα, δε γυρίζουν όλα γύρω από τον σύριζα και τη ΝΔ ρε κολλημένε.Γράφω Στ αρχίδια μου τον σύριζα, τη ΝΔ και ακόμα περισσότερο εσένα ρε κατακάθι της κοινωνίας.Σκάσε τραβελολάγνε συριζόπουστα.
Δεν τον πληρώνουν αρκετά για αυτό τα κάνει αντιγραφή επικόλλησηΚαταπίνεις κασέτα και γράφεις συνέχεια τα ίδια ρε γαμημενε βλακα?
Συριζαυγουλο σκυβαλο βατεψεις γίδα η μπάλα στην εξέδρα γιατί έτσι πρέπει.Σε πιστέψαμε ρε συριζαυγίτικο σκύβαλο.
Οσο ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ παραμένεις, τόσο θα το ανεβάζεις χωρις να καταλαβαίνεις χριστο τι ανεβάζεις. Κι οι υπόλοιποι θα γελάμε με την κατάντια σου, μαλακα ασχετε.Σε έχω χυσει κατάμουτρα και στραβώθηκες. ΑΝΤΕ ΤΏΡΑ στο λαγούμι σου βλάκα.
Το σκάνδαλο της Εθνικής Ασφαλιστικής: Ζημία 850 εκατ. έγραψε η τράπεζα από την πώληση!
Με ένα ακόμη τόσο...www.sofokleousin.gr
Έλα ρε κλοουν σοβαρα; Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ νούμερο και μαθαίνουμε τι γίνεται.Πατέρας φίλου μου μπλε έως το κόκκαλο. Πήρε αναδρομικά (τα κομμένα δλδ)4000 περίπου. Μάντεψε έδωσε τα 2000κατι στην εφορία πίσω χαχαχα. Δεν τον είδα πρόθυμο να ψηφίσει κουλη πάλι
Xμμμμ... ΟΚ...Έλα ρε κλοουν σοβαρα; Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ νούμερο και μαθαίνουμε τι γίνεται.
Πες μας τώρα για τους αρχηγούς στο Μάτι, που τους έδωσε προαγωγή ο Κυριάκος. Να σπάσει λίγο η μουνταμάρα της Κυριακής.
Κλόουν.
Μιλάμε για το απόλυτο νούμερο εδώ μέσα. Πήρε 4000 και έδωσε πίσω 2000 και κάτι. Του κράτησε η εφορία περισσότερα του 50% στα αναδρομικά. Θα ήταν κανένας μεγιστάνας συνταξιούχος με ειδική φορολόγηση για συγκέντρωση μεγάλου πλούτου.Xμμμμ... ΟΚ...
Πες του ότι εμένα μπατζανάκης του ξαδέρφου της θείας του γαμπρού της κολλητής μου πήρε αναδρομικά 10.000 ευρώ και της έδωσαν άλλα 200.000 ευρώ. Στην εφορία πλήρωσε 12 cents του ευρώ!
Εντάξει... το παλικαράκι δεν ξέρει και καταπίνει σαν προβατάκι ό,τι του σερβίρουν.Μιλάμε για το απόλυτο νούμερο εδώ μέσα. Πήρε 4000 και έδωσε πίσω 2000 και κάτι. Του κράτησε η εφορία περισσότερα του 50% στα αναδρομικά. Θα ήταν κανένας μεγιστάνας συνταξιούχος με ειδική φορολόγηση για συγκέντρωση μεγάλου πλούτου.
Όχι απλώς κλόουν, αρχικλόουν.
GΤXS γελα οσο θες οσοι θελετε..Οσο ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ παραμένεις, τόσο θα το ανεβάζεις χωρις να καταλαβαίνεις χριστο τι ανεβάζεις. Κι οι υπόλοιποι θα γελάμε με την κατάντια σου, μαλακα ασχετε.
Συνέχισε
Υπομονη θα παρει μετρα ο Αδωνις τυπε.παει και το σουβλακι
«Σπάει τα κοντέρ»-Ακόμη και την τιμή των 3 ευρώ αναμένεται να ξεπεράσει η τιμή στο σουβλάκι
Ο λόγος που ακριβαίνει είναι το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, των κρεάτων, της μαναβικής, καθώς και όλων των αναγκαίων για τη λειτουργία ενόςviralgreece.eu
Υπομονη θα παρει μετρα ο Αδωνις τυπε.