κάνεις θεραπεία κλινική ?
έχει και ράφτη κώλου να σε σινιάρει ?
κάνεις θεραπεία κλινική ?
Nα σου πω την μαύρη αλήθεια... κι εγώ γούσταρα Καμμένο παλιά! Τον Λαλιώτη του ΠΑΣΟΚ τον αποκαλούσα!για 2 πραγματα μετανιωνω...που γουσταρα Καμμενο παλια εποχες rangers κλπ και που στηριξα Μπουλη στην δευτερη τετραετια του
Αν υπάρχει ακόμα δημοκρατία ,πατριώτες.Αν οχι ας καθαρίσουν οι ένστολοι.Καλη η δημοκρατία...αλλά τα αδιέξοδα δεν θέλουν μπλα μπλα.ναι οπωσδηποτε,εν τω μεταξυ οι πατριωτες ή οι ενστολιοι τυπε,αποφασισε
Κι εγω μετανιωνω για αμφότεραγια 2 πραγματα μετανιωνω...που γουσταρα Καμμενο παλια εποχες rangers κλπ και που στηριξα Μπουλη στην δευτερη τετραετια του
Χαρά στο κουράγιο σου ρε τύπε, να κάθεσαι να εξηγείς νυχτιάτικα καθημερινής δηλ. Τρέλα lol.Ο Κούλης ξέρεις γιατί διέγραψε τον Μπογδάνο? Γιατί ΔΕΝ πιστεύει και ΔΕΝ συμφωνεί με αυτά που λέει ο Μπογδάνος.
Κατάλαβες την διαφορά μεταξύ αλεξέγιεφ και Κούλη?
πεσαμε εξω...Nα σου πω την μαύρη αλήθεια... κι εγώ γούσταρα Καμμένο παλιά! Τον Λαλιώτη του ΠΑΣΟΚ τον αποκαλούσα!
ανησυχείς μην ξεμείνεις απο γαμιάδες μωρή ξελιγωμένη γουρούνα ?Τι λες μωρή συριζαυγίτικη κουρούνα; Αφού όλοι ξέρουμε ότι το χόμπυ σου είναι να τσιμπουκώνεις χρυσαύγουλα;
Δημοκρατικοτατες. Θα ξεχασουμε και την αλφαβητα δηλαδη. Ακου να "ζηταει εξηγησεις" απο τον αρχηγο του κομματος ο καθε φιτσουλας. Σαν να πηγαινει ο στρατιωτης ή εστω ο λοχαγος να ζηταει εξηγησεις απο τον στρατηγο. Ρε ουστ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά πολυ αερα πηρε ο κωλος του. Εξηγησεις να ζηταει απο τη γυναικα του
Βεβαια για να ειμαστε και δικαιοι, ο Μπογδανος δεν προεκυψε τωρα. Ολοι γνωριζαν το ποιον του. Αρα τον βαλανε στα ψηφοδελτια εν γνωσει της μαλακιας που τον δερνει. Εφερε ψηφους βεβαια αλλά δεν θα εκθετει διαρκως το κομμα για μερικες ψηφουςΟ Κούλης ξέρεις γιατί διέγραψε τον Μπογδάνο? Γιατί ΔΕΝ πιστεύει και ΔΕΝ συμφωνεί με αυτά που λέει ο Μπογδάνος.
Και απο το βόρειο πολο μην σου πωτο καταστατικο της νδ προβλεπει διαγραφη βουλευτη με τηλεφωνημα απο σλοβενια ???
Oχι, έγινε μέσω Δενδια, ο οποίος αντικαθιστούσε τον ΠΘ κατά την απουσία του.το καταστατικο της νδ προβλεπει διαγραφη βουλευτη με τηλεφωνημα απο σλοβενια ???
Ήταν το μικρότερο κακό...ήθελες τίποτα αναρχοαθεα ραμολιμεντα να έχουν ανοιχτά τα σύνορα και να λένε "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του";Α, μάλιστα... πάλι καλά που το πήρε για να παίζει με τα στρατιωτάκια του στο γραφείο, να κάνει βόλτες με ελικόπτερα και να βάζει ό,τι στολή-παράσημο-πουλάδα βρει μπροστά του για να βγάλει selfie.
ΑΥΤΟΝ θες για αρχηγό της Εθνικής Άμυνας της χώρας...
Μάλιστα, μάλιστα...!!!
μία είσαι μωρή ξεχαρβαλωμένη συριζομπαλότσα,Κι'εμείς τι φταίμε μωρή συριζαυγίτικη μπουρούχα;
Το σωστό είναι αυτό. Και να κρίνονται από τους ψηφοφόρους τους.Να την ζητησει ποιος, η ΝΔ? Ναι, πάντα με τις διαγραφες το κομμα ζηταει την εδρα, εστω και για τους τυπους. Τωρα δεν ξερω τι θα κανει ο Μπογδανος. Συνηθως οσοι διαγραφονται (και δεν αποχωρουν οικειοθελως) εχουν ενα "επιχειρημα" παραπανω για να μην την δωσουν. Η γνωμη μου ειναι γενικώς οτι οι βουλευτες δεν πρεπει να παραδιδουν τις εδρες τους. Αλλά ειναι προσωπικη γνωμη αυτο
Εγώ πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προφανώς και ο Κουλης ήξερε το ποιόν του Μπογδάνου και είπε να του δώσει μια ευκαιρία ως νέος που είναι. Εξάλλου, ο Μπογδάνος 2 χρόνια τώρα δεν έχει πει και κάτι το φοβερό, όταν ήταν δημοσιογράφος έλεγε πολλά περισσότερα. Απλά είναι νέος και παρασύρθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό! Κι ο Κούλης σαν καλός "μπαμπάς" του έδωσε την φάπα που έπρεπε!Βεβαια για να ειμαστε και δικαιοι, ο Μπογδανος δεν προεκυψε τωρα. Ολοι γνωριζαν το ποιον του. Αρα τον βαλανε στα ψηφοδελτια εν γνωσει της μαλακιας που τον δερνει. Εφερε ψηφους βεβαια αλλά δεν θα εκθετει διαρκως το κομμα για μερικες ψηφους
Και στις Πρέσπες τι έκανε?Ήταν το μικρότερο κακό...ήθελες τίποτα αναρχοαθεα ραμολιμεντα να έχουν ανοιχτά τα σύνορα και να λένε "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του";
Αυτός τουλάχιστον πήρε κάποια μέτρα ενίσχυσης φυλακίων στην Δ.Μακεδονια και την Ήπειρο...
Γεννημενος 1990 ο Φετφα ρε τύπε, ηδη στα 31, πώς περνανε τα χρονια τα πούστικαΤι νέος ρε παπάρα κι'εσύ; Σαρανταδύο χρονών γάιδαρος είναι. Σαν το ποδόσφαιρο θα το πάμε που ο Φετφατζίδης έφτασε τα 30 και ακόμη θεωρείται ταλέντο;
Τουμπεκί ψιλοκομμένο για να κρατήσει την θέση του....Και στις Πρέσπες τι έκανε?
Ρε μαλακίδη τι συγκρίνεις βούρτσες με πούτσες? Στα 42 είσαι νέος για πολιτική, τι μου συγκρίνεις με το ποδόσφαιρο?Τι νέος ρε παπάρα κι'εσύ; Σαρανταδύο χρονών γάιδαρος είναι. Σαν το ποδόσφαιρο θα το πάμε που ο Φετφατζίδης έφτασε τα 30 και ακόμη θεωρείται ταλέντο;
Μα αυτο ηταν και το σποτ του Καμμενου στις εκλογες.Και στις Πρέσπες τι έκανε?
Άκου να δεις... το παραμυθάκι "ψήφισα Καμμένο γιανα κρατάει λίγο τα λουρια του τσίπρα για τα εθνικά θέματα" το έχω ακούσει από ΠΑΡΑ πολλούς οι οποίοι αυτομουτζώνονται τώρα...
Οταν εκανε τη χουντοδηλωση για το τανκ και τον στόλισε η Σπυράκη, ο Μητσοτάκης του τη χάρισε και τον κρατησε στα ψηφοδέλτια. Ε, τι περίμενε; Οτι δε θα το ξανακάνει;Εγώ πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προφανώς και ο Κουλης ήξερε το ποιόν του Μπογδάνου και είπε να του δώσει μια ευκαιρία ως νέος που είναι. Εξάλλου, ο Μπογδάνος 2 χρόνια τώρα δεν έχει πει και κάτι το φοβερό, όταν ήταν δημοσιογράφος έλεγε πολλά περισσότερα. Απλά είναι νέος και παρασύρθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό! Κι ο Κούλης σαν καλός "μπαμπάς" του έδωσε την φάπα που έπρεπε!
Αυτό πιστεύω προσωπικά.