φάπα πάρε κι άλλη φάπα πουστρίγκο καρπαζοεισπράκτοραΕκτός από σχιζοφρενής είσαι και γκαβός ρε συριζόπανο;
μου κάνεις κ πολιτική ανάλυση κλασομπανιέρα
φάπα πάρε κι άλλη φάπα πουστρίγκο καρπαζοεισπράκτοραΕκτός από σχιζοφρενής είσαι και γκαβός ρε συριζόπανο;
Ουτε καν μπαίνω να διαβάσω διότι:Σε υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά της CVC στο Λονδίνο η κόρη του Κ. Μητσοτάκη
Investors relation manager η Σοφία Μητσοτάκη στο κερδοσκοπικό fund που εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής αγοράς σε ιδιωτική υγεία και ασφάλιση.www.efsyn.gr
Καλύτερα πού (δήθεν) δεν διάβασες. Τι να πεις πού στέλεχος είναι η Σοφία Μητσοτάκη ( κορη ΠΘ)Ουτε καν μπαίνω να διαβάσω διότι:
Α) O χαρακτηρισμός του fund σε «κερδοσκοπικό» ειναι τουλάχιστον γελοίος και αυτα τα λενε οι σάχλες οι κουμούνες. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κερδοσκοπικό!
Β) Η εφημερίδα ψεύδεται καθώς πλέον η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία ειναι άλλη.
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηwww.naftemporiki.gr
Γ) Πρόκειται για την εφημερίδα των κομμουνιστών, κάτι που δεν κανει ουτε για κωλοχαρτο
Συνεχίστε να ενημερώνεστε απο φυλλάδες!
Η Σοφία Μητσοτακη ειναι μια σπουδαγμένη άξια να δουλεύει σε ενα πολυεθνικό fund. Δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό.Καλύτερα πού (δήθεν) δεν διάβασες. Τι να πεις πού στέλεχος είναι η Σοφία Μητσοτάκη ( κορη ΠΘ)
πως θα το φτιαξεις το κρατος ρε παιδια οταν πχ οι καθηγητες σου λενε δεν δεχομαστε αξιολογησηΗ μείωση των δαπανών δεν λέει τίποτα...αν αφήσεις άνεργους 1.000.000 ανθρώπους τι θα κάνουν? Θα τους ταίσει όλους το ταμείο ανεργείας? Πρέπει να φτιάξεις συνθήκες ώστε να γίνουν επενδύσεις στην χώρα για να μπορέσει να παραχθεί πλούτος και όχι ανεργεία και λιτότητα.
και δεν υπαρχει ΠΑΜΕ, να τα λεμε κι αυταΓια να παραχθεί πλούτος και να έρθουν επενδύσεις, χρειάζονται οι κατάλληλες συνθήκες. Γι' αυτό πάνε στην Εσθονία, στη Σλοβενία και αλλού όπου δεν υπάρχει ένα ξεχωριστό φορολογικό νομοσχέδιο κάθε χρόνο.
αμα δεν αφησει το λιγνιτη να δουλεψει λιγο η ετσι κι αλλιως συρικνωμενη παραγωγη θα τα κλεισει ολα, οπως ο "εθναρχης" που εκλεισε την izola και πολλες αλλεςΜιλαγε ενας επιχειρηματιας στην τηλεοραση. Αυτος με τα στρωματα. Και ελεγε οτι λογω πανδημιας εχει βρεθει σε δυσκολη θεση. Επισης το κοστος παραγωγης εχει ανεβει. Τελος, φορολογια 22%, ενω ο περιγυρος της Ελλαδας τα πιο πολλα γειτονικα κρατη εχουν μονο 10%.
Μαλιστα...Μόλις ενημερώθηκα για μια νέα "εθνικιστική" οργάνωση με όνομα: propatria.
Η απόλυτη ξεφτίλα του εθνικισμού, πόσο, αναρωτιέμαι πόσο, πόσο μαλάκας να πω, άθλιος να πω, ξεφτίλας να πω, μπορεί να είναι κάποιος για να ονομάζει Ελληνική εθνικιστική οργάνωση στα greeklish!!!!!!
Πόσο άξιος μπορεί να είναι κάποιος, αν δεν μπορεί να βρει μια ονομασία, να μπορεί να κάνει κάτι που απαιτεί ικανότητες...
Απλά λυπάμαι
Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει Εθνικό κίνημα στην Ελλάδα.Μαλιστα...
Και ποιος ειναι " αρχηγος " ?
Ωπα,μισο,δηλαδη θεωρεις οτι το κομμα του Λιακου ( " Ελληνες " ) δεν ειναι " εθνικο " ?Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει Εθνικό κίνημα στην Ελλάδα.
Η Σοφία Μητσοτακη ειναι μια σπουδαγμένη άξια να δουλεύει σε ενα πολυεθνικό fund. Δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό.
Επειδη εσυ έβγαλες δημοτικό κι έγινες τορναδορος? Ναι ξερω, δεν είχε τα λεφτά ο μπαμπάς σου να σε στείλει εξω. Ξερεις κάτι? ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, προβλημα σου
Κάτσε να τον αφήσουν να βάλει στις εκλογές και μετά το συζητάμεΩπα,μισο,δηλαδη θεωρεις οτι το κομμα του Λιακου ( " Ελληνες " ) δεν ειναι " εθνικο " ?
Tον Βιταλη με την Εθνοσυνελευση πως την βλεπεις?Κάτσε να τον αφήσουν να βάλει στις εκλογές και μετά το συζητάμε
0,5% οσο είχε κανονικά.Κάτσε να τον αφήσουν να βάλει στις εκλογές και μετά το συζητάμε