sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.234
- Πόντοι
- 22.266
Άμα δεν πας live δεν μπορείς να μαθειςΜην δίνεις σημασία..
Τελικά ψήθηκε η λιβανεζα;
Άμα δεν πας live δεν μπορείς να μαθειςΜην δίνεις σημασία..
Τελικά ψήθηκε η λιβανεζα;
μετα τον roger moore πηρε την κατω βολτα το φραντσαιζκαλα εννοειται το εχουνε γαμησει το φραντσαιζ
η χαρα της χαζογκομενας το καταντησανε!
πες τα!μετα τον roger moore πηρε την κατω βολτα το φραντσαιζ
Αν εχει βαλει τξιμετρο και να μην σου δωσει αποδειξη τον φορο θα τον πληρωσει.Τα παντα εχουν οι ταξιτζηδες. Αν καποιος δεν σου εδωσε αποδειξη κρατας την πινακιδα του και κάνεις καταγγελια
Αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα που αν το κάνει κάποιος σημαίνει ότι είναι ειλικρινής, με τους απατεώνες έχω πρόβλημα, βασικά είμαι πολύ ποιο δυνατός και πολύ ποιο έξυπνος από αυτούς, χωρίς όμως να επιθυμώ να τους το αποδείξω, αν και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα εξαναγκαστώ να το κάνω& παιζει να σε κατεβασουν απο το ταξι αναλογα τι θα απαντησεις στην κρισιμη ερωτηση
Εμβολιο εχετε κανει?
Απ οσο ξερω, ο Πλευρης ηταν ο δικηγορος των αστυνομικων που κατηγορουνταν για την υποθεση Ζακ Κωστοπουλου. Θα ξεκινησει η δικη, θα αποφανθει η δικαιοσυνη τι εγινε, αν υπαρχουν ευθυνες και σε ποιον. Αλλα με τα καραγκιοζιλικια που κανει πλεον αυτος ο ανθρωπος, ο Πλευρης, για να κρατησει την καρεκλα του μια ημερα παραπανω, τον εχω ικανο απο συνηγορο υπερασπισης να παει κατηγοριας των αστυνομικων.τυποι πως ειδατε αλλο εναν νεοταξιτικο καραγκιοζιλικι του Κουλη σχετικα με την αιμοδοσια και τους κιναιδους που δικαιολογημενα πρέπει δια ροπαλου να μην δινουν αιμα και εβαλε τον Πλευρη να απολογηθει στους αριστερους ενω αντιθετως δεν ειπαν τιποτα γιατι το ιδιο χαρτι λεει οτι πρέπει να αποκλειονται και οσοι πηγαινουν με πόρνες?
Τα μέλη μας είναι έτοιμα να δώσουν ζωή με το αίμα τους κι όμως αποκλείονται ενώ οι κιναιδοι είναι..."καθαροί"...Νεοταξικη υποκρισία στο άκρο αωτο.τυποι πως ειδατε αλλο εναν νεοταξιτικο καραγκιοζιλικι του Κουλη σχετικα με την αιμοδοσια και τους κιναιδους που δικαιολογημενα πρέπει δια ροπαλου να μην δινουν αιμα και εβαλε τον Πλευρη να απολογηθει στους αριστερους ενω αντιθετως δεν ειπαν τιποτα γιατι το ιδιο χαρτι λεει οτι πρέπει να αποκλειονται και οσοι πηγαινουν με πόρνες?
εγω εχω ικανο τον μπουμπουκο να κατεβει με τον συριζα αν τον αδειασει ο κουλης,ολοι αυτοι οι τζουφιοι "ακροδεξιοι" μακης,πλευρης ,αδωνης κλπ εχουν βεβαια ελαφρυντικα αφου η στηριξη τους απο τον λαο δεν ειναι αποφασιστικηΑπ οσο ξερω, ο Πλευρης ηταν ο δικηγορος των αστυνομικων που κατηγορουνταν για την υποθεση Ζακ Κωστοπουλου. Θα ξεκινησει η δικη, θα αποφανθει η δικαιοσυνη τι εγινε, αν υπαρχουν ευθυνες και σε ποιον. Αλλα με τα καραγκιοζιλικια που κανει πλεον αυτος ο ανθρωπος, ο Πλευρης, για να κρατησει την καρεκλα του μια ημερα παραπανω, τον εχω ικανο απο συνηγορο υπερασπισης να παει κατηγοριας των αστυνομικων.
κατευθειαν απο Αμερικη,οτι μαλακια του φερουν του Κουλη λεει ναιΝεοταξικη υποκρισία στο άκρο αωτο.
Γιατι δεν εχουν την στηριξη απο τον λαο; Εγω λογομαχουσα εδω υπερ του Πλευρη, Αδωνι, Βοριδη, με καποιους που εφραφαν <Ποιος τους ψηφιζει;> Και οι 3 ειναι χρονια βουλευτες, πρωτα με ΛΑΟΣ, τωρα με ΝΔ, με την ψηφο και τον σταυρο των ψηφοφορων στις περιφερειες τους. Εγω υποστηριζω οτι απεμπολησαν τις ιδεες, τις αξιες, τα ιδανικα τους. Και για αυτον τον λογο, δεν θα ψηφιζα ξανα κανεναν τους.εγω εχω ικανο τον μπουμπουκο να κατεβει με τον συριζα αν τον αδειασει ο κουλης,ολοι αυτοι οι τζουφιοι "ακροδεξιοι" μακης,πλευρης ,αδωνης κλπ εχουν βεβαια ελαφρυντικα αφου η στηριξη τους απο τον λαο δεν ειναι αποφασιστικη
Don't wanna be an American idiot(Green Day)...στην Αμερική η πορνεία είναι γενικά απαγορευμένη.Στην πραγματικότητα είναι αχρειαστη..δεν είναι ελλεεινιδες εκεί αν και συντηρητικές συμπεριφορές δεν αποκλείονται αναλόγως και της περιοχής βέβαια.κατευθειαν απο Αμερικη,οτι μαλακια του φερουν του Κουλη λεει ναι
Για πες... πόσες πιθανότητες υπάρχουν από κάποιον τον οποίο πήγαν να τον κλείσουν μέσα (και μάλιστα με συκοφαντίες), πάει στο κόμμα που τον κατηγόρησε?εγω εχω ικανο τον μπουμπουκο να κατεβει με τον συριζα αν τον αδειασει ο κουλης,ολοι αυτοι οι τζουφιοι "ακροδεξιοι" μακης,πλευρης ,αδωνης κλπ εχουν βεβαια ελαφρυντικα αφου η στηριξη τους απο τον λαο δεν ειναι αποφασιστικη
εν τω μεταξυ απο τους 3 μιλησες για τον ενα και χειροτερο, την επιτομη της κολοτουμπαςπάει στο κόμμα που τον κατηγόρησε?
τυπε αυτο δεν λεει και πολλα για εναν πολιτικο που θα τολμησει να εφαρμοσει πατριωτικη ατζεντα σε ενα κρατος πληρως αλωμενο απο νεοταξιτικους και αριστεριτζιδικους μηχανισμους ,κανεις απο αυτους δεν θελει να κανει τον ηρωα,δες τι παθανε απο τον Καραμανλη μεχρι τους χρυσαυγιτες,η ψηφος σου δε λέει και τιποτα,μονο αν κατεβεις ετοιμος να συγκρουστεις με τους αριστερους στρατους οπως στα λυκεια στη θεσσαλονικη θα δεις να γινονται πραγματα,αυτο βεβαια ειναι ενα θεμα που θα αντιμετωπισουν τα πατριωτικα τμηματα ολων των δυτικων κοινωνιων,η καταληξη στη βια θα ειναι αναποφευκτηΕγω λογομαχουσα εδω .
θα πας στο συνεδριο με περουκα?θα σε ξετρυπωσουν οι μουστακαληδες οι πατριαρχες παλαιοπασοκοι και θα σε ανασκολοπησουν μωρη σημιτικια σκροφαΨόφα μωρή ναζιστική αποβολή να κάνουν πάρτυ τα σκουλήκια.
εν τω μεταξυ απο τους 3 μιλησες για τον ενα και χειροτερο, την επιτομη της κολοτουμπας
ρε τυπε εισαι χαζος και δεν νογας απο συγχρονη πολιτικη,περιπτωσεις σαν τον Αδωνη θα εβαζαν υποψηφιοτητα ακομα και με τον Ανταρσυα ,ασχολησου καλυτερα με τη φωτογραφια που το εχεις