Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Όχι, τί λένε?Γεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)
Όχι, τί λένε?Γεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)
Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαιΓεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)
ευχη και καταρα μην δωσεις εσυΓεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)
Παντα ηθελα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν μην με περασουν για σσχετο.Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαι
Τα κινέζικα τα λες;Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαι
Εγώ που είμαι Ταύρος?Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαι
Ειμαστε στην χρονια του βουβαλου. Αυτο ξερω μονοΤα κινέζικα τα λες;
Εγώ είμαι άλογο...Ειμαστε στην χρονια του βουβαλου. Αυτο ξερω μονο
εισαι η ντροπη της αση μπιλιουΠαντα ηθελα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν μην με περασουν για σσχετο.
Τι ειναι ωροσκοπος;
Εγω γουρουνι. Ετσι με φωναζει η γυναικα μου τοσα χρονια, κατι θα ξερει για να το λεει.Εγώ είμαι άλογο...
εισαι η ντροπη της αση μπιλιου
Ζώδιο και ώρα γέννησης παρακαλωΠαντα ηθελα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν μην με περασουν για σσχετο.
Τι ειναι ωροσκοπος;
Ζώδιο και ώρα γέννησης παρακαλω
Μαλακίες τώρα πιστεύεις στα κινέζικα ζώδια;;;; Μουφα είναι τα βρωμοκουμμουνοζωδια ..Εγώ είμαι άλογο...
για πες τι λεει για τα βουβαλια?Ειμαστε στην χρονια του βουβαλου. Αυτο ξερω μονο
Συκο-φαντίες..Περιμενε, το καλο πραγμα αργει να γινει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανενα ψεύδος.
Συκοφαντιες του Βαξεβανη.
Ολα ειναι οκ.
(ξαναγυρισαμε στο ποθεν εσχες)