Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.880
- Πόντοι
- 4.546
Όχι, τί λένε?Γεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)![]()
Όχι, τί λένε?Γεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)![]()
Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαιΓεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)![]()
ευχη και καταρα μην δωσεις εσυΓεννήθηκα Σάββατο (Σαββατογεννημενος, ξερεις τι λενε για δαύτους!!!!) και ωρα μεσημέρι νταν (12:00)![]()
Παντα ηθελα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν μην με περασουν για σσχετο.Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαι
Τα κινέζικα τα λες;Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαι
Εγώ που είμαι Ταύρος?Αν μου πεις τον ωροσκόπο σου θα σου πω τι ζώδιο εισαι
Τα κινέζικα τα λες;![]()
Εγώ είμαι άλογο...Ειμαστε στην χρονια του βουβαλου. Αυτο ξερω μονο
![]()
εισαι η ντροπη της αση μπιλιουΠαντα ηθελα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν μην με περασουν για σσχετο.
Τι ειναι ωροσκοπος;![]()
Εγω γουρουνι. Ετσι με φωναζει η γυναικα μου τοσα χρονια, κατι θα ξερει για να το λεει.Εγώ είμαι άλογο...![]()
Ζώδιο και ώρα γέννησης παρακαλωΠαντα ηθελα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν μην με περασουν για σσχετο.
Τι ειναι ωροσκοπος;![]()
Ζώδιο και ώρα γέννησης παρακαλω
Μαλακίες τώρα πιστεύεις στα κινέζικα ζώδια;;;; Μουφα είναι τα βρωμοκουμμουνοζωδια ..Εγώ είμαι άλογο...![]()
για πες τι λεει για τα βουβαλια?Ειμαστε στην χρονια του βουβαλου. Αυτο ξερω μονο
![]()
Συκο-φαντίες..Περιμενε, το καλο πραγμα αργει να γινει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανενα ψεύδος.
Συκοφαντιες του Βαξεβανη.
Ολα ειναι οκ.
(ξαναγυρισαμε στο ποθεν εσχες)